Bir adam yıllardır neden bosanmaz

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Ortak Mal mulk yok
Kendine ait malı da yok
Cocuk icin nafaka zaten ödüyor
Oyleyse bir adam yıllar geçmesine rağmen neden boşanmaz ?

Arkadaşımın başına gelenden örnek vereyim,
Adamın sevgilisi evlenmek istiyordu, Bizim çapkın enişte de karım beni boşamıyor,
Ne yapabilirim diye kızı oyalıyordu,
O kız bir gün bizim kızı arıyor ne onursuzluğu, ne gurursuzluğunu koymuyor,
Boşan artık senin yüzünden evlenemiyoruz diyor.
Biz anlıyoruz ki Çakal Enişte kızı kandırıyor ve bizim kız tek celsede boşuyor....

Onların evliliğini sorarsanız 52 gün sürüyor...... :KK70: :KK70:

Hevesini alıp gelmeyi planlıyordur, çocuk varsa senin evlenip çocukların üvey baba görmesini istemiyordur. Senden daha iyisini bulamamıştır. Evlilik, yaşadığı hayata engel değildir. Her halükarda karısını sevmediği için gitmiştir. Bazı erkekler namuslu karım evde otursun sultan soyumdan gelen döllerime gözü gibi baksın yetiştirsin ama ben hayatımı yaşamak istiyorum kafasında ne yazık ki. Sizin herifte bu kategoride. Kesinlikle boşa gitsin. Birini bulduğunu düşünür belki kudursun köpek.

Hevesini alıp gelmeyi planlıyordur, çocuk varsa senin evlenip çocukların üvey baba görmesini istemiyordur. Senden daha iyisini bulamamıştır. Evlilik, yaşadığı hayata engel değildir. Her halükarda karısını sevmediği için gitmiştir. Bazı erkekler namuslu karım evde otursun sultan soyumdan gelen döllerime gözü gibi baksın yetiştirsin ama ben hayatımı yaşamak istiyorum kafasında ne yazık ki. Sizin herifte bu kategoride. Kesinlikle boşa gitsin. Birini bulduğunu düşünür belki kudursun köpek.
Yok kesin bosancaz diyo tek soyledigi bu ama dava fln yok

Back
X