tartışma ve akabindeki soğukluk iki haftalık periyotta
gelmeyeceğim lafını da bu sinirle söylüyor olabilir
bence çok panik yapmaya gerek yok
evladınız size muhtaç
moralini yüksek tutup enerjini ona vermelisin
annen yanına gelirse kafan biraz dağılır, daha mutlu hissedersin
yalnızlık da insanı yıpratan yoran bişey
arkadaşlarınla vs görüş
biraz kafanı dağıt
öyle bir ortamın yoksa da kkya gel :)
Once bir ne oldugunu tam anla, kafanda kurup kurup durma, hamileyken sana zarar. Olurda bosanirsan - (aldattiysa bosanacaksin sanirim, daha aldattigini bile bilmiyorsun), yapabiliyorsan donuna kadar al. Hakkinda hayirlisi olsun.
sağol tatlım ama ben hamile değilim kızım 6 aylık benim
gelmicem diyo zaten.o bizi gözden çıkarmış tamamen.beni değilde çocuğunu silip atacak kadar ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.bir kadın varsa ortadabir kadın için bu kadarı fazla değil mi?
Kızlar aradım sordum,hiç uyku uyumadım,bir lokma bişey yiyemedim neden böyle yapıyorsun başkası mı var dedim.bana SANANE dedi.bu benim sevdiğim adam değil.siz tanımıyorsunuz ama ben eşimi sevdiğim adamı yıllardır tanıyorum.biz konuşmadan bile birbirimizin ne istediğini biliriz.biz konuşmadanda severiz birbirimizi.bu o değil.
Kızlar aradım sordum,hiç uyku uyumadım,bir lokma bişey yiyemedim neden böyle yapıyorsun başkası mı var dedim.bana SANANE dedi.bu benim sevdiğim adam değil.siz tanımıyorsunuz ama ben eşimi sevdiğim adamı yıllardır tanıyorum.biz konuşmadan bile birbirimizin ne istediğini biliriz.biz konuşmadanda severiz birbirimizi.bu o değil.
rabbim en iyisini bilir.bu saatten sonra yapabileceğim çok şey yok sanırım.ben gözümü onda açtım.bunları hakedecek hiç bişey yapmadım.kızımın ne günahı vardı.kendini bilmez mi insan.ona neden sebep oldu.
gelmicem diyo zaten.o bizi gözden çıkarmış tamamen.beni değilde çocuğunu silip atacak kadar ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.bir kadın varsa ortadabir kadın için bu kadarı fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?