- Konu Sahibi cicikom
-
alakasız olcak da merak ettim kiymiziaba sen navb'mısın? nickinimi deiştirdin,yorumlarından öyle tahmin ettim de a.s
nişanlın hala sana nasıl güveniyo entrika ,yalan,dolan ......
nişanlının eniştesine sinir ol
sonra eniştenin başka bi kızla mesajlaştığına şahit ol
sonra eniştenin aaraınızı bozma girişimine karşı bir önlem alıyorsunuz
önleminiz de malum sitede eniştenizle yazışmak
yani nişanlınızın ablasını eniştenizle beraber aldatıyorsunuz ve nişanlınızda bu durumu izliyor
ohaoldumsmile
tüm bu durumları açığa çıkarmış için bu kadar entrikaya ne gerek vardıdelikafadulden
tüh alıntılamışım mirmirmirmir
Ben burda yanlışmı yapıyorum diye sizden bir fikir beyanediyorum kimileriniz nedense terbiyesizce cevaplar atıyorsunuz acaba bu kadar cesareti klavye başında olduğunuzdaki rahatlığınıza mı vermeliyim..Kiminize de çok teşekkür ediyorum bana yanlış bir yolda olduğumu bu konuyu kapatmamı istemiş benim beklediğim de buydu kafamın karışlık olduğunu söyledim zaten bazı kişiler ki onlar kendini zaten biliyor.. Nişanlım zaten bu olayın başından beri içinde sadece ben açtım hesabı..Kusura bakmayın ama kendilerini bilen kişiler zaten hemen üstüne alınıcakalr çok terbiyesiz ve çok seviyesizsiniz.. Dikkat ettimde konu açan ve sizden fikir istiyen kişiye yaklaşımlarınınz nedense hep böyle..Birde dikkatinizi çekmek isterim ben nişanlımı aldatmıyorum..Konuyu doğru okuyun lütfen..
Ben burda yanlışmı yapıyorum diye sizden bir fikir beyanediyorum kimileriniz nedense terbiyesizce cevaplar atıyorsunuz acaba bu kadar cesareti klavye başında olduğunuzdaki rahatlığınıza mı vermeliyim..Kiminize de çok teşekkür ediyorum bana yanlış bir yolda olduğumu bu konuyu kapatmamı istemiş benim beklediğim de buydu kafamın karışlık olduğunu söyledim zaten bazı kişiler ki onlar kendini zaten biliyor.. Nişanlım zaten bu olayın başından beri içinde sadece ben açtım hesabı..Kusura bakmayın ama kendilerini bilen kişiler zaten hemen üstüne alınıcakalr çok terbiyesiz ve çok seviyesizsiniz.. Dikkat ettimde konu açan ve sizden fikir istiyen kişiye yaklaşımlarınınz nedense hep böyle..Birde dikkatinizi çekmek isterim ben nişanlımı aldatmıyorum..Konuyu doğru okuyun lütfen..
çok terbiyesizce
Allah Allah!!!
Döndüm,tüm mesajları okudum da kim terbiyesizce,seviyesizce bişiy yazmış göremedim..
Sizin yaptıklarınızın hoş olmadığını söylemişler ki ben de katılıyorum..
Çünkü adam dünyanın en kötü eşi bile olsa aile ilişkilerini karıştırmak size düşmez..
Aynı olayın kendi nişanlınıza yapılması hoşunuza gider miydi?
Denedik,şantaj yapıcaktık bizi ayırmaya kalksaydı deseler affeder miydiniz?
Enişteyle sorunlarınız olabilir,bunda da haklı olabilirsiniz ancak yaptığınız çok yanlış..
Nişanlılınız ise nasıl içine siner sevdiği kızın enişte ile mesajlaşması,şaka da olsa şantaj da olsa..
Allah Allah!!!
Döndüm,tüm mesajları okudum da kim terbiyesizce,seviyesizce bişiy yazmış göremedim..
Sizin yaptıklarınızın hoş olmadığını söylemişler ki ben de katılıyorum..
Çünkü adam dünyanın en kötü eşi bile olsa aile ilişkilerini karıştırmak size düşmez..
Aynı olayın kendi nişanlınıza yapılması hoşunuza gider miydi?
Denedik,şantaj yapıcaktık bizi ayırmaya kalksaydı deseler affeder miydiniz?
Enişteyle sorunlarınız olabilir,bunda da haklı olabilirsiniz ancak yaptığınız çok yanlış..
Nişanlılınız ise nasıl içine siner sevdiği kızın enişte ile mesajlaşması,şaka da olsa şantaj da olsa..
Öncelikle bu konuda yazılanlara dikkat ederseniz çoğu kişi benim adıma olmadık laflar söylemiş..Tamam yanlış yapmışta olabilirim ama konuşmalarına biraz daha dikkat ederek yardımcı olmaya çalışmaları sizce gerekmezmiydi. Nişanlım bu olayın başından beri içinde ki ben facede açtığım hesapta eniştesine sevgi cümleleri kurduğumu yazmadım.. Farkındaysanız ben sevdiğim insanı aldatmıyorum herkez öyle bir yazmışki ben nişanlımın karşısında olmadık bir sebepten başkasıyla mesajlaşıyorum.Çok ahlaksızca ki ben öyle birşeyi asla yapmam.. Sonuçta eniştesi dediğim kişi canından çok sevdiği kişi olan ablasının kocası onun aldatılmasına göz yumamadığı için bu olayda o da benle..Benim bu olayı ortaaya çıkarmak gibi bir fikrim de yoktu ama artık dayanamayıp abisine söyleyince olay olmadık bir yere gidicek galiba..Ve napmam gerekiyor diye sizden yardım istedim..Abisine de bnim yaptığımı söylememiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?