Bir ailenin boşanmasına istemeden sebep mi vermiş olacağım nolur yardım edin !

• Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okudum canım yorumunu.. normal tabi böyle şeylerin düşünülmesi..
biz gene masum düşündük.. direk işin içinde olanların aklına daha başka şeyler bile gelebilir..
mesela görümce çıkıp sizin zaten ilişkiniz vardı,biliyordum en bastan..bla bla dese ne cevap verecek bilmiyorum.

aman banane demek farklı bıde ben ayartayımda elımde kanıt kalsın demek cok farklı deılmı sence??
arkadasın elıne fırsat gecmemış arkadas kendıne adres alıp fırsat yaratmıs..
nişanlısıda ENİŞTESİNİN kendı NİŞANLISINA sanal bıle asık olabılıcegını bıldıgı halde buna ızın vermıs
kendı bı adres alıp hatta ablasına bı adres alıp abla bak esın dıyebılırdıkı ben ablası ıcın yaptıgını sanmıyorum enıstesını sevmedıgı ıcın elıne koz gecırmek ıstemıs..

ee daha daha neler yapmışız..boshayallersmile

konuyu bosaltmak yasak ceza alırsınız

Öncelikle cicikom eksik anlatıyor.
enişte aramış buna bağırmış ee niye sebep..?
neden ayırmaya çaışıyormuş cicikom ile nişanlısını.
gözü mü varmış yoksa bazı detaylar bilerek gizlenmiş.
ne olursa olsun ben netten başka adamla flört ederken buna göz yuman adam benim için bitmiştir..

bir merhaba mesajı ve bugüne kadar olan uzun uzun yazışmalar
birdaha aramızı bozmaya kalkışırsa belkide tehdit etmekti
Nişanlım bu olayı bildiği için
Şuanda facebookta açtığım karaktere galiba aşık oldu

YAZDIKLARIMIN HEPSIINI SEN YAZMISSIN ZATENNN....FALCI OLMAMAMA GEREK YOKKK......

yazıyı alıntı yapann arkadaşlara teşekkür ederımm bunları bıle ınkar edecek arkasdaş yoksaa...

Tabi canım inkar ediyorum.. Acaba nerde:uhm:

falcımısın demek gozle gorulmeyen bır sey olmadan konusmak demektırrr!!!!
ama senın yazdıkların ve yasadıkların ortada her ne kadar sen sılsende......
senınle muhatap olmam....
hepınızın hakkında hayırlısı olsunnn...
eeee tencere düşmüş kapagını bulmuşş.......

Son düzenleme:
konuyu nıye sildiniz herkes tepki gösterdi diyemi.hem konu aç hem sil enteresansın vallahi

hakkat enişte size niye bağırdı ? ne casaret ve ne sebeple bu çok önemli bir noktabilmiyorumkismile

saolsun bir arkadaşımız alıntı yapmıs ve olayı anladım ya siz daha o eve gelin gitmeden nasıl eniştesiyle bu tür diyalogda bulunuyosunuz.nişanlınızda gayet rahat biriymiş sizemi kalmıs eniştesini denemek.ileride sizin kocanızada yapılırsa hiç şaşırmayın ozaman sizin haliniz ne olurdu acaba.benim kocama daha gelinimiz dahi olmayan biri bunu yapacak onu annemin evine almam.iyi cesaret sizdeki

okudum bende alıntıdan..yA Bence hiç karısma bosanırlar sa aradan uzun bi zaman gecer vee basına patlar olayy senden bilirler.Neden karıstınki derler.bence yapma hemde büyük günah eş ayırmak girme aralarına.

facebook tan hesap açman adamla nesajlaşman bunları kaydedip ilerde sizi ayırmaya kalkarsa tehdit ederim şeklinde düşünmen çok yanlış ve çocukca geldi bana.

hele nişanlının bunu bilip devam etmeni istemei ayrı bi saçma geldi bana.

sizin nişanlılığınız başkalarının gazı ile bozulacak yapıdaysa evliliği iki defa düşün derim ben.
[/B]

Ciciko bir konu yazmissin arkasinda dur yada cevap yazma.. Ve anlatacaksanda dogru durust anlat madem yanlis anlasilmak istemiyorsun. Yaptiginin yanlis oldugunu sana hakaret icermeden her uslupta soyleyebilir arkadaslar terbiyesizlik yapanda yok... Sen resmen ailenin icine girmeden yuz goz olup hic seninle alakasi olmayacak bir insanla oyle bir muhatap olmussunki kendini yem olarak kullandiriyorsun.. Peki eniste seni neden ayirmaya kalkti, neden sana bagiriyor, onun kizlarla mesajlastigini nerden biliyorsun, adam senden ne istiyor bunlari dogru durust anlatmadan insanlarin tuhafina gidecek sekilde anlatiyorsun sanki biz onceki olaylarini cok biliyormuscasina.. Dolayisiyla sana gelen tum yorumlar normal sen zemin hazirladin buna.. Hayal gordugumuzu iddia ediyorsun ona zemin yaratma "acaba"larla birakirsan insan tahminen cok sey dusunur soyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…