belki son kez h.sonunu orada gecrmek ister pazar gelir? veya arardgnda sen sorsan bu hafta gelecekmisin diye
canım önceki sayfaları okudunmu bilmyrm ama şu an öyle bişey soramam ona.pazar gelse bile bugün perşembe bana yinede götür hastaneye demezdi.çünkü kızımın bi problemi yok içim rahatlasın diye git dedi.hani çocuk hasta olu falanda 1 gün bile beklemesin götür dr a dersin.öyle bişey değil.gelmicek galiba dediğini yapacak sanırım.
belki yarın akşama doğru arar
gittin mi hastaneye ne oldu diye
aramazsada bilki bu adam kızını dahi gözden çıkarmış..
onu sormak için arar muhtemelen ama gelmiyo baksana güzelim ya.hiç gelecekmiş havası vermiyo.
çok teşekkür ederim hamileliğimde de yanımda yoktu zaten şimdide yalnızım.sabretmeye çalışıyorum ama gerçekten çok zor.ve özellikle 3 aydır hiç gelmemesi beni o kadar çok yıprattıki,halimden anlayacaklar diye ailemin yanına gidemiyorum.burda konu komşudan utanıyorum.eşin geldimi diye hep soruyorlar.hafta sonları eve kapanıyorum,kimse gelmesin gitmesin diye.yalan söylüyorum komşularıma eşim geldi diye utancımdan.zil çalsa bakmıyorum bazen.hafta içi soruyorlar eşin geldimi hafta sonu diye geldi diyorum dışarı çıktık diyorum.geçiştiriyorum.o kadar zor ki.iyice doldum artık.
çok sayfa vardı okuyamadım yazdıysan kaçırdım sen eşinin yanında neden değilsin eşin orda görev yapıyodu madem. ayrıca o gelmiyosa sen git konuş bakalım. aklı karışmış gibi sanki biraz :26:onu sormak için arar muhtemelen ama gelmiyo baksana güzelim ya.hiç gelecekmiş havası vermiyo.
inş canım bnm inşallah dediğin gibi olur zaten çok sabrettim bir kaç gün daha sabredebilirim heralde.yaşadıkların üzücü şeyler ama salma kendını hemen herşeyide kafana takma millete ne anlamıyorum geldi gittide açıklama yapma es geç derim .ne güzel bir çocugun var ALLAH BAĞIŞLASIN ona sarıl eşinide ALLAHA havele et biz bu erkek mlletinin üstüne düştükçe b öyle oluyor valla .3 ay çok uzun bir zaman iyi bir insansın bellı sesın bile çıkmamış başkası bukadar sabırlı olmayabilirdi dua et akşamdan sabahın adı var derler gün doğmadan gerçektende ne mucizeler gelişiyor hayatta .bir bakmışsın yarın istedigindende güzel olmuş bileessin ben bir ara erkek arkadaşımdan ayrıldım ama uzun zamandır hergün beraberdik biz ayrı,ayrı dışarıbile çıkmazdık ıkımızde çok baglıydık benı delı gibi seven adam bıraktı .nasıl zor geldı bana agladım delirdim yok adam gelmıyor.hep ben onu bırakırdım budefa o benı bırakmıştı olmaz barışmam bitti diyodu başka bişeyde demiyordu .bir arkadaşım bana barışcasınız eskısınden dahada iyi olucaksınız demişti 1.2 gün sabret yeterki demişti canım dostum inanmamaıştım ona ama şuan ALLAHA binlerce şükürki eskisinden dahada iyiyiz .sende bekle gör hayırlısını iste hep hayırsızsa olmasın de .RABBİM VERMIYCEGİ ŞEYİ İSTETMEZMIŞ
çok sayfa vardı okuyamadım yazdıysan kaçırdım sen eşinin yanında neden değilsin eşin orda görev yapıyodu madem. ayrıca o gelmiyosa sen git konuş bakalım. aklı karışmış gibi sanki biraz :26:
inş canım inş tek isteğim o ama bu kadar şeyi nasıl kaldırıcam.başlarım onun sürprizine artık yanii delirmek üzereyimCanım ya olumlu bir haber var mı diye girdim ama
üzüldüm yine..
Umarım eşin sürpriz yapmak istiyordur.
Gelir birden karşına çıkar umarım..
Valla ayaklarının altını öpüp affet diye yalvarması gerek.
Eşinsiz bu kadar sıkıntı çekiyorsun, tek başına bebek sorumluluğunu üstlenmişsin.
Seni böyle üzmeye hiç hakkı yok.
Çok sinirlendim.
Allah akıl fikir versin bu adama, kölen olsun!
zaten ailenden ayrı yaşıyormuşsun,keşke eşinin köyüne bağlı ilçede ev tutup 2 kanepeyle birlikte yaşasaydınız.boşuna dememişler gözden ırak,gönülden de ırak olur diye.en azından her nöbet çıkışı yada her hafta sonu yanınızda olur ve size karşı bir sorumluluğu olduğunu hissederdi.
ben dağ başına gittim.eşimin yanında tek başıma yaşadım aylarca.en yakın köye 15 dk uzaktık.
seneler öncesi bir karı-koca tanıdım.erkek daha okurken evlenmişler,karısı da kaynanayla birlikte yaşamış,kendisi de okuduğu yerde yaşamış ve dr olmuş.atandıktan sonra da rahatlığa alıştığı için karısını yanına almamış.en son benim yaşadığım yere kadın zorla kocasının yanına gelmiş ama bir tuhaf ilişkileri vardı.x hanım,x bey diye birbirlerine sesleniyorlardı.birbirlerine uzaklardı.sonları ne oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?