- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Aç davanıEvet 4 yıla yaklastı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç davanıEvet 4 yıla yaklastı
Ayrılmayı gereksiz de buluyor olabilir. Bir tanıdığımın iki çocuğu var. Boşanmadılar ama adam ayrı yaşıyor ve imam nikâhıyla başka yerde evli. Ama diğer kadınla hala evli.Ortak Mal mulk yok
Kendine ait malı da yok
Cocuk icin nafaka zaten ödüyor
Oyleyse bir adam yıllar geçmesine rağmen neden boşanmaz ?
Vicdan azabı cekmemek icin ben dava acmadım cunku asıl istemeyen oPessssss
Eski kocam eşyalarını toplayıp evi terk ettikten sonra 1 hafta sürmedi dava açmam.
Başımda durmayacaksa onun adı koca değil dedim.
Hayat arkadaşım olmayacaksa nikaha ne gerek var dedim.
Çocuklarımın bakımında benim yanımda olmayacaksa neden eşim olmaya devam etsin ki dedim.
Gelirimiz giderimiz ayrı ise onun sokaktaki adamdan ne farkı var dedim.
Benim duygusal, maddi veya manevi, cinsel ihtiyaçlarımı karşılamıyorsa neden onun soyadını taşıyayım dedim.
Mayıs sonu gitti, Haziran’da davamı açtım.
Siz 4 yıla yakın neden beklediniz????????
Neyin kafası bu?????????
Cidden anlamadım, anlayabilir miyim bilmiyorum.
Vicdan azabı cekmemek icin ben dava acmadım cunku asıl istemeyen o
Bitiren oysa davayı da o acsın manevi agırlıgını boşanmanın vicdan yukunu de o taşısın istedim yanlışmı
Ama gercekten sebep buBu bahaneniz çok basit ve aynı zaman da komik olmuş,
Daha güçlü, daha akla yatkın bir bahane bulup ona sığınmanızı temenni ederim...
Sdce onun bunca yıl sizce neden acmadıgını soruyorum4 yıldır ayrı yaşıyorsanız siz neden dava açmadıniz bu kadar zaman. Niye onun açmasını bekliyorsunuz ki
Vicdan azabı cekmemek icin ben dava acmadım cunku asıl istemeyen o
Bitiren oysa davayı da o acsın manevi agırlıgını boşanmanın vicdan yukunu de o taşısın istedim yanlışmı
Kendi eşinizden mi bahsediyorsunuzOrtak Mal mulk yok
Kendine ait malı da yok
Cocuk icin nafaka zaten ödüyor
Oyleyse bir adam yıllar geçmesine rağmen neden boşanmaz ?
Ben vicdani yükünü tasıyamıcagım icin bosanmadımkadın yıllardır niye boşanmıyorsa ondan boşanmıyordur..
evetKendi eşinizden mi bahsediyorsunuz
Seviyor olabilir mi?..halen birlikte yaşıyorsanız düzenini bozmak istemeyebilirBen cicdanı
evet
Ayrı yaşıyoruz sevmiyo bence yoksa bu kdr yıl ayrı duramazdıSeviyor olabilir mi?..halen birlikte yaşıyorsanız düzenini bozmak istemeyebilir
Hangi vicdan? Siz başka cinsel biikteliginiz olduğunu yazdınız buraya yorumlarda. Sevgilizin olmaması ile ilgili şikayetleriniz oldu ama hâlbuki kağıt üzerinde olsa da evlisiniz.Vicdan azabı cekmemek icin ben dava acmadım cunku asıl istemeyen o
Ama gercekten sebep bu
Hangi vicdan? Siz başka cinsel biikteliginiz olduğunu yazdınız buraya yorumlarda. Sevgilizin olmaması ile ilgili şikayetleriniz oldu ama hâlbuki kağıt üzerinde olsa da evlisiniz.