Bir ailenin boşanmasına istemeden sebep mi vermiş olacağım nolur yardım edin !

• Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eniştenizin sizi ayırmaya çalıştığı gibi sizde onu şantaj la korkutmayı dusundugunuz için suçlusunuz ve sonunda olay sizin başınıza patlayack nişanlınızda ayrılacak sizden

ayyy yeter artık şu facebook un yıktığı yuvalar nedir bu rezalet ya anlamıyom . siz nasıl alet oluyorsunuz böyle şeylere . nefret ediyorum o siteden
nişanlıymışsınnız nişanlınız nasıl izin veriyor bu çirkinliğe.
demekki kusura bakmayın ama evlenincede normal karşılanacak .sizene eniştenizden
görümcenizde belliki mutlu değil zaten herkesin içinde senden boşanacam dediğine göre demekki sizi ilgilendirmeyen bir alana giriyorsunuz.

Kesinlikle karışmayın. Onlar kendiliğinden boşanırsa boşansın. Araya girerseniz siz kötü olursunuz belki onlar iyi olur.

Ne olursa olsun siz nişanlınızın eniştesine bu şekil bi oyun hazırlamamalıydınız. ALLAH katında tabi ki sorumlusunuz. En başta o insan ne kadar üçkağıtçı olsada siz aklını çelip sanal ortamda bi karaktere aşık etmekten sorumlusunuz. Bence biran önce bu olaydan dönün ve nişanlınızı da çağırıp kayıt altına aldığınız hrşeyi, o sanal karakterle birlikte silin atın. Bu olayın ucu eninde sonunda size dokunacaktır. ıftira bile atabilirler bu konda. Bence çok büyük hata yapmışsınız. O adam size ne yaparsa yapsın muhatap bile olmayacaktınız. Kusura bakmayın ama ne sizin nede sizin bu younu oynadığınızı bile bile teşvik edenlerin o eniştenin üşkatçılığından bir farkı kalmamış. ALLAH hayırlısını versin.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum.

Ben eniştenin yerinde olsam böyle bişeyi ortaya çıkardığınızda.. Ben o açılan face adresini araştırdım sen olduğunu öğrendim, senin gerçek yüzünü göstermek için yazıştım.. Tam da ben açıklayacaktım ki sen ortaya çıkardın der sıyılırdım işin içinden....
siz onun siz olduğunu bilmediğini ispatlayamayacağınız için.... O da rahatlıkla sıyrılır işin içinden.. Siz kötü olursunuz....
Ayrıca, bizi ayırmaya çalışırsa şantaj yaparım diye de ibirini tuzağa düşürmek ne kadar ahlaklıca sorarım size...
Siz sonuçta tuzağa düşümüşsünüz... Onu faceden eklemişsiniz, sonra da sohbet etmesini salamışsınız, ve sanalda yarattığınınz karaktere aşık edecek kadar da çok konuşmuşsunuz.. Bu tuzak değil de nedir alah aşkına???
Sizi ayrmaya çalışacağını düşündüğünüz birine karşı tek çözümüünüz ona şantaj yapacak bir açığını bulmak, bulamazsanız da yaratmakmıdır???

uzun uzadıysa yazardım da hiiç içimden gelmedi.
tek merak ettiğim şey

size ne

keşke hiç böyle bir şeye kalkışmasaydın

Zararın neresinden dönerseniz kardır diyeceğim de...

neyse. hakkınızda hayırlısı diyerek fazla da yazmayım.

hadi sen cahilsin diyelim bi hata ettin böyle bi işe kalkştın nişanlındamı onuda geçtim abisidemi cahil arkadaş yaa hepiniz bi yanlışın içindesiniz baştada sen ne olursa olsun böyle bişeye kalkışmamalıydın nasıl müsade edersinki böyle bişeye hakkaten nişanlında bi tuhaf yani hepiniz dolambaçlı yolları seçmişsiniz
bence elini eteğini çek bu işten bi an önce gün gelir devran döner hepsi bi araya gelir iyi olurlar seni oyuna getirirler kimseye güvenme bence

kusura bakmayın arkadaşlarda böyle bir durumda sizde olsanız aman banane eniştede ne yaparsa yapsın ben karışmayayım demezsiniz lütfen objektif bakalım derim ben intikam baldan tatlıdır arkadaşında eline fırsat geçmiş değerlendirmiş keşke daha ileri gitmeseymiş nişanlısınada kimse kızamaz ablasını aldatan bir adama aman ne yapayım işine baksınmı diyecek asıl böylesi abesle iştigal olmazmı acaba yanlışın çıkış noktası enişte ALLAH ıslah etsin böylelerini bundan sonrasına karışmayın derim kardeşleri halletsinler düşman kazanmak kötü enişteye dikkat

daha evli bile değil.
bana göre ona düşmez eniştenin yanlışlarını ortaya dökmek.
daha evlenmesden enişteyle böyle yüzgöz olunması çok çirkin.
enişte ona hakaretler edecek, o eniştenin kuyusuna kazacak.
bu aile ömür boyu birarada olmak zorunda arada kocanın kardeşi var sonuçta.
nişanlıya düşer mi bu entrikaların içine girmek??
valla benim umrumda olmaz.
söylerim kocama ne yaparsa o yapsın
yarın öbürgün herkes can ciğer kuzu sarması olunca; kötü olan el kızı olur..

ben senın yerınde olsam bu olayı unutur bırdaha da hıc konusunu acmazdım. bence uzerıne vazıfe olmayan ıslere karısıyorsun...

kesinlikle aynı düşüncedeyim.:enbuyukkk:

bu ne saçma bir şeydir böyle yaa
pembe dizi izleye izleye hayatınızı entrikalara çevirdiniz sanırım.
baştan bir hata yapmışsınız şimdi kurtulmak için çırpının bakalım.

Arkadaşım bu enişte bey denen şahıs arkadaşın eşinin ablasının eşi değil midir?
Cicikom evli bile olsa görümcesinin evliliğine nasıl karışır?
Enişte bu nişanlılığa müdahale ederken nişanlı vatandaş yumruğunu masaya neden vurmaz?
Hadi vurmadı sevdiği kızı nasıl bu oyunun içine sokar ya da göz yumar?
Kendi yerinize koyun,siz görümcenizin eşinin neler yaptığını bilir misiniz görümceniz anlatmadığı sürece?
Ben bilemem vallahi..
Hiç kimsenin özel hayatına karışmam,kendi hayatıma da karıştırmam..
Olay baştan yanlış,enişte bey'e hiç kimse sana ne oluyor bizim ilişkimizden denmemiş,ama adamın açıklarını aramaya başlamışlar..
Ki arkadaşın dediği gibi eniştenin karakteri bozuksa bütün suç arkadaşın üzerine kalır..

birde diyorsunuzki işin ayrıntısını bilmiyorsunuz .ayrıntıda daha neler var acaba .özeti bu kadar çirkinse ayrıntıyı düşünemiyorum.yaptığınızın hiçbir şekilde doğru tarafı yok .

Bu durumda elimize geçen her fırsatta, intikamda baldan tatlıdır diyip, kendi kendimize, enişteye tuzak hazırlayıp, zorla adamı birşeyin içine çekip, sonrada sen suçlusun demek mi lazım. insanlara tuzak hazırlayıp, sonra da suçlu ilan edemeyiz. Hem de neden, zamanı gelince , bana birşey yaparsa, ona karşı kullanırım diye. Bence arkadaşın kendini sorgulaması lazım bazı değerler konusunda.

kafan güzel miydi yaptığında?

hiç normal değil şu yaşadıkların.. eniştenden sana, nişanlından abisine.. hepiniz bir parça garipsiniz.

ayrıca tüm ısrarlara ragmen eniştenin baskalarıyla mesajlaştıgını nasıl anladın?

adamın cep nosunu mu karştrıdın?

bu duruma bir açıklık getirmediğin için, kusura bakma ama öyle bir durum olmadğını , senin adamın tipine göre olta attığını,adamın da takıldığını düşünüyorum.

bir de o derece nefret ettiğin bir adamla yazşırken nasıl iğrenmezsin kendinden? nasıl başardın ya geniş bir mide istemez mi bu iş?

yol yakınken dön..

hatta nişanlına bu duruma nasıl göz yumar diye görün..

nişanlınızın da 8 10 kişilik bir midesi varmış doğrusu. siz devam edin böyle

bencede yanlis yapiyorsun arkadsim, yani yanlis yapiyorsun derken, senin yapmaman gerekirdi, senin üzerine vasife degil, sonra is basina kalir, suc sana kalir söyliyim.

suan en iyi yapabilecegin sey,
olayi nisanlina yikmak
facebook profilini o acmis gibi
ve enistesini o eklemis, o bir kiz gibi konusmus gibi yapcak, sen hic karismamis gibi davrancaksin,
baska care ne suan bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…