geldiği zaman haber eder mi genelde?
şu saat çıkıyorum diye
yoksa habersiz mi gelir?
bence bugün bekleme gelmeme ihtimali yüksek
haftasonu toparlanayım diye düşünmüş olabilir...
bir de şunu merak ettim..
ilişiği kesildi diyorsunuz gelmezse ne yapacak orda?
tekrarda görev başlatma gibi bir durum olur mu?
beklicem canım hafta sonu tamamen beklicem pazar akşamı arayayım diyorum bakalım duanızı eksik etmeyin.anlıyorum...
sen cumartesi akşama kadar bekle
baktın yok, o zaman ara ve ciddi şekilde konuş
amacı neymiş....
canım benim araya koyduğumuz kişi mevki sahibi b,r, yani o yüzden ikide bir arayıpta noldu noldu diyebileceğim biri değil.onlar eşimi aradılar zaten çıkışını onayladıklarından adım gibi eminim.yani iş eşime kaldı bakalım bekliyorumSELAM tatlım sizin arattıgınız kişiyi arayıpta sorsana son durum nedir diye
umarım gelir ya ALLAHIM ÇOCUGUNA ACISINYA
zaten eğer gelmezse ve gerçekten istemiyosa yapılacak çok bişey yok.ayrılırım.ben kendi aptallığıma yanarım ama kızım için çok üzülüyorum onun günahına girmeseydi bari.Cnm çok üzüldüm tabi yaşayn bilir acısını ama bence eşin bitirmiş bişeyleri yavrunada üzülme onun herzaman yanında ol ve güçlü ol bu erkekleri anlamıyorum sevmiyosun madem neden hamile bırakosun ufacık bebekle bi kadın ne yapar bencde bi kadın meselesi olabilr biraz bekle bakalım eğer böle devam ederse çok üzüzlerk sölüyorum kopar bağları
Benim babamın meşhur bir sözü vardır.
''Seni sevmeyeni sen hiç sevme''
tavsiyem çocuğunla kendine yeni bir hayat kurmandır gerisi boş hatta teferruat bunu zamanla anlarsın zaten
Harfi harfine katılıyorum.
Nasıl bu kadar kolaya kaçabiliyor bu erkek milleti yaa,umarım sende kızınla yeni bir hayat kurarsın baksana adamın umrunda bile değilsiniz.Hem size hem o küçücük kıza nasıl yapılabilir bu yaaAllahım kimseyi şeytana uydurmasın..
beklicem canım hafta sonu tamamen beklicem pazar akşamı arayayım diyorum bakalım duanızı eksik etmeyin.
canım benim araya koyduğumuz kişi mevki sahibi b,r, yani o yüzden ikide bir arayıpta noldu noldu diyebileceğim biri değil.onlar eşimi aradılar zaten çıkışını onayladıklarından adım gibi eminim.yani iş eşime kaldı bakalım bekliyorum
zaten eğer gelmezse ve gerçekten istemiyosa yapılacak çok bişey yok.ayrılırım.ben kendi aptallığıma yanarım ama kızım için çok üzülüyorum onun günahına girmeseydi bari.
keşke samimi oldugun biri olsaydı aradaki durumunu açık,açık anlatırdın .ona orda işte vermezlerde belkıde
evet saat tam 3 te aradı.hastaneye gittin mi diye sordu yine.ben de yok gidemedim dedim.polikliniktemisin dedim evet dedi.tamam dedik görüşürüz dedi kapattı.gelecek olsa hastaneyi sormazdı zaten,gitte demezdi.gelir kendisi götürürdü.bütün umutlarım yavaş yavaş tükeniyor artık
Daha önceleri yazdın mı bilmiyorum ama senin kayınvaliden falan yok mu?
Ailesinin atama işinden haberleri var mı?
Hiç mi bu adama diyen yok git hanımını çoçuğunu gör.
Zolr güzellik olmaz ama yinede sana destek olurlar mı?
evet saat tam 3 te aradı.hastaneye gittin mi diye sordu yine.ben de yok gidemedim dedim.polikliniktemisin dedim evet dedi.tamam dedik görüşürüz dedi kapattı.gelecek olsa hastaneyi sormazdı zaten,gitte demezdi.gelir kendisi götürürdü.bütün umutlarım yavaş yavaş tükeniyor artık
sabrediyorum ama bide bana sor canım kanım çekiliyo resmen,kızımı emziriyorum diye zoraki iki lokma yiyosam yiyorum.ayakta zor duruyorum artık.umarım kötü bi son olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?