- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
canım sen seviyor musun sevmiyor musun?
herşey affedilebilir ama bu bir kaç kişiolayı maalesef çok kötü birşey
Kuzuşum canım arkadaşım bence kapadığın kapıyı bir daha açma...
Sakın...
Kendinde kişiliğinden bahsetmişsin. Huylu huyundan vazgeçmez. Şimdi seni elde etmek istediği için tüm ilgisi ama rutine indiğinde herşey eskisi gibi olacak emin olabilirsin.
Ne demiş atalarımız: Aynı suda iki kere yıkanılmaz....
lahanacim ozaman kac yasindaydiniz.. simdi kac yasindasiniz..
yilar önce dedigine göre cocuk sayilacak yastadi erkek arkadasin erkekler cok gec olgunlasiyor
canım benim seni anlıyorum bu ilgi alaka seni çekiyor şuan sonuçta bir yaşanmışlıkta var... ama işte burda mantık devreye giriyor ve aklına eski yaşadıkların geliyor.. ben olsam şöyle düşünürdüm...::
---eğer beraber olmaya başlarsam bundan sonra hangi aşamada devam edersiz?
----ona güvenim tazelenebilecek boyutta mı;? yarın öbür gün en ufak bir olayda bu mevzular açılacaktır her nekdr geçmişte kalsada .. bir kavga anında bir yanlış anlaşılmada kırmak ve kırılmak daha kolaydır böyle olay yaşayanlar için...
---onunla gerçekten bir hayatı paylaşabilir miyim?
---tahammülüm kalmış mı?
---hayatında yeni biri varsa tabiiki artıları eksileri ?
yani kısacası kendine artı ve eksi terazisi yapman lazım..aynı hata 2 kere 3 kere yapıldığında artık kenidnden vermiş oluyorsun çünkü... ve bu sefe iş işten geçmiş oluyor...
umarım hayırlısı olur... ama çok iyi düşün derim... erkekler için değişim çok da kolay bir şey değil....
aynı derede ıkı kes yıkanılmaz...
ay lahanaaa bende öle dua ediorum bi gün benim yaşadıklarımı yaşasın bana gelmek istesin ama ben suratına bile bakmiim,ama kalbin ne dio bilmiorum,iyi düşün taşın çok zor bi karar.
burcuya katılıyorum..kesinlikle o kapıyı bidaha açmamalısın ona..güvenin olmadığı bi yerde hiçbişe olmaz..
bu ilişki başlarsa ilerleyen zamanlarda paranoyak olabilirsin.
yanlış anlama sakın ama sürekli aklında olan ve beynini kemiren şeyler olur.
aldatılmanın ötesi yok....
Lahanacım canım arkadaşım, ben de kapanan bi defterin tekrar açılmaması taraftarıyım. Kendi adıma konuşayım, tekrar başlasaydık da böyle bi durumda her geç kalmasında vs. her an beynimi kemiren bişeyler olurdu.
Erkeklerde bu tarz 2-3 ilişki yaşanması vs. terkedilcek bi davranış değil bence. Bu huyundan vazgeçeceğini sanmam. Daha sonra üzülmemek için bence kendine onsuz yepyeni bi sayfa aç
Lahanacim aldatmayan erkek o kadar nadirdirki bunu hepimiz biliyoruz. Aldatmak icin illa yatakta basmana gerek yok beyinde biter hersey bence. Mevzu aldatmayi affetmen degil bana kalirsa. Aşıkmısın, ayakların yerde kesiliyormu, onunlayken nasıl bir hayatin olucak, mutlu edebilirmi seni, hayattan ve evlilikten beklediklerini karsilayabilcekmi. Seni sevdigine eminmisin sana hangi nedenlerden dondugunu anlayabiliyormusun bunu hissettirebiliyormu sana. Aldatma mevzusuna takilma bence. Takildikca gomuldukce bu mevzuya dogru karar veremezsin emin ol buna. Karisini aldatmayan erkek gosterin bana lutfen ya!
eğer içinde birazda olsaa sevgi varsa başla dene cnm
ne kaybedersin?ama yok ben önyargılıyım bu kişiye karşı dersen ne kendini üz nede o uğraşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?