hadı bakalım hayırlısı belkıde size hiç sölemiycek bu durumu .eger orda kalmaya nıyetlıyse sölemez
umarım herşey düzelir.hala aramadımı?
Kızlar,aradııııııı aradııııııııı ama durumu söylemedi.yani çıkışımı aldım cuma günü bitiyor demedi.aradı açtım,napıyosun dedi.oturuyorum dedim.bebiş napıyo dedi.iyi işte napsın bakınıyoo etrafa yanımda dedim.ne çok sıcak ne çok soğuk konuştum.biraz sesini çıkarsın ya hiç sesi çıkmıyo dedi.biraz uğrsaştım kızla biraz güldürdüm falan sonra görüşürüz diye kapattık teli
Okudum çıkış olayından bahsetmemesi tuhaf değil mi?
Eşin pek paylaşımcı değil midir canım?
Yani kimi her gelişmeyi sıcağı sıcağına paylaşır ya
öyle değil mi?
Aslında geçen gün ki olay yaşanmamış olsaydı tuhaf değildi.pat diye gelip sürpriz yapmak için söylemezdi eminim.ama o söylediği laflardan sonra sonra ne düşünüyor bilmiyorum.ama arayınca aklıma ilk gelen şey,nasılsa gidiyorum burda işim bitti geri gönlünümü alayım dedi ne düşündü bilemiyorum ki
pekii eşin sana geldi diyelim.söylediklerini unutabilecek misin,hiç aklına gelmeyecek mi
ben bile sabırsızlanıyorum bak şimdi inşallah cuma günü herşey umduğun gibi gelişir
bize de haber ver nolur özellikle yoluna girerse
aramadı canım hala.artık olay neyse belli olacak bakalım.normalde arayıp söylemesi lazım çıkışımı yaptılar diye.ama bir taraftanda düşünüyorum belki sürpriz yapacak diye.belkide boş boş avutuyorum kendimi.bunca söylediği laftan sonraaa.sürpriiiiz ben geldim diyecek halide yok.dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?