Bir ailenin boşanmasına istemeden sebep mi vermiş olacağım nolur yardım edin !

• Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanlış yoldasın bence..
Ters tepebilir, kabak başına patlar.
Hele ki enişte o kızın sen olduğunu bir öğrensin, valla dünyayı dar eder ikinize de..
Senin de onu baştan çıkardığını, facebookta erkeklerle saçma sapan ilişkilerin olduğu suçlamalarını bile yapabilir, evliliğini kurtarmak için..Seni de sürükler ateşe ona göre.
Ben yandım o da yansın der..Olamaz mı?

Tamam enişteye gıcık oluyorsunuz ama çözüm yolu bu olmamalı..

sizi ilgilendirmeyen konuşara neden burnunuzu sokarsınız anlamam. bence konuşmayı artık kes ve bu olayı burda kapat. ilerde görümceniz sizi eşimi baştan çıkarmya çalıştı diye suçlamayacağınızı nerden biliyorsun? adamın yaptıkları terbiyesizlikmiş ama sizin yaptığınızda ondan aşağı kalır değil.

nişanlın hala sana nasıl güveniyo entrika ,yalan,dolan ......

Allahım Yrebbim.. Bu yorumlar bu kelimeler bu smileyler bana biyerden tanıdık geliyor ama nereden diyor dum ki, zehir hafiyemiz kimliğini açığa çıkarmış...
Deşifre oldunnnnn :))

Ben burda yanlışmı yapıyorum diye sizden bir fikir beyanediyorum kimileriniz nedense terbiyesizce cevaplar atıyorsunuz acaba bu kadar cesareti klavye başında olduğunuzdaki rahatlığınıza mı vermeliyim..Kiminize de çok teşekkür ediyorum bana yanlış bir yolda olduğumu bu konuyu kapatmamı istemiş benim beklediğim de buydu kafamın karışlık olduğunu söyledim zaten bazı kişiler ki onlar kendini zaten biliyor.. Nişanlım zaten bu olayın başından beri içinde sadece ben açtım hesabı..Kusura bakmayın ama kendilerini bilen kişiler zaten hemen üstüne alınıcakalr çok terbiyesiz ve çok seviyesizsiniz.. Dikkat ettimde konu açan ve sizden fikir istiyen kişiye yaklaşımlarınınz nedense hep böyle..Birde dikkatinizi çekmek isterim ben nişanlımı aldatmıyorum..Konuyu doğru okuyun lütfen..

bir an önce o face deki hesabı kapatın be bu olay hiç olmamış gibi davranın. iyi günler

artık terbiyeli mi görürsünüz-terbiyesiz mi bilemeyeceğim..

ama başta söylediğimi tekrar ediyorum ki; yarın enişte dediğiniz insan "zaten biliyordum, o da beni seviyor" tarzında bir etiket yapıştırırsa ömrünüz boyunca ğişmanlık yaşayacağınız olaylar gelişir..

ayrıca yaptığınız gerçekten çirkin.. e yorumlar da biraz hiddetli olacak haliyle yerimseniben

Allah Allah!!!
Döndüm,tüm mesajları okudum da kim terbiyesizce,seviyesizce bişiy yazmış göremedim..
Sizin yaptıklarınızın hoş olmadığını söylemişler ki ben de katılıyorum..
Çünkü adam dünyanın en kötü eşi bile olsa aile ilişkilerini karıştırmak size düşmez..
Aynı olayın kendi nişanlınıza yapılması hoşunuza gider miydi?
Denedik,şantaj yapıcaktık bizi ayırmaya kalksaydı deseler affeder miydiniz?
Enişteyle sorunlarınız olabilir,bunda da haklı olabilirsiniz ancak yaptığınız çok yanlış..
Nişanlılınız ise nasıl içine siner sevdiği kızın enişte ile mesajlaşması,şaka da olsa şantaj da olsa..

Ayrıca enişte bey,sizi sevmiyor,sizi nişanlınızdan ayırmak istiyorsa burada mücadele etmek size düşmez!!!
Nişanlınız sizi böyle bir oyuna alet etmek yerine,kendisi ön plana çıkmalı,eniştesinin ilişkisine karışamayacağını söylemeli..

tüm yazacaklarıma yazmışsın başından sonuna katılıyorum vereliniortak

nişanlında abiside biliyor ve bu oyuna devame t diyorlarsa devam etmekten başka çaren yok. ama devam ederken herşeyden haberleri olsun yada nişanlınla birlikteyken mesajlaşın daha iyi olur. karısını aldatıyor demekki. yada hiç vakit kaybetmeden görümcenle hepiniz birlikte görüşün kendi gözüyle görsün yazışmaları hatta kendisi yazışsın. benimde samimi olduğum bir arkadaş eşinin bir siteye üye olduğunu yakaladığını söyledi ve benim birisini yakalamak için üye olduğum bir siteydi onu hemen aktifleştirdik ve eşini yakaladık sonra msn adresi aldım bir tane ekledi kocasıda sonrasına karışmadım kendileri yazıştılar. ama en sonunda arkadaşım bana kötü davranmaya başladı. sanki ona ayrdım eden ben değildim. aman dikkatli ol sonra sen kötü olursun

Öncelikle bu konuda yazılanlara dikkat ederseniz çoğu kişi benim adıma olmadık laflar söylemiş..Tamam yanlış yapmışta olabilirim ama konuşmalarına biraz daha dikkat ederek yardımcı olmaya çalışmaları sizce gerekmezmiydi. Nişanlım bu olayın başından beri içinde ki ben facede açtığım hesapta eniştesine sevgi cümleleri kurduğumu yazmadım.. Farkındaysanız ben sevdiğim insanı aldatmıyorum herkez öyle bir yazmışki ben nişanlımın karşısında olmadık bir sebepten başkasıyla mesajlaşıyorum.Çok ahlaksızca ki ben öyle birşeyi asla yapmam.. Sonuçta eniştesi dediğim kişi canından çok sevdiği kişi olan ablasının kocası onun aldatılmasına göz yumamadığı için bu olayda o da benle..Benim bu olayı ortaaya çıkarmak gibi bir fikrim de yoktu ama artık dayanamayıp abisine söyleyince olay olmadık bir yere gidicek galiba..Ve napmam gerekiyor diye sizden yardım istedim..Abisine de bnim yaptığımı söylememiş..

Valla arkadaşım döndüm döndüm okudum ama sizin de, nişanlınızın da, abisinin de, eniştenizden hiçbir farkınız olmadığını görebildim sadece. Hatta bi tık üstünde bile sayılırsınız entrika konusunda.

Yahu adamla kendinize aşık edecek kadar konuşmuşsunuz işte, daha neden bahsediyorsunuz ki?
Adam sizinle ülke ekonomisini tartışırken aşık olmadı herhalde değil mi?
İyi siniyor içinize valla...

Dinime küfreden müslüman olsa..!!
ınsan bütün bu işleri yapar da sonra yorum yazanlara nasıl terbiyesiz der ki..?
Yaptığınız terbiyesizce olduğu için yorumlarda öyle olmuş doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…