Bir akıl verecek var mı?

insanlar garip bir şekilde değişebiliyorlar ve garip bir şekilde bazen nedeni de olmuyor. Üniversiteden bir arkadaşım boşandı geçen ay, eşini de tanıyorum, arkadaşımla birlikte olabilmek için yaşadığı şehri değiştirdi ve evlendiler, 1 yıl sonra da boşandılar. seni sevmiyorum, istemiyorum, çirkinsin, seninle insan içine çıkmaktan utanıyorum falan diyormuş sürekli. başka biri var ya da yok bilemiyoruz ama öncesini bildiğimden bu adam nasıl böyle oldu gerçekten anlamıyorum.

bence böyle bir adamla evli kalman kızına ve kendine yapacağın en büyük haksızlık olur. kızının mutsuz anne ve babayla büyümesi onun için daha büyük yıkım olacaktır. özür dilemesi gereken de sen değilsin eşin. bu zor durumdan en kısa zamanda düze çıkarsın inşallah.

Kızlar hepinize çok tşk ederim.malum dün gece hiç uyku uyumadım.kızımı uyuturken uyumuş kalmışım bende.uyandığımda bütün bunları düşündüm gerçek olması o kadar imkansızdı ki bunların.Hayatta her şey bizim içinmiş gerçekten.İnsanlar vazgeçebiliyoruş,gözlerine perde inebiliyormuş,insanlar sizi kandırabiliyormuş ve en önemlisi artık şunu kabul ettim insanlar kötülükte sınır tanımıyormuş.Ağlamadan mantıklı yazmaya çalışıyorum ama beceremiyorum.durdurmak istiyorum kendimi durduramıyorum.Yıllardır hayalini kurduğumuz şeyler,evlenelim,çocuğumuz olsun..evlendik..çocuğumuz var..ben kızıma nasıl bir hayat sunucam şimdi hiç bir fikrim yok.hiç mi sorumluluk hissetmiyor acaba.benim kızım hayal değil ki.benim kızım gerçek.adam haylini geçekleştirdi sonrada ben gidiyorum diyor.be adam sen kendinle nasıl hesaplaşacaksın acaba.

Acil bir durum yoktu canım sadece bir daha ki yaza kalmasın düğün istedik.zaten %99 bizim yanımızda olacaktı ama işte o %1 lik ihtimal oldu ve genel kuraya kaldı atamada.şansımızada uzak yer çıktı işte.tkrar tekrar söylüyorum böyle olacağını bilseydim hiç yalnız bırakırmıydım onu.

Eee ne olacak peki? Ailenin durumdan haberi var mı? E be güzelim kötü olmuş baba evinden ayrılamadan boşanma durumu olması
Dua et sadece, daha hayırlı kapıların açılacaktır mutlaka kızına sarıl, hiç bırakma onu...

ailemin haberi yok tabii hemen sıcağı sıcağına yansıtmayayım olayı dedim.ne olacağı belli değil.düşünüyorum yarın bi gün pişman olup kararından vazgeçse bile ban bunları söyleyen mutlu değilim diyen bi adamla ben ne kadar mutlu olabilirim ki.kafamda öyle soru işaretleri yarattı ki,aldatırmı diye aklıma bile gelmezken bu saatten sonra sürekli aldatıyor mu acaba diyerek nasıl yaşarım hiç bir fikrim yok.

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm

Ama bu konunun sadece burada yazılanlar kadar olmadığı bunun öncesininde olduğunu tahmin ediyorum. Yani süper ilişki ardından evlilik, son 3 ayda bozulması biraz saçma.

O istemiyorum artık seni demekle evlilik bitmemeli, kesinlikle tamam o zaman deyip kestirip atma sende. Mücadele et, en yakın zamanda gidecekmişin yanına zaten, umarım yüz yüze geldiğinizde sevgi vefa duygularını hatırlar.

Konuyu bence ailesiylede konuşun, eminim onlarda oğullarının evliliğinin ortada hiçbir şey yokken bitmesini istemezler, onlarda sizinle birlikte mücadele ederle. Belk, bir geçiş dönemindedir, birilerinin birşeyleri hatırlatması gerek.

zaten canımı yakan da o ya bizim bir sorunumuz yoktu bizim tek tartışlmalarımız ufak tefek kıskançlıklardı.emin ol psikopatlık derecesinde kıskançlık yok ikimizdede.olması gerektiği kadar tadında tuzunda yani.ve biz toplamda 7,5 yıl içinde en fazla 12 saat süren küslüklerimiz dışında ayrılıklar yaşamadık bile.tabii ki anlaşmazlığa düştüğümüz durumlar oldu,birbirimize kırıldığımız anlar,ama bunlar basit şeylerdi ve dediğim gibi 12 saat sürmüştür en fazla.bir sonraki güne taşımadık yaşadıklarımızı.ya o alttan aldı ya ben.dengeyi sağladık hep.birden oldu ne olduysa.

O kadar üzülüyorum ki böyle şeyler duyunca, hayattan insanlardan bütün beklentilerim sönüp gidiyor...
Artık sevgiye aşka inanmaktan korkar hale geldim...
Sevdiğimiz, yıllarımızı verdiğimiz insanlara da güvenemiyorsak varsın aşk sevgi olmasın hayatımda diyorum bazen.
Umarım eşiniz yanlış yaptığının farkına varır en kısa sürede ve siz de üzülmekten kurtulursunuz.
Ama sizi böyle üzmeye devam ederse, inşallah sizi üzdüğünden daha fazla üzülür...

sizden uzakta yedıgı haltların sonucubu belli ki..

tabi canım biliyorum öyle zaten işte bu tarz durumlarda büyüklerin yol göstermesi gerekirdi diyorum yeni evleneceksiniz öyle ayrı olmaz diyeceklerdi olmuş bitmiş ama sadece cecillia icin değil söylediklerim başka okuyanların da faydasına olur diye yazdım.

anladım canım sen kendini üzmemeye çalış gerçi adamın niyeti varsa valla dizinin dibindeyken de yapardı. Sen gerçek olan kızına prensesine sarıl Allahın sana armağanı o geleceği de çok güzel olur inşallah daha yolun başındasınız ikinizde iyi ki o var... Adamın peşine de düşme bırak kendi haline görüşme de haziran da gelecek diyorsun o zamana kadar düzelebilir belki senin için zor ama belki affedebilirsin bu yaptıklarını düşündüm de belki kadın da yoktur bunalımdadır ne bileyim iş ortamı kötüdür yaşadığı yere alışamamıştır iyi düşünmeye çalış kadın varsa da bile o kadına bırakmamaya çalış kocanı derim ama dediğim gibi biraz geri tut kendini.

canım belki o ertesi güne taşımadığınız sorunlar birikmiş olabilir alttan almayla sorun kökten çözülmüyor malesef biz de eşimle 6 yıl beraberdik kültürler tamamen farklı görüşler fikirler her şeyimiz farklıydı ve çok iyi de anlaşamıyorduk ama çok seviyorduk böyle kavga dövüş derken 6 yılı geçirdik evlenmeden önce ama dışardan bakınca ufak görünen bi tartışmamızda bile 1 aydan fazla ayrı kalmışlığımız oldu barıştığımız zamanda o konuyu çözüyorduk oluyordu gerçekten üstünü örtmedik hiç bi şekilde yaklaşık altı yıldır da evliyiz çok şükür bekarken yaşadığımız gibi bir gün tartışmadık ve mutluyuz. Demek istediğim bence sizin ufak tefek tartışmalar birikmiş birikmiş eşinde onları kafasında büyütmüş olabilir bundan sonraki dönemde inşallah barışırsanız sorunları tamamen çözersiniz ben eşinin seni sevmediğine inanmıyorum ve ya inanmak istemiyorum o yüzden bekle hazirana kadar sakin ol telefonlarda ağlama sakın seni kendine muhtaç hissettirme dönünce ne olacak bakalım o zamanda aynı olursa tepkisi dediği gibi ayrılırsınız .

canım çok uzattım ama ailenden de mutlaka birine söyle anne baban değil de ablan kız kardeşin varsa sana en iyi desteği onlar verir şu durumda eşinin ailesine de bahsetme.

canım çok uzattım ama ailenden de mutlaka birine söyle anne baban değil de ablan kız kardeşin varsa sana en iyi desteği onlar verir şu durumda eşinin ailesine de bahsetme.

Babamla konuştum canım ama sorunları söylemedim ve sadece artık çok bunaldığımı dayanamaycğımı söyledim.birilerini ara bişey yap dedim eşimin tayini nasılsa çıktı sadece mersn il müdürlüğü dr sayısı azlığından dolayı çıkışını yapmıyordu haziran diyordu.neyse olay şu ki birilerine arattırdık mersin il md.ünü.ve eşimin çıkışını bu cuma yapıyorlar.bakalım yine gelmicemmi dicek ne dicek.bizim arattırdığımızdan falan haberi yok onun.

eşin aradığında normal davran ve sakın arayıp cuma gününe aldırdıgınızı söyleme hiç bilmesin bence zaten cuma günü geleceğini öğreneceği zaman tepkisi ne olcak ne yapacak zaten fevri davranırsa gelmek istemezse bil ki biri var hayatında

Eğer ileride katil olursam, kesinlikle seri katilliğe çevireceğim işi.
Ve hedefimde böyle erkekleri öldürmek olacak. İlk önce münasip bölgelerini keseceğim !
Çok sinirleniyorum ve çok üzülüyorum ya ..
Bazı insanlar bu kadar ah ile nasıl hayatlarına devam etmeyi düşünüyorlar, hiç mi vicdanları yok. Çok şaşırıyorum ya ...
İnsan çocuğuna bile bunu yapar mı? Ne kadar yazık ....

yok canım ben aramam zaten,o ararsa bile böyle bir şeyden bahsetmicem tabii ki.dediğim gibi sonrası için aklı başına gelse bile neye yarar ki bunca lafı duyduktan sonra bilemiyorum

valla süper olmuş neyin ne olduğu çıkar ortaya hazirana kadar da beklemezsin inşallah eşin de gelir de mutlu bi yuvanız olur hiç dağılmaz canm

amin canım inşallah bakalım gelecek mi.bu arada tekrar görüştük mersin il sağlık müdürlüğüyle eşime ulaşmışlar,çıkış işlemleri için yarına çağırmışlar.cuma günüde çıkış olacak.bakalım şu ana kadar aramadı ses seda yok ne düşünüyor bilemiyorum

hadı bakalım hayırlısı belkıde size hiç sölemiycek bu durumu .eger orda kalmaya nıyetlıyse sölemez
umarım herşey düzelir.hala aramadımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…