Bir Ak ayaa kaldrr m? Donmakta olan bir Kalbi...

KaRaLaHaNa

YaLNıZLıK YoRaR iNSaNı...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
6.102
1
156
İstanbul
yazmak ve yazmamak arasında çok tereddüt ettim ama fikirlerinize ihtiyacım var.

kıslar benim beş altı yıl önce, belkide daha çok olmuştur bir ilişkim oldu.
bir buçuk yıl kadar sürdü.
benim verdiğim kararlar yüzünden sona erdi.
çok aman aman ferhatla şirin tarzı bişiy değildi.değer veriyordum ve
bu değeri görmek istiyordum.
bu süre zarfında bana sölediği yalanları yakaladım,ilgisizliği,ve başka ilişkileri...
zaten tam oturmamış ilişkimizde tuz biber oldu bunlar.
acaip kırıldım ve devam etmemeye karar verdim.
zaten karşınızdaki beyin ve yürek olarak sizinlemi bunu birsüre sonra anlayabiliyorsunuz.
o benimle değildi biliyordum.
araqdan yıllar geçti.
biz karşılaştık,benim içim buz gibi olmuştu.
onu görünce hiç bişiy hissetmedim ne kızgınlık ne kırgınlık nede sevgi...
öylesine buz gibiydi ki kalbim bir süre ara ara görüşmelerimiz oldu,
arkadaş gibiydim onunla dinliyordum hayatı için fikirler veriyordum,
tabiki bana yaşattıkları aklıma gelmiyr değildi.
neden diyordum ,neden yaptı bana bunu.
çünkü ben artık başka birini seviyrum devam etmek istemiyorum gibi bir düşünceyi kaldırabilirdim.
evet üzülürdüm belki ama en azından aldatılmış olmazdım.
na sölediğimde aptallığımdanmış,çocukluktan,değerini bilememişim tarzı cevaplar verdi.
iki üç kişiyi bir arada idare eden erkeklerden nefret ediyorum.

sonra şimdiye gelelim;
o zamn çok dua etmiştim rabbime.şimdi şimdi aklıma geliyor .yaşattıklarını yaşamasını,
her ne şekilde olursa olsun tekrar bana gelmek istediği günleri görmeyi.
çok zamn geçti ama rabbim dualarımı kabul etti.
işini kurup ,hayatını bir düzene koyduktan sonra açıldı bana.
bir gün böyle bir kararla bana geleceğini adım gibi biliyordum.
kesinlikle lmayacağını söledim,zamna bırakalım dedi.
ben zamn koymak istemedğimi çünkü o zman hep açık bir kapı kalacağını ifade ettim.
ama bir türlü karar veremiyorum kıslar.
şu anda eskiden ben nasılsam sanki yer değiştirdik.
acaip bir ilgi ve alaka görüyorum.
sürekli benimle ve bütü yaptıklarını kapatabilmek için sonuna kadar çabalamakta.
ama ben hala buz gibiyim.
onada açıkça belirttiğim gibi kırdığı yok ettiği güven eksikliğini bir türlü kaldıramıyorum.
deneyelim görelim beraber aşalım diyor ama ben kendime hadi tamma kapa gözlerini ve yeniden bir şans ver diyemiyorum.
çünkü aldığım yaralar o zamn farkında olmasamda hayatımda derin izler bırakmış.
çok sıkışmış bir durumdayım.
çünkü biliyorumki başlarsam bu iş ciddi boyutta devam edecek.
ben hem bu ilgiden tatmin oluyorum insan olarak,hemde karar veremiyorum.
fikirlerinizi paylaşır mısınız benimle...

canım sen seviyor musun sevmiyor musun?
herşey affedilebilir ama bu bir kaç kişiolayı maalesef çok kötü birşey

Kuzuşum canım arkadaşım bence kapadığın kapıyı bir daha açma...
Sakın...
Kendinde kişiliğinden bahsetmişsin. Huylu huyundan vazgeçmez. Şimdi seni elde etmek istediği için tüm ilgisi ama rutine indiğinde herşey eskisi gibi olacak emin olabilirsin.
Ne demiş atalarımız: Aynı suda iki kere yıkanılmaz....

lahanacim ozaman kac yasindaydiniz.. simdi kac yasindasiniz..

yilar önce dedigine göre cocuk sayilacak yastadi erkek arkadasin erkekler cok gec olgunlasiyor

canım benim seni anlıyorum bu ilgi alaka seni çekiyor şuan sonuçta bir yaşanmışlıkta var... ama işte burda mantık devreye giriyor ve aklına eski yaşadıkların geliyor.. ben olsam şöyle düşünürdüm...::

---eğer beraber olmaya başlarsam bundan sonra hangi aşamada devam edersiz?
----ona güvenim tazelenebilecek boyutta mı;? yarın öbür gün en ufak bir olayda bu mevzular açılacaktır her nekdr geçmişte kalsada .. bir kavga anında bir yanlış anlaşılmada kırmak ve kırılmak daha kolaydır böyle olay yaşayanlar için...
---onunla gerçekten bir hayatı paylaşabilir miyim?
---tahammülüm kalmış mı?
---hayatında yeni biri varsa tabiiki artıları eksileri ?
yani kısacası kendine artı ve eksi terazisi yapman lazım..aynı hata 2 kere 3 kere yapıldığında artık kenidnden vermiş oluyorsun çünkü... ve bu sefe iş işten geçmiş oluyor...

umarım hayırlısı olur... ama çok iyi düşün derim... erkekler için değişim çok da kolay bir şey değil....

ay lahanaaa bende öle dua ediorum bi gün benim yaşadıklarımı yaşasın bana gelmek istesin ama ben suratına bile bakmiim,ama kalbin ne dio bilmiorum,iyi düşün taşın çok zor bi karar.

burcuya katılıyorum..kesinlikle o kapıyı bidaha açmamalısın ona..güvenin olmadığı bi yerde hiçbişe olmaz..
bu ilişki başlarsa ilerleyen zamanlarda paranoyak olabilirsin.
yanlış anlama sakın ama sürekli aklında olan ve beynini kemiren şeyler olur.
aldatılmanın ötesi yok....

canım sen seviyor musun sevmiyor musun?
herşey affedilebilir ama bu bir kaç kişiolayı maalesef çok kötü birşey

buketim
şu anda bu ikilemlerden dolayı hiç bişiy hissedemiyorum.yani düşüncelerim kendimi dinlememin önüne geçiyor.karmakarşığım:gitme:

Aynı suda iki kere yıkanılmaz.şuanda hep bunun üzerinde duruyorum zaten.
yıkanılır mı yıkanılmaz mı bunu bilemzsin diyor.nasıl olduğunu sana göstermem için bir defa son kez şans ver diyor...ama benim bir yükü daha omuzlayacak gücüm yok.zaten laylaylom biri değilim.hadi başlayayım olmazsa olmaz diyemiyorum.

lahanacim ozaman kac yasindaydiniz.. simdi kac yasindasiniz..

yilar önce dedigine göre cocuk sayilacak yastadi erkek arkadasin erkekler cok gec olgunlasiyor

yirmi yedi yaşındayım ben.o zammnda diyelim 22 23.ama hep olgun bir kişiliğim vardı.her zmanda öleyimdir.oda serseri deil ki zaten.işinde gücünde biri.ama yakalayamadık ozamn demekki

ay sen beni resmen kıskaca almışsın ben günlerdir bu soruların için deboğuluyorum.mesajını özel inceleyeceğim opuyorumnanaktan

aynı derede ıkı kes yıkanılmaz...

yıkanılmaz dimi:gitme:

ay lahanaaa bende öle dua ediorum bi gün benim yaşadıklarımı yaşasın bana gelmek istesin ama ben suratına bile bakmiim,ama kalbin ne dio bilmiorum,iyi düşün taşın çok zor bi karar.

O KADAR KATIYDIM Kİ AMA GEÇEN ZAMAN MI ARTIK MANTIKLI DÜŞÜNMEYE BAŞLAYIŞIM MI...
ne kadar ya acaba mı desem bir tarafım kesinlikle adım atmıyor.

anlıyorum canım farkındayım hepsiin.
hangi seçim benim için hayırlı olnu bilememk deli diyor sadece beni.
sonuçta yatakta basmadım yani o tarz büyük şeyler değil di ama çok incindim ve kırıldım.
çünkü hiç haketmiyordum bunları...

Kesinlikle başlama bile. Bırak onu geride, önüne bak.şakkıdı

Lahanacım canım arkadaşım, ben de kapanan bi defterin tekrar açılmaması taraftarıyım. Kendi adıma konuşayım, tekrar başlasaydık da böyle bi durumda her geç kalmasında vs. her an beynimi kemiren bişeyler olurdu.

Erkeklerde bu tarz 2-3 ilişki yaşanması vs. terkedilcek bi davranış değil bence. Bu huyundan vazgeçeceğini sanmam. Daha sonra üzülmemek için bence kendine onsuz yepyeni bi sayfa aç

öyle daraldım ki ne yapacağımı bilmiyorum.
aslında biliyorum ne yapmam gerektiğinin farkındayım.
ama ya pişman olursam diye korkuyrum,ya vermediğim şans birgün benim kötü kaderim oalrak önüme çıkarsa.
Allahım yardım et bana...

canım ben olsam asla ikinci bi sans vermezdim böyle hatalar yapmıs bi insana.herseye tamam ama aldatmak cok cok agır.zaten simdi ilişkiye baslasanızda acaba yine yapacak mı diye endiselerin güvensizliklerin olacak.aldatmamıs olsaydı bi sans daha ver derdim ama bence aldatan insan sansı haketmiyor.

sulfatım...
zaten farkındayım ilişkilerde biraz karşı taraftan fedakarlık bekleyen biriyim o yüzdende ona unutacam desemde eski şeylerin siniriyle burnundan getireceğim.
sölüyorumda ,mutlu olamayıs diyorum.
kendini benim yerime koy diyor.
istediğim bir şans kimse bilmeden kendi aramızda deneyelim diyor.
ben hayatımı değiştirdim,insanlar nelerden vazgeçip tekrar başlıyr diyor.
ama benim kalbim acıyor...

Lahanacim aldatmayan erkek o kadar nadirdirki bunu hepimiz biliyoruz. Aldatmak icin illa yatakta basmana gerek yok beyinde biter hersey bence. Mevzu aldatmayi affetmen degil bana kalirsa. Aşıkmısın, ayakların yerde kesiliyormu, onunlayken nasıl bir hayatin olucak, mutlu edebilirmi seni, hayattan ve evlilikten beklediklerini karsilayabilcekmi. Seni sevdigine eminmisin sana hangi nedenlerden dondugunu anlayabiliyormusun bunu hissettirebiliyormu sana. Aldatma mevzusuna takilma bence. Takildikca gomuldukce bu mevzuya dogru karar veremezsin emin ol buna. Karisini aldatmayan erkek gosterin bana lutfen ya!

eğer içinde birazda olsaa sevgi varsa başla dene cnm
ne kaybedersin?
ama yok ben önyargılıyım bu kişiye karşı dersen ne kendini üz nede o uğraşsın

çok doğru sölüyorsun azracım.
sanki hiçbişiy yapmıyorum dese ne derece inanılır ki.
kadınız ve yapabileceklerimiz sınırlı.
ben iş ortamın öle şeyler görüyorum ki ağzım açık kalıyor.
yani aldatmıyorum der ama ruhum bile duymaz.
gerçekten bu içine işlemiş çok az erkek var.
aşık değilim,havalarda uçmuyorum ama zaten hiç böle bir insan değildim ki.
eğer olursa bu aşk değil mantık ağırlıklı olur.
belki snradan gelir aşk.
beni düşündüren bundan sonra onun çok cidid bakması olaylar.yani bişiye başlarsam evlilik boyutuna gider,ben eğer başlayacaksam resetlemeliyim beynimi bunu yapabilir miyim bunu bilmiyorum.

canım 10 yıldan fazla zamandır bir beraberliği olan ve ilk 1 yılında bir ayrılık yaşamış ve tekrar başlamış biri olarak söylüyorum, tekrar şans vermek kötü birşey değil ama çok aşıksan, onsuz yapamayacağını düşünüyorsan, onu gördüğünde kendinden geçiyorsan ve en önemlisi ayrılırken kötü şeyler yaşamadıysan.. ama canım benim yazdıklarına bakıyorum, ne aşktan (ki aşkla ilgili açıklamanı yapmışsın, seni anlıyorum) ne sevgiden ne heyecandan ne umuttan hiç bahsetmemişsin.. yani O'nunla ilgili -di li geçmiş bile olsa güzel hiçbir söz neredeyse çıkmamış.. Güven problemiyle ilgili hiçbirşey yazmıyorum bile..

O yüzden canım, eğer hissettiklerin 'sadece burada yazdığın kadarsa' (yani, değil buraya kendine bile itiraf edemediğin bir sevgin hala varsa ve unutamadığını düşünüyorsan aslında ve bunu dile getiremiyorsan ayrı mesele) hiç başlama derim sana.. kaybedeceğin şey, huzurun olur, sağlığın olur(sinir-stres-üzüntü vs.).

Ama tek söyleyeceğim şey, kalbini dinle! gerçekten şans ver diyorsa , ver gitsin ya! Ama o sıcaklık yoksa (ki sürekli bir soğukluktan bahsediyorsun, daha önce topikte de yazmıştın dikkatimden kaçmadı) hiç bulaşma..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…