Bir ailenin boşanmasına istemeden sebep mi vermiş olacağım nolur yardım edin !

• Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herkeze ayrıca teşekkür ediyorum ve ayrıcada sana olayı tamamen anlatamadığım için herkez olmadık laflar söylüyor ama sen de yaşadığın için anlayışla karşılamışsın teşekkür ederim :) Şimdi ben bu olayı görümcem aldatılıyor söylemem gerekir mi diye açsaydım herkesin yaklaşma şekli farklı olucaktı.. Aslında devam etmek istemiyorum eniştesinden herhangi bir korkum yok ama Allah katında bu olaydan sorumlu olurmuyum orası beni düşündürüyor..

Bu iş çok uzar.
Bak ben ne düşündüm (yanlış anlaşılmasın da, saçma da gelebilir duyuyoruz bu tür olayları)

Enişte bu hayali kahramana aşık olduysa gerçekten, sonuçta o hayali kahramanı yaşatan sen olduğuna göre, bu olay açığa çıkarsa, sana belki de hiç kızmayacak..
Çünkü karşısında aşık olduğu kişi olacak, isimler yüzler farklı belki ama ruh aynı..
Bilmem anlatabildim mi.?
Bu da bir ihtimal..
Hani ben senin ruhuna aşık oldum ..olayı:)

Kapa hemen o hesabı canımcım..

Ben hala enişte beyin başka kızlarla da mesajlaştığını nereden öğrendinizi merak ediyorum açıkçası..

''Enişte bana pişt demiş,yalan aslanım yalan''
Bu türküyü iyi belleyin,enişteniz üzerinize çamur atarsa nişanlınıza çığırırsınız,anonimdi sanırım...

başdan sona her tarafı yanlış arkadaşım
elle tututlur bi tarafı yok malesef
yanlış mı yapıyorum demişsin
evet yanlış yapıyorsun
sonuçlarını tahmin etmek hiç de zor olmasa gerek
kaptırmışsın kendini bi oyuna gidiyorsun
bi ara başını ellerinin arasına al bi düşün acaba ne yapıyorum ben diye
karalamak veya rencide etmek için yazmıyorum ama arkadaşların hepsi haklı
hani ufacık haklı bi yer olsa senide savunuruz lakin yok be kardeşim
bu enişte yarın sana kumpaz kursa nasıl altından kalkacaksın
enişteyle iyi olduğu zaman seni kötülemesine karşı çıkmayan nişanlın mı kurtaracak seni
yoksa eşiyle gizli gizli oyun için bile olsa yazıştığın için görümcen mi ahh ne iyi etmişsin diyecek

Yani boşanırlarsa Allah katında sorumlu olur musun bilemem de, ondan önce kul katında kendini temize çıkarman biraz zaman alabilir.Haberin olsun.
Bu tarz konularda erkeklerin eşlerini nasıl ikna ettiklerini okuyoruz duyuyoruz, kadınların çoğu bir şekilde 2.şansı veriyorlar eşlerine, hele ki sanalsa.

Ama sen, görümcenin (kayınvalide_kayınpeder vs vs) gözünde ne duruma düşeceksin asıl bunu düşün ve bu işe son ver bence..

Allahın katında suçlu olmak seni rahatsız ediyorsa,sen kullarınla ne uğraşıyorsun.
Her koyuın kendi bacağından asılır,Allah katından önce sen yedi düvelle uğraşacaksın iş alıyorsun başına
..

Allah katında bu olayda ben sorumlu olurmuyum

diye YAZMISSIN bu yüzden sana cevap yaziyorum...

Kardesim bir kere görümcenin evliligi seni ilgilendirmez,eger eniste aldatsa bile
belki görümcen kabul edicek görmemezlige gelicek evliligini sürdürecek vesaire...
Allah korkun var yaptiklarini sorguluyorsun bu cok güzel...

simdi yapacagin o mesajmi neyse onu kapatman hem nisanlina hemde nisanlinin agbisine
beni bu olaya karistirmayin demek olsun...

birak eger takdirde ayrilmalari varsa zaten ayrilirlar sen isledigin günahla kalirsin...

Nisanlin seni nasil böyle bir vaziyetin icine sokmus oda sorgulanir,gelecektede dikkat et
seni kendi istekleri dogrultuda yönlendirmesinler...

Allahım Yrebbim.. Bu yorumlar bu kelimeler bu smileyler bana biyerden tanıdık geliyor ama nereden diyor dum ki, zehir hafiyemiz kimliğini açığa çıkarmış...
Deşifre oldunnnnn :))

eyvahohaoldumsmile ne yapmalıyım:ecrin_bebek:

yanlış yolda olduğunuzu siz göremediniz,bunca zamandıraklinialirimsmile

siz göremediniz nişanlınız nasıl destek oldu böyle saçma bir olaya. o da size destek verdi...
doğru yoldasın aynen böyle devam et. intikam,entrika,kuşku, kin,nefretşakkıdı

ayrıca burda herkes konuyu açanın gönlüne göre cevap vermek zorunda mı

konu açanları pohpohlamak mı düşüyor diğer üyelerekaydirigubbakcemile2

sizler çok filim izliyorsunuz galiba.ne kadar basit ve saçma şeyler.ailenin namus anlayışı da çok farklıymış.sanal bile olsa sizi nasıl eniştesiyle görüştürür.yanlış yaptığın ayan beyan ortada buna uydurulacak bir kılıf yok.enişte bey zaten karaktersiz adamın tekiymiş.sizlerde onun seviyesine düşmüşünüz ne yazık ki.nişanlınız mademki enişte hakkındaki gerçekleri gördü aranız düzeldi daha derdiniz ne.dertsiz başınıza iş almak mı.bence olan size olacak.sonradan bir iftiraya falan uğratılmayın da enişte tarafından.

Ben hala enişte beyin başka kızlarla da mesajlaştığını nereden öğrendinizi merak ediyorum açıkçası..

Aynı şeyi ben de çok merak ediyorum.... insanoğlu işte....başına ne geliyosa ya meraktan....

Aynı şeyi ben de çok merak ediyorum.... insanoğlu işte....başına ne geliyosa ya meraktan....

Çenebaz da gelmiş..aklinialirimsmile
Konuyu kapatacak mı?
Şimdi de bunu merak ediyim...:ecrin_bebek:

Tüm mesajları tek tek inceledim, hakarete rastlamadım fakat amiyane tabirlere rastladım.
Yorum yapan arkadaşlarım bu konuda hassas olursak konu amacından sapmadan, farklı yerlere kaymadan tartışılır.
Ve bu hepimizin vakti için sinirleri için yararımızadır.
Konu sahibi arkadaşıma gelince sizin de biraz daha sağduyulu davranmanızda konunuzun geleceği açısından yarar görüyorum.
Size hakaret veya terbiyesizlik gelen mesajları kötü içerikle bildirirseniz, burada tartışmanıza ve konuyu dağıtmanıza gerek kalmaz.
Ancak yaptığınızın yanlış olduğunu düşünenlere ve eleştirenlere de bir şey deme hakkınız yok.
Ki konu açarken bunları göze almış olmanız gerekir, her konuda size katılan da eleştiren de olabilir.

Yine aklıma şu sözü getirdiniz...

ınsanlar sizden eleştiri beklerler, aslında tek duymak istedikleri övgüdür yerimseniben

Lütfen eleştiriye de övgüye de açık olalım...

bende takıldım şu başka kızlarla mesajlaşma olayına nasıl öğrendin?
bir de görümcenin kocası sana telefonda bağıracak cesareti ve seviyeyi nerden buldu ?
sen bunu neden nişanlına söylemedin..
bir de hep merak ediyorum şu facede felan hesep açma veya o kişiye zamanını harcayıp konuşup bunları kaydetme olayları olurken nişanlı bunlardan haberdarmıydı..hiç senin başka işin gücün yok mu demedimi:)
çok garip saçmalıklar bunların hepsine harcıycak vakdi konuşmaya ve anlaşmaya harcasaydın daha mantıklı olabilirdi.

Cidden o mesajları nasıl gördünüz de enişte beyin eşini aldattığını anladınız. Bende buraya takıldım arkadaşlar gibi.
Haaaa yanlış yolda mısınız? Evvveeetttt. Hemde öylesine yanlış bir yolki anlatamam.
Enişte bey tutup, "bana aşıktı" dese sizin için "onun için ekledi beni, ben anladım foyasını meydana çıkarmak için yazıştım, şimdi bana çamur atıyor" dese inanın görümceniz size asla inanmayacaktır. Siz kötü olacaksınız. Bırakın ne halleri varsa görsünler.

Bu işlerin içinde bu kadar ne işiniz var gerçekten ben de anlamadım. Diğer arkadaşlarında merak ettiği gibi, bu durumu nasıl öğrendiyseniz artık, öğrendiğiniz aşamadan sonra , devamını getirip, bu konuya bu kadar dahil olmamalıydınız bence. En fazla belki gördğünüzde nişanlınızla paylaşabilirdiniz. Ama sizde de daha önce eniştenin yaptıklarından dolayı, bir intikam duygusu oluşmuş, ki bu duygu tehlikelidir. Evet bu insanlar ayrılacaksa bile, sizin sayenizde olmamalı. En azından intikam, bu konudaki vicdanınızı kaybettirmemiş sizin, bu konuyu açabildiğinize göre.

eniste sizi sevmemis sizi ayirmaya calismis hatta size telefonda bagirmis cagirmis
pardon ama o telefonda size bagirilken niye agzinizi acipta bise diyemediniz
niye karsisina cikipta derdin ne eniste niye ugrasiyorsun bizimle seklinde konusamadin
ve bu sekilde gizli kapakli islerle ugrasiyorsun ustelik nisanlinla birlikte oda buna musade ediyor.
gorumce dert etmiyorsa size noluyor ne karisiyorsunuz anlamadim ki
zaten bunlar ortaya ciksin direk suclu olan siz olucaksiniz.hatta sizi enistesine karsi savunamayan nisanliniz bu durum ortaya cikincada sizi savunamicak buyuk ihtimal
ama siz bu sekilde yapip hersey ortaya cikipta bosanirlarsa bundan sorumlu olabilirsiniz.
gorumceniz bu olayi anlasaydi belki bosancak yada birsekilde devamda edebilirdi evliligine.belkide gorumceniz biliyorda farkinda herseyin ama oyle yada boyle idare ediyordur.sizden yardim istemedigi surece siz niye karisiyorsunuz anlamadim.
sirf enisteyi sevmediginiz ona gicik oldugunuz icin.
birakin ne hali varsa gorsun ya sizeneee namus bekciligi sizemi kaldi.
nisanliniz adam olsaydi enistesine karsina alip konusmayi bilirdi ama is isten gecmis artik.
gecmis olsun ne diyimm
ilginc tiplersinizz...

kusura bakmayın ama ciddi ciddi (biraz kaba tabirle) kaşınmışsınız.
size ne el alemin adamının başka kadınlarla yazışmasından.
ne yani, bu adamın ilerde sizi rahatsız etmesine karşılık kendinizi aklayamayacakmısınız ki, onu tehdit etmek tek çarenizmiş gibi resmen dallas çevirmişsiniz.
haklıysanız ve suçsuzsanız nişanlınızda dahil kimseye bir şey ıspatlamak zorunda değilsiniz ki,böyle bir oyuna kalkışmışsınız.
yaptığınız çok cahilce ve bana göre başka kızlarla yazıştığı için suçladığınız eniştenizin yaptığından pek bir farkı yok.
ayrıca nişanlınız hala bu tehlikeli oyuna devam etmenize nasıl anlayış gösteriyor ve kaynınız nasıl size bu şekilde devam et deme hakkını kendinde görüyor.onların ağzına da ne büyük koz verdiğinizin farkındamısınız acaba?kaynınız size resmen eskort kız muamelesi yapmış.
ilerde aranızda çıkması muhtemel ve alakasız bir tartışmada "seninde ne mal olduğun belli.zamanında enişteyle yazışmamışmıydın" derlerse ne cevap vereceksiniz.
kendinizi bu durum düşürmeyin ve rica ederim aklınızı başınıza alın.

ağzına sağlık burbuk.
vallahi ben de görümcenin yerinde olsam, aynen böyle çamurlaşabilirdim.
hadi benim kocam ahlaksız,çapkın,rezil.
sen ne demeye kocamla yazışmaya devam ettin der, peşinede hem kocamı hem de konu sahibini paralarımbayanssulusmile

Bu arada bunları, belki lazım olur, gerektiğinde belki tehdit ederim, diye öğrenmiş olmanız ayrıca tuhaf. Bu nasıl bir duygudur anlam veremedim gerçekten. Size zararı dokunmuş olsa bu insanın, bu kadar ileriye gitme hakkınız yok bence. Sizi öldürmeye mi kalkacak ki bu insan , onu tehdit etmeye kalkacaksınız. O zaman sizin amacınız, bir kadına yardım etmek, aman kadın böyle bir şeyle, böyle bir gerçekle yaşamasın değilde, kendinizi kurtarmaya çalışmak. Ama kendinizi neden kurtarmaya çalışıyorsunuz onu da anlayamadım. Bağırıp çağırıyorsa, siz de gereken cevabını verirsiniz olur biter, ayrıca enişte kim oluyorda size böyle davranabiliyor, nişanlınız gereken cevabı veremiyor mu? Enişte suçlu bile olsa, bunu yapma ve intikam alma hakkınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…