Bir ailenin boşanmasına istemeden sebep mi vermiş olacağım nolur yardım edin !

• Konu Sahibi Konu Sahibi cicikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olayı çok ama çok ileri seviyeye götürmüşsün...
Nişanlın pek olgun gelmedi gözüme.
Sen böyle çocukça intikamlar peşinde giderken dönüp sana: 'Hey sen ne yapıyorsun? Ablamın evliliğinin içinde ne işin var? Kimle mesajlaşıyorsun? Başkalarının hayatlarından bize ne!?!' demiyor mu?
akannehir
Görümcen 2 gün sonra evliliğime sen mani oldun sen yaptın derse (her şeye rağmen) ne cevap vereceksin?
Sana yardımcı oldum mu diyeceksin?
Seni KOCASINI BAŞTAN ÇIKARMAKLA SUÇLASA ki suçlayabilir elinde kanıt geçmesi an meselesi ne diyeceksin?
Eniştesi size bunları yaptıysa hiç yaklaştırmayın, madem çok sevmiyor eniştesini ne demeye onun sözünü dinleyip duruyor? :1shok:
Bunların hiçbiri akıl alır davranışlar değil... lmaz:
Lütfen toparlan ve bırak bu işin sonu hayra alamet değil...
:umursamaz:

arkadasım kusura bakma da.. hani eniştede sana düşmanmış aranızı bozmaya calışmış falan ya.. sen de karşılığında böyle bir işe kalkışıyorsun. aranızda senin de net olarak bilmediğin bir çekim yok değil mi?

akannehirakannehirohaoldumsmile

delikafadulden
Nasıl yani zincirleme olaylar mı var yani?

Flaşş, flaşşş, flaşşş kaydirigubbakcemile3

Ne çok şey uydurdunuz böyle asıl fazla hayalci olan sizsiniz olmadık şeyleride söylediniz ne kadar yaratıcısınız helal olsun..:)

yanı otomatıkman sıze asık olduu ve erkek arkadasınız bunu kabul edıyor olemı??
pesssssssssssss.....sonucta oraya yazan sızsınız o an ne yazıyorsanız sız dusunup yazıyorsunuz ve sız kendınızı arkadasınızı aldatmıs gıbı hıssetmıyormusunuz???

Böyle konuşmaların yapılıcağını bilseydim zaten açmazdım amacım herkez beni pohpohlasın diye görmek değildi ama okulandan daha alakasız şeyler yazılmaya başladı..

Evet dediğiniz gibi ortada birşey kalmadı silince. Ama yapılanlar silindimi ki.

simdiden yayilmis olay bigun abisi enisteye kizip anlatirsa sizin de adinizi verirse intikam falan almaya calisir..cok tehlikeli bi ise girmissin.umarim zararsiz siyrilirsin..

konu buydu merak edenlere..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Konu silmek yasak...
Bu yüzden banlanırsın.
ıstediğin gibi yorumlar gelmedi diye sinirlenmenin alemi yok.
Herkes içtenlikle fikrini paylaştı nedir bu alıp verememezlik?

lmaz:

Bütün konular aydınlığa kavuşmadan kapanıyor ya...
Bizi de düşünün silmeyin konuları...
Boşuna yorum yapıyoruz dönüyoruz ki konu gitmiş.
Ne anladım bu işten ben?
benneyaptımki

kusura bakmadaaa senın nısanlında ortaya bıseyler cıkartmak ıcın yengenle msjlasıp onu ayartsa onada baska bısey denırdıı olayı kendıne cevır sonra ınsanların terbıye anlayısını sorgulaaa...
evet senın yaptıgın terbıyesızce ama senı kullanan nısanlın herkesten terbıyesızzz ablasına bıle bunu yapan ılerde senden uzaklasınca senın ıcınde bı arkadasınla msjlastırrır artıkkk....
ınsan enıstesının ne oldugunu ortaya cıkarmak ıcın ablasına kendı nısanlısıyla bunu yaptırabılırmı yaaaa...
gercekten dunyanın cıvısı cıkmıs ama senın ıcın deıl o enıste ıcınde deıl o ablaya bunu yaptırtan kardes ıcın!!!!

Hey allahım ya olaya bak.Dallasa dönmüş.Hırsın, kinin insana neler yaptıracağının örneği ile karşı karşıyayız.

Kötülüğe karşı kötülük haa.Eniştenin ne kadar berbat bir insan olduğunu anlatmışsın.Kusura bakmada onun cezasını vermek sana düşmez.Yaptıklarına bu kılıf olamaz.Bence karışma, kenarda dur.Sana kötülüğü dokunmuşsa da affetmeyi dene, affet ki böyle saçmasapan oyunlara girip daha sonradan pişmalıklar yaşama.

delikafadulden
Nasıl yani zincirleme olaylar mı var yani?

Flaşş, flaşşş, flaşşş kaydirigubbakcemile3

benimki bir itham değil elbet sadece tahmin..

bilemiyorum garip geldi bana herşey..

özellikle hayatımda başkası varken ben yapamam böyle şey ya.. bir anlık değil ki aşık etmeye çalışacak kadar ileriye taşınmış..

daha geniş çevreye yayılsa bu durum kayınvalide,görümce,teyze.. vs bilse .. akıllarından en az bir kez geçer bu durum, sizin aklınıza gelmedi mi?

Geldi hatta yorum da yaptım bunun hakkında a.s

Bak... :

Olayı çok ama çok ileri seviyeye götürmüşsün...
Nişanlın pek olgun gelmedi gözüme.
Sen böyle çocukça intikamlar peşinde giderken dönüp sana: 'Hey sen ne yapıyorsun? Ablamın evliliğinin içinde ne işin var? Kimle mesajlaşıyorsun? Başkalarının hayatlarından bize ne!?!' demiyor mu?
akannehir
Görümcen 2 gün sonra evliliğime sen mani oldun sen yaptın derse (her şeye rağmen) ne cevap vereceksin?
Sana yardımcı oldum mu diyeceksin?
Seni KOCASINI BAŞTAN ÇIKARMAKLA SUÇLASA ki suçlayabilir elinde kanıt geçmesi an meselesi ne diyeceksin?
Eniştesi size bunları yaptıysa hiç yaklaştırmayın, madem çok sevmiyor eniştesini ne demeye onun sözünü dinleyip duruyor? :1shok:
Bunların hiçbiri akıl alır davranışlar değil... lmaz:
Lütfen toparlan ve bırak bu işin sonu hayra alamet değil...
:umursamaz:

ben böyle şeyler sadece dizilerde olur sanırdım
hatta ne saçma sapan şeyler diye de kızardım ama oluyormuş demek ki
tam ferhundelik bir davranış yani
eniştenin kuyusunu kazan, şantaj yapmayı düşünen gelin
düşününce gerçekten ortak noktalar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…