Geldi hatta yorum da yaptım bunun hakkında a.s
Bak... :
Olayı çok ama çok ileri seviyeye götürmüşsün...
Nişanlın pek olgun gelmedi gözüme.
Sen böyle çocukça intikamlar peşinde giderken dönüp sana: 'Hey sen ne yapıyorsun? Ablamın evliliğinin içinde ne işin var? Kimle mesajlaşıyorsun? Başkalarının hayatlarından bize ne!?!' demiyor mu?
akannehir
Görümcen 2 gün sonra evliliğime sen mani oldun sen yaptın derse (her şeye rağmen) ne cevap vereceksin?
Sana yardımcı oldum mu diyeceksin?
Seni KOCASINI BAŞTAN ÇIKARMAKLA SUÇLASA ki suçlayabilir elinde kanıt geçmesi an meselesi ne diyeceksin?
Eniştesi size bunları yaptıysa hiç yaklaştırmayın, madem çok sevmiyor eniştesini ne demeye onun sözünü dinleyip duruyor? :1shok:
Bunların hiçbiri akıl alır davranışlar değil...lmaz:
Lütfen toparlan ve bırak bu işin sonu hayra alamet değil...
:umursamaz:
kusura bakmayın arkadaşlarda böyle bir durumda sizde olsanız aman banane eniştede ne yaparsa yapsın ben karışmayayım demezsiniz lütfen objektif bakalım derim ben intikam baldan tatlıdır arkadaşında eline fırsat geçmiş değerlendirmiş keşke daha ileri gitmeseymiş nişanlısınada kimse kızamaz ablasını aldatan bir adama aman ne yapayım işine baksınmı diyecek asıl böylesi abesle iştigal olmazmı acaba yanlışın çıkış noktası enişte ALLAH ıslah etsin böylelerini bundan sonrasına karışmayın derim kardeşleri halletsinler düşman kazanmak kötü enişteye dikkat
aman banane demek farklı bıde ben ayartayımda elımde kanıt kalsın demek cok farklı deılmı sence??
arkadasın elıne fırsat gecmemış arkadas kendıne adres alıp fırsat yaratmıs..
nişanlısıda ENİŞTESİNİN kendı NİŞANLISINA sanal bıle asık olabılıcegını bıldıgı halde buna ızın vermıs
kendı bı adres alıp hatta ablasına bı adres alıp abla bak esın dıyebılırdıkı ben ablası ıcın yaptıgını sanmıyorum enıstesını sevmedıgı ıcın elıne koz gecırmek ıstemıs..
ee daha daha neler yapmışız..boshayallersmile
dur yazdıklarını bıraz daha okuyayım cıkar daha neler yaptıgınız...
yazıyı alıntı yapann arkadaşlara teşekkür ederımm bunları bıle ınkar edecek arkasdaş yoksaa...
Tabi canım inkar ediyorum.. Acaba nerde:uhm:
hakkat enişte size niye bağırdı ? ne casaret ve ne sebeple bu çok önemli bir noktabilmiyorumkismile
Bilmediğin konular hakkında türetiyorsun ya hadi burda da türet naniknanik Bu konuda iyi senaryolar yazıyorsun ışık gördüm sende..:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?