arkadasım kusura bakma da.. hani eniştede sana düşmanmış aranızı bozmaya calışmış falan ya.. sen de karşılığında böyle bir işe kalkışıyorsun. aranızda senin de net olarak bilmediğin bir çekim yok değil mi?
arkadasım kusura bakma da.. hani eniştede sana düşmanmış aranızı bozmaya calışmış falan ya.. sen de karşılığında böyle bir işe kalkışıyorsun. aranızda senin de net olarak bilmediğin bir çekim yok değil mi?
.
Merhaba arkadaşlar buaralar kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda bir türlü karar veremedim..Olayı baştan anlatmak gerekirse başlıyorum :
Ben nişanlıyım, nişanlımın eniştesi ilk başlarda bizi ayırmak için büyük çabalar sarfetti.. Yeri geldi nişanlımı benden soğuttu , yeri geldi telefonda bana gizli gizli bağırdı..
Kimi zaman ise nişanlımla aramız bozuldu ama taa ki bunlar ortak iş yapana kadar ozaman anlaşamadılar hem dostluk konusunda, hem de iş konusunda yollarını ayırdılar uzun zamandır konuşmuyorlar.. Nişanlımda hatasını anlayıp çok değişti şuan aramız çok iyi.. Ben eniştesini Allah'a havale etmiştim bu olaydan dolayı ama taa ki geçen sene mayıs ayına kadar bir gün tesadüfen eniştesinin başka kızlara msj attığını görene kadar..Onları gördüm ve nişanlıma gösterdim eve dönünce paintle kopyalayıp bir klasöre kaydettim facebooktan bir hesap açtım ve eniştesini ekledim zaman kaybetmeden oda beni ekledi bir merhaba mesajı ve bugüne kadar olan uzun uzun yazışmalar hepsini kayıt altına aldım.. Amacım görümceme göstermek değildi sadece birdaha aramızı bozmaya kalkışırsa belkide tehdit etmekti. Ama hiç birzaman tehditte etsem onların yuvasının yıkılmalarına ben sebep olmuyacaktım ,olamazdımda.. Nişanlım bu olayı bildiği için abisine anlatmış çünkü abiside eniştesine gıcık oluyor.. Abiside beni arayıp bu olaya böyle devam etmemi bir süre sonra onu biryere davet etmemi söyledi napmam gerekiyor lütfen yardım edin..Görümcem ise bu olaydan haberi yok ama daha 1 ay kadar önce herkesin içinde kocasına "bu gidişle senden boşanacağım" demiş..Kocası gerçekten çok üçkağıtçı biri karısı çalışırken o evde yatar ve bir çok kişiyide dolandırmışlığı vardır.. Şuanda facebookta açtığım karaktere galiba aşık oldu Allah katında bu olayda ben sorumlu olurmuyum kafam çok karıştı lütfen fikir verin.. yanlışmı yapıyorum acaba??
..
Çok ahlaksızca buldum özellikle nişanlınız karısı olacak birini nasıl kardeşinin eşini yakalamak için yem olarak kullanır onu da akıl sır erdiremedimklava:. Bana göre fazla geniş bir kişiliği var. Bence yol yakınken bu işten elinizi eteğinizi çekin. Yarın birgün hem sebep olduğunuz hem de bildiğiniz halde anlatmadığınız için siz kötü olursunuz. Görümceniz kardeşleriyle eninde sonunda barışır da kötü gelin olarak kalakalırsınız ortada.
Ben burda yanlışmı yapıyorum diye sizden bir fikir beyanediyorum kimileriniz nedense terbiyesizce cevaplar atıyorsunuz acaba bu kadar cesareti klavye başında olduğunuzdaki rahatlığınıza mı vermeliyim..Kiminize de çok teşekkür ediyorum bana yanlış bir yolda olduğumu bu konuyu kapatmamı istemiş benim beklediğim de buydu kafamın karışlık olduğunu söyledim zaten bazı kişiler ki onlar kendini zaten biliyor.. Nişanlım zaten bu olayın başından beri içinde sadece ben açtım hesabı..Kusura bakmayın ama kendilerini bilen kişiler zaten hemen üstüne alınıcakalr çok terbiyesiz ve çok seviyesizsiniz.. Dikkat ettimde konu açan ve sizden fikir istiyen kişiye yaklaşımlarınınz nedense hep böyle..Birde dikkatinizi çekmek isterim ben nişanlımı aldatmıyorum..Konuyu doğru okuyun lütfen..
delikafadulden
Nasıl yani zincirleme olaylar mı var yani?
Flaşş, flaşşş, flaşşş kaydirigubbakcemile3
benimki bir itham değil elbet sadece tahmin..
bilemiyorum garip geldi bana herşey..
özellikle hayatımda başkası varken ben yapamam böyle şey ya.. bir anlık değil ki aşık etmeye çalışacak kadar ileriye taşınmış..
daha geniş çevreye yayılsa bu durum kayınvalide,görümce,teyze.. vs bilse .. akıllarından en az bir kez geçer bu durum, sizin aklınıza gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?