Bir akıl verecek var mı?

ben onlarla baş edemem zaten.ben öyle entrikalardan oyunlardan anlamam.saf sevgilim diye seviodu adam beni ya.ne safı salağın önde gideniymişim ben.bide bana sakın değişme hep böyle kal diyodu.bulmuş salağı değişsin istermi işte

söylemek istemiyorum ama kızını bile göremeyecek duruma gelmişse bide başka şehirdeymiş başka bir kadın olma ihtimali %95

yukarıdaki mesajımı yazmıştımki şu yazını gördüm.

aynı durumları yaşadım ben canım.10,5 yılın sonunda boşandım.insan konduramıyor ama gözünün içine baka baka yapıyorlar.Allah şaşırtmasın ne diyim.ben üstüne gitmedim anlaşmalı boşanmayla 5 dk boşandım.sen kızının hatırına akılla davran.güçlü ol

Son düzenleme:
Bence ayrılma 6. Ayda mecbur gelecek yanına istese de istemese de , aldırmış artık yanına görevini , sen de dik dur bu süreçte kendine çok iyi bak ne kaybedeceğini görsün ezilme de ayrılmada , bırak işleri planladıgı gibi gitmesin niyeti neyse artık, başkası varsa da dvm edemez oyalıyorsun der defolur gider belki, yanına bi gelse düzelir herşey de hep mesafenin yüzünden allah yardımcın olsun , çocuguyla görüşebilse ciğer sonuçta etkilenir belki

Çok üzüldüm ya

Çocuğuna sarıl ve bu şahsı hayatından lütfen çıkar canım..Kim nereye gitmek istiyorsa defolsun gitsin.
Herkes yazmış benim de yazmama gerek yok, evet hayatında biri olduğu aşikar.

Ama kimse bu kadar acımasız olmamalı, bu kadar gaddar davranmamalı ya.

Tek bildiğim, kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor.

Dilerim sana yaşattığının aynısını tez vakitte yaşar.

SANA Ne mi dedi :S

Terbiyesiz yaa. Biraz dik dursan. Madem sen beni istemiyorsun ben de seni istemiyorum desen ne yapar?

canım üzmek ıstemme senı ama..
o adam cızmıs yolunu orda..
bulmus bırını o cok acık ortada...
evladını sıldırebılecek tek baska kadın oluyor cunku..
arkadasımın serefsız babasından bılıyorum..
adı herıf mılletvekıl adayıymıs..
kızıyla aynı sehırde yasıyorsa 3 yasından berı hıc ama hıc gormedı..
hayvan bıle dıyemıyorum asagılık herıfe..

yolunu cızmeye basla cnm..
her zaman derım 6 degıl ıster 16 yıl tanı..
evlılık bı kumar...
sende kkaybetmıssın kumarı..
toparlan kızınla bır ıs bul aılene acıkla sana tek tek dedıklerını..
davanı ac e donuna kdr al..

evladın ıcın yasıycaksın bundan snra..

Eğer aldatıyorsa ve kararın ayrılmak olursa boşanma davası acsan dahi
SÜRÜNDÜR..

Ne desem bilemiyorum fazla iş yogunlugundan dolayı beynim durmuş konumdayken senin konunu okumak tuz biber oldu bugün bana..

Eşin hayatında bir kadın var diye düşündürdü tavırlarıyla..

Bizzat komşum yaşadı bu durumu.

Onunla mutlaka konuşmayı dene gerekirse al çocugunu yanına git ama bu durumdan aile büyüklerini oraya gittiğinde eğer seninle görüşmek istemezse o zaman haberdar et..

Eğer şimdi haber verirsen ailelere işler iyice sarpa sarabilir ve bu durumdan yola çıkarak nasılsa aileler öğrendi diye rahat tavırlar sergileyip seninle konuşmaktan kaçabilir..

cok üzüldüm acınızı hissettim cok zor bır durum .
güclü olmaya calısın kızınız için

Arkadaşım bu süreçte entrikaya yada oyuna ihtiyacın yok tek yapman gereken dik durmak kendini aciz görmemen.
Eğer ki boşanma sürecine girersen tüm hakklarını taleb etmen.
Hayatında başka bir kadın varsa ona da manevi tazminat davası açabilirsin.
İşte o zaman görür o.Sanane yi banane yi.

evetttt bencede çok fazla safmışsınız.üzüldüm cidden ama
hemen niye çocuk yaptınız ?
daha evlılıgın ne olduguna idirak edememişken ? evlendiniz ve artık ayrı yaşamanız çok saçma hadı eşiniz köyde diyelim o köyün ilçesi sizin şuanki oturdugunuz yerden daha yakındır eminim .bari ilçede biryerlerde ev tutsaydınız bölelikle cuma gelir pazar dönerdi
valla hikayeniz çok ilginç ama gerektende araya bukadar zaman girmiş eşinizin soğmuş olması normal degılmi ? hatayı hep erkeklerde aramayın bence sevgi aşk fedakarlık ister emek ister. bir insanı 6 sene çıktık demişsinya hani 10 yılda olsa tanıyamayınca tanıyamassın bende biriyle çıktım 6 yıl evet hergün yanyanaydık oysa meger zerre tanıyamamışım

arkadaşlar tekrar söyleyeym.mecburi hizmet için oraya gittinde bende orda yaşıcam diye tuttursaydım,orda bi ev tutulması gerekiyodu yakında ev yoktu,hadi ilçeden tuttuk diyelim ev düzmemiz gerekecekti.eşya alıcaz yeni gelin evi gibi düzsen 1,5 sene için gerek yok.çünkü ben istanbuldym.1.5 sene için aldğm eşylarm bile buraya taşınırken heba olcktı kaldı ki orda görevi bttiğinde burdan ev almayı düşünüyoduk.alacağım eşyaları kendi evime göre almk istedm.o orda hazır bi eve yerleşti.he dersenzki çok mu ii oldu.o zaman için mantıklı olan buydu bende eşime güvendm,hatta güveniyrm güvenmiyrm konusunu bile düşünmedm aklımın ucuna bile gelmedi böyle bir şey yaşayacağım.

Ah be canım eşyalar heba olacak diye evliliğiniz de heba olmuş 1.5 sene de az bi zaman değilki bence uzun bi süre eşimin işi nedeniyle bizde bir yerde en fazla iki sene kalıyoruz kırılan bozulan yeniden alınır alınıyor yani ne olacak. Bir de ailen ve ya eşinin ailesi de mi karşı çıkmadı bu böyle olmaz diye. ya bi de kusura bakmada o zaman iki sene bekleyip öyle evlenseydiniz acil bi durum mu vardı?

canım ya inan çok üzüldüm bak bebeğinizde çok küçükmüş daha gözden uzak olan gönüldendemi ırak oluo acaba :44:üzülme tatlım kendi yoluna devam et tabi senin için eminim çok zor bize yazması kolay ama allah yardımcın olsun

İşte bilemiyorsun güzelim aklına bile gelmiyor sonuçta seviyorsun güveniyorsun bir hainlik beklemiyorsun kişi karşısındakini kendi gibi sanarmış bunları yaşayacağın varsa yaşarsın ben bizzat yaşadım beraber kaldığımız 3.5 yıl boyunca eve 15 dakika geç gelmişliği yoktu bir defa olsun yarım saat olsun bensiz bir yere gitmişliği yoktu 30 kilo aldığım ilk gebeliğimde sen dünya güzelisin diyen adam 2 evladımla tek başına kalmışım 60 kiloya düşmüşüm izne geldi yanıma beni beğenmedi ve aramızda 10 yaş var düşün 10 yaş büyük benden sen ablam gibi duruyorsun dedi bana ben ne bilirdim bunları yaşayacağımı konu sahibi ne bilirdi işte bilemiyorsun

Başka biri mi var diye sordun SANA NE mi dedi
Deli mi ne? Sana neyse kime neymiş merak ettim.
Evli olduğunu unuttu mu kısmi hafıza kaybı mı yaşamış densiz
Yok ben duramazdım şimdi yola düşmüştüm.
Hatta bebekle zor olur annenin bilgisi varsa annen de gelsin senle
onda bebek kalır. Sen peşine düşersin nerde ne haltlar yiyor öğrenirsin.
Baktın kadın falan yok,güzel geldiğinden haberdar et. Bakalım gelecek mi?
Umarım kendinde değildir,saçmalıyordur sadece.
Buraya mutlaka yaz. Çok merak ediyorum ne çıkacak bunun altından

sanane demişya agzını burnunu kırardım ben olsam .çok sinir bozucuya ne rahat insanlar var .biran önce yola düş derim .
yol yakınken çöz olayları zamana bırakırsan daha geç olabilir .evine baskın yap .iş yerine git .sıkı takipte ol anlarsın nasılsa bişileride görüren belgelemeyı unutma

keşke ayrı olmasaydınız bir arada olsanız belki daha farklı olurdu.eşinin hayatında biri var gibi görünüyor.çocuğunu bile gözden çıkarmış.evlenirken istekli değilmiydi 1buçuk yılda nasıl değişti böyle

Böyle bir insan evlat sahibi olurken, isteyenler olamıyor işte
Yazık ne denir ki. Okumuş doktor olmuşsun da ne olmuş insan olamamışsın. 6 yıl ne diye ümit verdin, ne diye evlendin?
Evlilik bilincine varamamış, egosu şişmiş biri var karşında "sanane" demek nedir...
Madem o sizi hayatından çıkardı sizde çıkarın
Evladını bile görmek istemeyen bir adamda vicdan, merhamet olmaz

bence keşke ayrı yaşamasaydık falan demeyin kendinizi üzmeyin
benim eşim işi gereği hep uzaktaydı ama bu sorun omladı aksine sevgimiz daha çok perçinleşti
6 yıllık flörtten snr bunlar başınıza geldiyse kesin hayatında başkası vaardır
soruncada utanmadan sanane diyebilen bi şahsiyet var ortada
en güzeli acı da olsa uzatmadan boşanmak bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…