- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
canım 10 yıldan fazla zamandır bir beraberliği olan ve ilk 1 yılında bir ayrılık yaşamış ve tekrar başlamış biri olarak söylüyorum, tekrar şans vermek kötü birşey değil ama çok aşıksan, onsuz yapamayacağını düşünüyorsan, onu gördüğünde kendinden geçiyorsan ve en önemlisi ayrılırken kötü şeyler yaşamadıysan.. ama canım benim yazdıklarına bakıyorum, ne aşktan (ki aşkla ilgili açıklamanı yapmışsın, seni anlıyorum) ne sevgiden ne heyecandan ne umuttan hiç bahsetmemişsin.. yani O'nunla ilgili -di li geçmiş bile olsa güzel hiçbir söz neredeyse çıkmamış.. Güven problemiyle ilgili hiçbirşey yazmıyorum bile..
O yüzden canım, eğer hissettiklerin 'sadece burada yazdığın kadarsa' (yani, değil buraya kendine bile itiraf edemediğin bir sevgin hala varsa ve unutamadığını düşünüyorsan aslında ve bunu dile getiremiyorsan ayrı mesele) hiç başlama derim sana.. kaybedeceğin şey, huzurun olur, sağlığın olur(sinir-stres-üzüntü vs.).
Ama tek söyleyeceğim şey, kalbini dinle! gerçekten şans ver diyorsa , ver gitsin ya! Ama o sıcaklık yoksa (ki sürekli bir soğukluktan bahsediyorsun, daha önce topikte de yazmıştın dikkatimden kaçmadı) hiç bulaşma..
oyy gasoline...
o sesini dinle dedeğin kalp varya durmuş bir köşeye yaslanmış duvara ne yapacağımı seyrediyor,,hiç yardımcı olmuyor bana.
yorumların hepsi mantıklı hepsi düşüdndüğüm şeyler .
ama yapamayacağım galiba:gitme:
kalbin sana hiç yardımcı olmuyorsa, canım benim boşver gitsin.. hiç uğraşma boşuna. Hani onda bir hareket olsaydı, dene derdim ama onda da bir kıvılcım yoksa, hiç kendini yormana hatta olası üzmene gerek yok.. Rabbim bizi bizden çok düşünür ve sever, sen de inanıyorsundur buna.. Senin hakkında da hayırlısı ve güzeli olacaktır inş. inan bunaopuyorumnanaktan
kötü bi olay yaşamışsınız ve ayrılmışsınız.. eğer kısa bi süre sonra devam kararı verseydiniz problemleri daha kolay çözebilirdiniz.. ama anladığım kadarıyla araya 5 sene gibi bi zaman girmiş.. herkes farklı hayatlar sürmüş, siz kimbilir neler yaptını o kimbilir neler yaptı.. bayağı bir soğumuş olmanız çok normal.. bu saatten sonra tekrar biraraya gelmenin sağlıklı bir ilişkiye başlamanıza yetmeyeceğini düşünüyorum..
bence doğru karar..
bence dogru bir karar verdin.
eger beraberlige devam etsen belki mutlu olurdun ama endiselerle guvensizlikle dahasi tekrar yeniden cok kirilma korkusu ile..
benm merak ettigim bu kadar zaman zarfinda senin hayatinda yeni birisi olmadi?
Rabbim her ikinizinde hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:
Umarım karşına ummadığın anda öyle biri çıkarki, o donmakta olan kalp dirilir...
Huzur ve mutluluk seninle olsun opuyorumnanaktan
Canim zaten icinden gelse emin ol bu kadar tereddude dusmezdin,
bu kadar tereddutle basladigin bir iliski bastan kan kaybeder bana kalirsa.
Allah karsina senin icin oyle hayirli birini cikarsin ki kafanda bir acaba kalmasin canim.
dün son kararımı verip bildirdim.
inanılmaz zor bir zamndı.
bir şans daha vermedim.
şimdi bilmiyorum benim için hayırlı bir şeyi kaçırdım mı yoksa doğru kararımı verdim.
seneler önceki bir şeyi silip atamadım.
RABBİM YANIMDA OL...
BENİMLE OL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?