Bir adam yıllardır neden bosanmaz

Siz sevgiliniz olsun istiyorsunuz. Birisiyle görüşütünüz, beraber oldunuz, adam sizin deyiminizle "kullandı attı".

Adamla nikahınız dururken sevgili yapmak, başka adamlarla sevişmek vicdanınızı rahatsız etmiyor da dava açmak mı ediyor?

O zaman ben çok yanlış anlamışım mevzuyu, konu dava açmadaki korkaklık değil mi?
Bende salak salak destekleme çalışıyorum :sinirli:

O zaman ben çok yanlış anlamışım mevzuyu, konu dava açmadaki korkaklık değil mi?
Bende salak salak destekleme çalışıyorum :sinirli:
Ben konu sahibinin geçen sene açtığı "bir adam neden dava açmaz" başlığını hatırladım, doğru kişiyi mi hatırlamışım diye bakayım dedim. Sonra baktım bazı konularında "boşandım" falan yazmış, Allah Allah boşandıysa neden bu konuyu açtı derken diğer mesajlarını gördüm. Şaşırdım açıkçası ben de.

Konu sahibinin vicdanı farklı çalışıyor sanırım.

Siz sevgiliniz olsun istiyorsunuz. Birisiyle görüşütünüz, beraber oldunuz, adam sizin deyiminizle "kullandı attı".

Adamla nikahınız dururken sevgili yapmak, başka adamlarla sevişmek vicdanınızı rahatsız etmiyor da dava açmak mı ediyor?
4 yıl az zamanmı
1 kere biriyle denedim kısa bi sure olmadı surmedi
Surekli eski konulardan vurmaya calısmak neden

4 yıl az zamanmı

Boşanmamanıza sebep olarak “ vicdan” değil başka şey sunsa idiniz bu kadar tepki almayacaktınız

Durum eski konulardan vurmak değil, hayatınızdaki TUTARSIZLIK

Siz vicdan kelimesinin anlamını çok farklı algılamışsınız

4 yıl az zamanmı
4 yıl az zaman değil. İsterseniz 5 kişiyle denersiniz olmaz, kimseyi de ilgilendirmez.

Ama 4 senedir dava açmamanızın sebebini "vicdan" olarak gösterirseniz, ben de haliyle sorarım, nikahınız devam ederken başkasıyla sevişmek vicdanınızı rahatsız etmiyor da dava açmak mı ediyor diye?

Vicdan azabı cekmemek icin ben dava acmadım cunku asıl istemeyen o
Bitiren oysa davayı da o acsın manevi agırlıgını boşanmanın vicdan yukunu de o taşısın istedim yanlışmı
yanlış. Davayı kimin açtığının vicdanla ilgisi yok. 4 yıldır emin ol sevgililer, takılmalar havada uçuyo onun hayatında :KK66: Ya sen??? 4 yılda bir insana beğeni ile bile bakamadın değil mi? Bakamazsın. çünkü kafayı eski eşine takmışsın. O da kendisi hayatını yaşayıp seni kafeste tutuyo böylece, daha ne olsun :KK66: Lütfen biraz gurur yaa. Lütfen..

Yok kesin bosancaz diyo tek soyledigi bu ama dava fln yok
Süreci hızlandır o zaman ara konuş ben boşanmak istiyorum gel anlaşalım anlaşma istemiyorsan çekişmeli dava açacağım. Giden ömürden gidiyor o hayatını yaşıyor bekleme bacım bu soruyu sorman bile bizden seni seviyor gelecek bekle dememizi kendi içindeki sönmek üzere olan umutlarını alevlendirmek isteğinden geliyor. Bende 3gün önce boşandım beklediğime bin pişmanım. Gideni bekleme önüne bak.

4 yıl az zamanmı
Hala evlisiniz çünkü, bu hangi ahlak anlayışında var, edep ya cidden edep. Boşanın önce, evlilik kurumunu ayaklar altına alan insanlardan midem bulanıyor artık.

4 yıl az zaman değil. İsterseniz 5 kişiyle denersiniz olmaz, kimseyi de ilgilendirmez.

Ama 4 senedir dava açmamanızın sebebini "vicdan" olarak gösterirseniz, ben de haliyle sorarım, nikahınız devam ederken başkasıyla sevişmek vicdanınızı rahatsız etmiyor da dava açmak mı ediyor diye?
O dq etti vicdanımı rahatsız oyuzden bida yapmadım oyle ot gibi yasıyprum yine oyuzden

yanlış. Davayı kimin açtığının vicdanla ilgisi yok. 4 yıldır emin ol sevgililer, takılmalar havada uçuyo onun hayatında :KK66: Ya sen??? 4 yılda bir insana beğeni ile bile bakamadın değil mi? Bakamazsın. çünkü kafayı eski eşine takmışsın. O da kendisi hayatını yaşayıp seni kafeste tutuyo böylece, daha ne olsun :KK66: Lütfen biraz gurur yaa. Lütfen..
O bekarlıktaki gibi yalnız benim etegimde 3 ufak cocuk durumlarımız eşitmi onla

Ben öyle bişey söylemedim zaten de sizin eşitlikten kastınız nedir benim yazdığım yorumla alakası ne bu yorumunuzun? Ne yani ben yapamıyorum 3 çocukla, o da yapamasın diye mi adamdan boşanmıyorsunuz? İşte ben de diyorum ki ona farketmez boşanmasa da yapar ;) Ha hoş zaten sizin de maceralarınız varmış yorumumdan sonra gördüm ;) Malum kk da haberler hızlı yayılır ;) :D Ne diyeyim devam edin madem böyle halinizden memnunsunuz anlaşılan ;)

Bende size sormak istiyorum. Bir kadın 4 yıl boyunca 3 çocuklu karısına senden bosanacagim dediği halde gününü gün Edip üstüne karısından bosanmayan adama neden dava açmaz ??? Bana bunun cevabını verebilir misiniz...

Bende size sormak istiyorum. Bir kadın 4 yıl boyunca 3 çocuklu karısına senden bosanacagim dediği halde gününü gün Edip üstüne karısından bosanmayan adama neden dava açmaz ??? Bana bunun cevabını verebilir misiniz...
Cocuklar Tamamen kaybetme korkusu vicdan emeklerime acıma vs.

Back
X