canım o sana demiş ya sevmiyorum boşanmak istiyorum diye,ondan sonra ki günler de bişey olmamış gibi arayıp konuşuyor seninle bu adamın çelişkileri çok sinir bozucu ama ben diyorum ki nacizane fikrim bu gün bidaha ararsa ağzından laf almak için desen haftasonu gelecekmisin? ki bana sorarsan gelmen gerekiyor yüzyüze konuşmamız gerekenler var ha sanma sana yalvarıcam tamam beni sevmiyor ve istemiyorsan eyvallah ama bunları yüzüme söyleyip aklıbaşında insanlar gibi yüzyüze konuşalım desen ne olur?
kızlaar evet haber varrr.anlatıyorum.az önce aradı.sanırım iyice sinirlerim yıpranmış olacakki bu sefer gayet soğuk konuştum.en sonunda bana bişey istiyor musun dedi.bende bu ne demek dedim.ya burda işim bitti gelicem burdan istediğin bir şey varmı dedi.ne zaman geliceksin diye sordum.yola çıkıcam diye arabayı servise verdim dedi.motordan ses geliyo zaten sürekli bir türlü olmadı dedi.pazartesi arabayı alıcam yola çıkıcam dedi.bende daha fazla dayanamayıp neden hiç bir şey olmamış gibi konuşuyorsun dedim.bana ettiğin onca laftan sonra nasıl bişey bu dedim.hemen anında üste çıktı,sen benim ne yaşadığımı biliyomusun,doğru dürüst ilçeye bile gitmiyorum,evden çıkmıyorum,günde 100 hastaya bakıyorum.kafamı kaldıramıyorum,nefes alamıyorum,sıkıldım,bunaldım vs vs.bi sinirle söylenmiş yani hepsi.ben bi derdinmi var demişim ya onu üstüne gelmek gibi hissetmiş.ne düşünüyosunuz şimdi kızlar ????
kızlaar evet haber varrr.anlatıyorum.az önce aradı.sanırım iyice sinirlerim yıpranmış olacakki bu sefer gayet soğuk konuştum.en sonunda bana bişey istiyor musun dedi.bende bu ne demek dedim.ya burda işim bitti gelicem burdan istediğin bir şey varmı dedi.ne zaman geliceksin diye sordum.yola çıkıcam diye arabayı servise verdim dedi.motordan ses geliyo zaten sürekli bir türlü olmadı dedi.pazartesi arabayı alıcam yola çıkıcam dedi.bende daha fazla dayanamayıp neden hiç bir şey olmamış gibi konuşuyorsun dedim.bana ettiğin onca laftan sonra nasıl bişey bu dedim.hemen anında üste çıktı,sen benim ne yaşadığımı biliyomusun,doğru dürüst ilçeye bile gitmiyorum,evden çıkmıyorum,günde 100 hastaya bakıyorum.kafamı kaldıramıyorum,nefes alamıyorum,sıkıldım,bunaldım vs vs.bi sinirle söylenmiş yani hepsi.ben bi derdinmi var demişim ya onu üstüne gelmek gibi hissetmiş.ne düşünüyosunuz şimdi kızlar ????
çok teşekkür ederim,o bi gelsinde ben napıcağımı biliyorumözür dilemesi gerekirken bide üsüte çıkıyo uyuzzz şeyy
çoook çook tşk ederim arkadaşlar.evet iyi ki buraya gelme işini hızlandırdım yoksa sonuç çok çok daha kötü olacaktı sanıyorum.en azından artık yanımızda olacak.ısrarla bir derdinmi var dememin altında bişey aramış.sanki ben bişey yapıyorumda bişey arıyosun gibi söyledin dedi.ondan öyle bi tepki verdim dedi.derdim sensin dedim dedi.inşallahhh beni üzecek bi hata yapmamıştır.zaten asla yalan söylemeyi beceremez,o yüzden geldiğinde daha iyi anlıcaz bakalım.
canım önünüze bakın artık ve bir daha ayrılma kocandan. ben olayların bu şekilde gelişeceğini düşünmemiştim ve üzülmüştüm özellikle bebeğin için. ama inşallah herşey yoluna girecek gözün aydın diyeyim şimdiden :) artık karıştırma öyle mi oldu böyle mi oldu, güzel bi masa hazırla eşine yeniden birlikte oluşunuzu kutlayın canım. bundan sonrası çok güzel olur inşallah bebeğinizle birlkteçoook çook tşk ederim arkadaşlar.evet iyi ki buraya gelme işini hızlandırdım yoksa sonuç çok çok daha kötü olacaktı sanıyorum.en azından artık yanımızda olacak.ısrarla bir derdinmi var dememin altında bişey aramış.sanki ben bişey yapıyorumda bişey arıyosun gibi söyledin dedi.ondan öyle bi tepki verdim dedi.derdim sensin dedim dedi.inşallahhh beni üzecek bi hata yapmamıştır.zaten asla yalan söylemeyi beceremez,o yüzden geldiğinde daha iyi anlıcaz bakalım.
her işte bir hayır vardır derler bak birgünde degişti hayatın gördünmü ne güzel umarım dahada
güzlleşicek
edit: sanırım ben bunu yazana kadar mesele halledilmiş, sayfaların tümünü okumamıştım. :)
Kadın konusunda öyle düşünmemizin sebebi kocan değil kadının tutumuydu bence. Yani aralarında bir şey yaşanmamış olabilir ama yine de kadın tekin değil. Yılların geçmiş bu adamla, en iyi sen tanırsın.Umarım tanıdığın gibidir ve değişmez. Mutlu olursunuz inşallah ailecek. :))
aynen öyle kadın kafamda çok soru işareti bıraktı,rabbim böyle kadınları eşlerimizden/sevgililerimizden uzak tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?