Bir Ak ayaa kaldrr m? Donmakta olan bir Kalbi...

oyy gasoline...
o sesini dinle dedeğin kalp varya durmuş bir köşeye yaslanmış duvara ne yapacağımı seyrediyor,,hiç yardımcı olmuyor bana.

yorumların hepsi mantıklı hepsi düşüdndüğüm şeyler .
ama yapamayacağım galiba:gitme:

kalbin sana hiç yardımcı olmuyorsa, canım benim boşver gitsin.. hiç uğraşma boşuna. Hani onda bir hareket olsaydı, dene derdim ama onda da bir kıvılcım yoksa, hiç kendini yormana hatta olası üzmene gerek yok.. Rabbim bizi bizden çok düşünür ve sever, sen de inanıyorsundur buna.. Senin hakkında da hayırlısı ve güzeli olacaktır inş. inan bunaopuyorumnanaktan

inanmam mı canım.ondan başka kimim var ki...
3 gecedir istihare namazı kılıyorum.ama yok .hiç bişiy hatırlamıyorum,hiç bişiy görmüyorum...
korkularım
dene ya ne olacak bir şans ver seslerinin önüne geçiyor.
aldanırdam,sonu iyi olmazsa...
ben zaten kokarım evlilikten falan,erkeklerden....
sonra kendi kuyunu kendin kazdın diye deliririm ALLAH korusun...

lahanacım geriye bakmak insanı hep geriletir. ilişkin bitmiş. devam edersen aklında hep şüpheler olacak. çok iyi analiz et hareketlerini. kalbinin sesine iyi kulak ver.

yeni bir şeye başlamak eskisini tamir etmekten daha iyi olacaktır sanırım

dün son kararımı verip bildirdim.
inanılmaz zor bir zamndı.
bir şans daha vermedim.
şimdi bilmiyorum benim için hayırlı bir şeyi kaçırdım mı yoksa doğru kararımı verdim.
seneler önceki bir şeyi silip atamadım.
RABBıM YANIMDA OL...
BENıMLE OL.

kötü bi olay yaşamışsınız ve ayrılmışsınız.. eğer kısa bi süre sonra devam kararı verseydiniz problemleri daha kolay çözebilirdiniz.. ama anladığım kadarıyla araya 5 sene gibi bi zaman girmiş.. herkes farklı hayatlar sürmüş, siz kimbilir neler yaptını o kimbilir neler yaptı.. bayağı bir soğumuş olmanız çok normal.. bu saatten sonra tekrar biraraya gelmenin sağlıklı bir ilişkiye başlamanıza yetmeyeceğini düşünüyorum..
bence doğru karar..

bence dogru bir karar verdin.
eger beraberlige devam etsen belki mutlu olurdun ama endiselerle guvensizlikle dahasi tekrar yeniden cok kirilma korkusu ile..
benm merak ettigim bu kadar zaman zarfinda senin hayatinda yeni birisi olmadi?

bence dogru bir karar verdin.
eger beraberlige devam etsen belki mutlu olurdun ama endiselerle guvensizlikle dahasi tekrar yeniden cok kirilma korkusu ile..
benm merak ettigim bu kadar zaman zarfinda senin hayatinda yeni birisi olmadi?

önceden böyle şeyler yaşamadığımı varsayıyorum.
ama zaten erkelere karşı öle güvensizimki bu geçen olaylarda tuz biber oluyor.
o süreden beri hiç ilişkin olmadımı diye srmuşun canım uzun vadeli bir ilişkim olmadı evet.çünkü hepsinde böyle olcakmış gibi gelmeye başladı bana.daha başlamadan son verdim yani.
benim zorlandığım yada sıkıntıya düştüğüm o öyle bir bakış açısıyla bakıyor ki tam karar vermiş benim için şimdi karşısına geçi geçmiş diyince insanlar neler affedip yeniden başlıyor diyor.onun tek derdi denemeye bile teşebbüs etmemem.

Rabbim her ikinizinde hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:

Umarım karşına ummadığın anda öyle biri çıkarki, o donmakta olan kalp dirilir...

Huzur ve mutluluk seninle olsun opuyorumnanaktan

Canim zaten icinden gelse emin ol bu kadar tereddude dusmezdin,
bu kadar tereddutle basladigin bir iliski bastan kan kaybeder bana kalirsa.
Allah karsina senin icin oyle hayirli birini cikarsin ki kafanda bir acaba kalmasin canim.

denenmişi denemek zaman kaybından başka birşey vermez size....

o notunu almış zaten....geleceğe bakın...geride olanda geride kalsın bence....

Rabbim her ikinizinde hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:

Umarım karşına ummadığın anda öyle biri çıkarki, o donmakta olan kalp dirilir...

Huzur ve mutluluk seninle olsun opuyorumnanaktan

Canim zaten icinden gelse emin ol bu kadar tereddude dusmezdin,
bu kadar tereddutle basladigin bir iliski bastan kan kaybeder bana kalirsa.
Allah karsina senin icin oyle hayirli birini cikarsin ki kafanda bir acaba kalmasin canim.

terazide ağır basan tarafı seçmeye çalıştım.zaten soru işaretlerim olmasa (sadece dürüst mü güvenilir mi bununla alakalı değil ) hiç kimseyi dinlemezdim zaten...
ama Allah razı olsun dualarınız için çok sağolun...

Yeni okudum hıkayenı .Kararsız olma arkadasım doğru karar verdıgınden emin ol .. Çünkü Rabbim kafanda ki yıllardır silip atamadıgın şeyı tekrar karsına getırdı ve senin istedıgın şekılden belkı daha fazlasıyla ama buna ragmen bu sefer içindekı ses senı engelledı kafandakı soru işaretleri çünkü doğru kararı vermen için sende kendıne çok dua ettın ve Allah sana o gücü nasip etti ..Hiç arkana dönüp bakma . Doğru karar olduğu konusunda da şüpheye düşme .. Sen tevekkül et bak karsına e güzellikler çıkacak ..Bu tecrubeyı diğer yasanacaklarda kullanırsın ...
Mutluluklar dılıyorum
Ayaklarının yerden kesileceği güzellikler yaşa emi ve haksız yere aşk acısı çekmiş butun herkes Uçsun

sunu unutma insanlar asla degismiyo.eski sewgilimle bu senaryoyu 453895834095380583905858 kere oynadık hatta sıkıldık yeniden yazdık, degistirdik oynadıkk we sonuc hep aynı oldu üstelik bni gercekten sewdiginide biliyorum ama iste hatalar hep tekrarlanıyo bence hazır onu unutmusken sogumusken bazı seyleri tekrar alewlendirme cünkü yine baglanıcaksın ilk seferler cok güzel olucak daha beter tutulcaksın we cocuk yine hata yaparsa bu sefer tamiri daha zor olur.oyuzden bnce cok yerinde bi karar wermssin cnm

bence niyetinde ciddi de olabilir size karşı belki kıymet öğrenmiş olabilir.ama burda önemli olan sizin düşünceniz,çaresizlikten yani etrafınızda tanımak isteyeceğiniz başka biri olmadığından mı yok, kaldığı yerden devam etmek için mi yoksa ona yaptıklarını ödetmek için mi denemek istersiniz o kişiyle yeni bir birlikteliği.bence niyetinizi sorgulayın ,kalbinize danışın o yol gösterir.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…