valla evet haklısın sende 2 gün geçmez şimdi sana.
oğlak mısın ? umarım herşey istedigin gibi olur canım
teşekkür ederim inşallah dualarımız kabul görür rabbim katında da herşey yoluna girer.sabretmk zorundayım.sabretmesem onu arasam bağırsam çağırsam içimdekileri döksem ne geçecek ki elime.iyice uzaklaşacak hatta.az önce yine aradı onun böyle bir masum ses tonu vardır genelde suçlu olduğu zamanlarda bürübdüğü bir ses tonu.yine o ses tonuyla nasılsın dedi bana.yine öyle ne soğuk ne samimi konuştum.uzun konuşmadık zaten.ama yine söylemedi cuma günü işim bitiyor burda.sabrediyorum ama bide bana sorun.eriyorum resmen burda.ağlamayayım diyorum dayanamıyorum.kendiliğinden düşüyo yaşlar.
bu gece telefonda beni istemediğini yine söyledi.ayrılırsak sen beni kızımlada görüştürmezsin nasılsa dedi.neden görüştürmeyeyimki.ama o bunu bahane etti ve haziranda eve gelmeyeceğini söyledi.hiç uyku uyumadım.kızımdan af diledim onu böyle bir hayata getirdiğim için.daha evimizi kurmamıştık,2 ayda bir hafta sonuna gelip gidiyordu.ama 3 aydır hiç gelmedi.bebeğide mi özlemedi anlamadım ki.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
canım merak ettim sen şimdi kimle kalıyorsun ailenle mi? Kendini üzmemeye çalış dua et inş her şey güzel olur.
Deseydin ya şimdi çok gördünde, boşanınca mı ne olacağını düşünüyorsun. Adama bak 6 aylık bebek, 3 aydır görmemiş yazıklar olsun.
evet her hafta sonu bir bahane buldu.arabayı servise götürcem dedi,nöbet var dedi,hastayım dedi vs vs vs
kızlar benim konumda olumsuz bir gelişme var şu anda.hemen anlatayım.kk da gezinirken bebek gelişimi sayfasına bakmıştım bugün.kızımın kilosu orda yazılanlara göre düşük geldi.eşimi arayıp sorsammı sormasammı tereddüt ettim.neyse sonuç olarak öğle saati nasılsa diye aradım.durumu söyledim.sadece biraz endişelendim dedim.hastaneye götürde bir kan tahlili yaptır bakalım bişey çıkacağını sanmıyorum ama yinede bir götür dedi.çocuğumun kilosunu çok düşük değil aslında tam da olması gerektiği gibi ama ne bilim forumdakiler ayına göre biraz yüksek yazınca acaba demiştim.her neyse demem o ki,hastaneye götürde bir tahlil yaptır dedi.yarın gelecek olsa götür demezki,sonuçta burası istanbul benim arabam yok.bir yerden bir yere gitmek zaten zor.nasılsa gelicem yarın demese bile bana kendi düşünüp bişey olmaz kilosu normal demez miydi?????
neden çocuğuna karşı bu denli umursamaz davranıyor anlayamıyorum
doktora götür dediyse gelmeyecek bu adam canım
sanırım artik açık açık konuşmanın sormanın zamanı geldi
arayıp konuş bence canım iyi yada kötü bi sonuca bağla hergün ölüp ölüp diriliyosun ya sana da yazık :26:
bence derdi ama aklından ne geçiyor bilemzsin yine de iyi düşün iyi olsun canım sen kızınla ilgilen eşinin de gelmeme ihtimali var mı yani tayini durdurma gibi gelmese ne yapacak mecbur gelecek.
tayini çıksa bile gitmek istemezse gitmeyebilir,özele de geçebilir böyle bir hakkı var aslında bilmiyorum ne düşündüğünü ama cuma günü gelecek umudumu kaybettim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?