doğru söylüyosunuz.bu ben ve kızım için çok zor olacak.nasıl böyle oldu anlayamıyoırum.görücü usulü falan evlnmedik ki biz.yıllardır sevdiğim adam bu mu? kızını bile gözü görmeyecek kadar ne olmuş olabilir.
Kızlar aradım sordum,hiç uyku uyumadım,bir lokma bişey yiyemedim neden böyle yapıyorsun başkası mı var dedim.bana SANANE dedi.bu benim sevdiğim adam değil.siz tanımıyorsunuz ama ben eşimi sevdiğim adamı yıllardır tanıyorum.biz konuşmadan bile birbirimizin ne istediğini biliriz.biz konuşmadanda severiz birbirimizi.bu o değil.
Kızlar aradım sordum,hiç uyku uyumadım,bir lokma bişey yiyemedim neden böyle yapıyorsun başkası mı var dedim.bana SANANE dedi.bu benim sevdiğim adam değil.siz tanımıyorsunuz ama ben eşimi sevdiğim adamı yıllardır tanıyorum.biz konuşmadan bile birbirimizin ne istediğini biliriz.biz konuşmadanda severiz birbirimizi.bu o değil.
ben onlarla baş edemem zaten.ben öyle entrikalardan oyunlardan anlamam.saf sevgilim diye seviodu adam beni ya.ne safı salağın önde gideniymişim ben.bide bana sakın değişme hep böyle kal diyodu.bulmuş salağı değişsin istermi işte
arkadaşlar tekrar söyleyeym.mecburi hizmet için oraya gittinde bende orda yaşıcam diye tuttursaydım,orda bi ev tutulması gerekiyodu yakında ev yoktu,hadi ilçeden tuttuk diyelim ev düzmemiz gerekecekti.eşya alıcaz yeni gelin evi gibi düzsen 1,5 sene için gerek yok.çünkü ben istanbuldym.1.5 sene için aldğm eşylarm bile buraya taşınırken heba olcktı kaldı ki orda görevi bttiğinde burdan ev almayı düşünüyoduk.alacağım eşyaları kendi evime göre almk istedm.o orda hazır bi eve yerleşti.he dersenzki çok mu ii oldu.o zaman için mantıklı olan buydu bende eşime güvendm,hatta güveniyrm güvenmiyrm konusunu bile düşünmedm aklımın ucuna bile gelmedi böyle bir şey yaşayacağım.
6 aylık bir kızım var.eşimi çok seviyorum.ama anladığım kadarıyla o hiç sevmiyor artık.Hatta olur olmaz insanlara bile beni sevmediğini söylüyormuş. 2011 ekimde evlendik.fazla geçmeden hamile kaldım.ayrıca daha hiç aynı evde yaşamadık.çünkü o mersinin bir ilçesinde görev yapıyor.tayinini yanımıza aldırdı haziranda gelecek.ama bu gece telefonda beni istemediğini yine söyledi.ayrılırsak sen beni kızımlada görüştürmezsin nasılsa dedi.neden görüştürmeyeyimki.ama o bunu bahane etti ve haziranda eve gelmeyeceğini söyledi.hiç uyku uyumadım.kızımdan af diledim onu böyle bir hayata getirdiğim için.daha evimizi kurmamıştık,2 ayda bir hafta sonuna gelip gidiyordu.ama 3 aydır hiç gelmedi.bebeğide mi özlemedi anlamadım ki.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
İşte bilemiyorsun güzelim aklına bile gelmiyor sonuçta seviyorsun güveniyorsun bir hainlik beklemiyorsun kişi karşısındakini kendi gibi sanarmış bunları yaşayacağın varsa yaşarsın ben bizzat yaşadım beraber kaldığımız 3.5 yıl boyunca eve 15 dakika geç gelmişliği yoktu bir defa olsun yarım saat olsun bensiz bir yere gitmişliği yoktu 30 kilo aldığım ilk gebeliğimde sen dünya güzelisin diyen adam 2 evladımla tek başına kalmışım 60 kiloya düşmüşüm izne geldi yanıma beni beğenmedi ve aramızda 10 yaş var düşün 10 yaş büyük benden sen ablam gibi duruyorsun dedi bana ben ne bilirdim bunları yaşayacağımı konu sahibi ne bilirdi işte bilemiyorsunAh be canım eşyalar heba olacak diye evliliğiniz de heba olmuş 1.5 sene de az bi zaman değilki bence uzun bi süre eşimin işi nedeniyle bizde bir yerde en fazla iki sene kalıyoruz kırılan bozulan yeniden alınır alınıyor yani ne olacak. Bir de ailen ve ya eşinin ailesi de mi karşı çıkmadı bu böyle olmaz diye. ya bi de kusura bakmada o zaman iki sene bekleyip öyle evlenseydiniz acil bi durum mu vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?