Eşim bir kaç defa konuyu açtı kaynanam öyle bağırdı ki sanarsın onu öldürüyoruz. Bağırıp çağırdı sen çıkarsan sana hakkımı helal etmiyorum bizi yok say falan filan. Bide üstüne kayınbabam eşime annen hasta sinirlenirse üzülürse kalp krizi riski var diyo her seferinde ve biz de bu durumdan dolayı çıkamıyoruz eşimin cesaretsizliğiNeden ayrı eve çıkamazsınız?
Eşinle güzelce konuş olmuyor
Hem annen hem ben üzülüyorum
Hem sen arada kalıyorsun desen?
Sıcak bakar mı ?
Bir cinnet geçirin herşey çözülürEşim bir kaç defa konuyu açtı kaynanam öyle bağırdı ki sanarsın onu öldürüyoruz. Bağırıp çağırdı sen çıkarsan sana hakkımı helal etmiyorum bizi yok say falan filan. Bide üstüne kayınbabam eşime annen hasta sinirlenirse üzülürse kalp krizi riski var diyo her seferinde ve biz de bu durumdan dolayı çıkamıyoruz eşimin cesaretsizliği
Eşim bir kaç defa konuyu açtı kaynanam öyle bağırdı ki sanarsın onu öldürüyoruz. Bağırıp çağırdı sen çıkarsan sana hakkımı helal etmiyorum bizi yok say falan filan. Bide üstüne kayınbabam eşime annen hasta sinirlenirse üzülürse kalp krizi riski var diyo her seferinde ve biz de bu durumdan dolayı çıkamıyoruz eşimin cesaretsizliği
ÇalışıyormusunEşim bir kaç defa konuyu açtı kaynanam öyle bağırdı ki sanarsın onu öldürüyoruz. Bağırıp çağırdı sen çıkarsan sana hakkımı helal etmiyorum bizi yok say falan filan. Bide üstüne kayınbabam eşime annen hasta sinirlenirse üzülürse kalp krizi riski var diyo her seferinde ve biz de bu durumdan dolayı çıkamıyoruz eşimin cesaretsizliği
Sebeb benim eşimi zorladığımı düşünmesi. Benim yüzünden çıkıcakmışız ve en başta kabul etmişim ömür boyuÇalışıyormusun
Sen diren bence ayrı ev diye
Resti çek
Eşin ılımlı çünkü
Hayır sebep ne yani niye bırakmıyor ki
Geçirdim sinir krizi geçirdim kavga çıkartıyo bilerek olduKalp krizi geçirmesini istemiyorlarsa bir psikiyatriye götürsünler. Bu evlat bağımlılığından bi kurtulsun, kendine gelsin.
Siz kadının eşyası gibi davranıyorsunuz kendinize. Bağırmışta, sinirlenmişte, sizde cinnet geçirin o zaman, inceldiği yerden kopsun.
Sinir krizi geçirdim yok bana laf sokuyo sinirlendiğimde de zoruma gdiiyoaynı evde durduğumuz sürece kalp krizi riski daha da artacak demelisin..
birde cinnet işi çözer.
Görüyo ama annesi öyle acındırıyo öyle gözünğ korkutuyo ki çıkmaya cesaretsizPeki bu ilişkide eşinizin rolü nedir tam olarak..
Bunları görmüyor mu hiç ?
Sinir krizi geçirdim yok bana laf sokuyo sinirlendiğimde de zoruma gdiiyo
Kimin yüzünden olursa olsunSebeb benim eşimi zorladığımı düşünmesi. Benim yüzünden çıkıcakmışız ve en başta kabul etmişim ömür boyu
Aptallık başka hiç bişi değil kör olmuştum resmen ya köreşinle kesin bir şekilde konuşman lazım net olmalısın
baştan kabul etmenin sebebi ne peki ?
Babamın evine gittim kp boşa o kadını demiş. Eşimi de seviyorum duramıyorum gidince daha kötü oluyoBaba evine gidil ayrı ev açana kadar gelmeyeceğim desen ?
Kararlı dursan ?
Hatta olmuyorsa boşanalim desen ?
Yani sineye çekerek asıl kalp krizi geçirip ölen sen olacaksın bu gidişle.
O zaman senin is zor.Babamın evine gittim kp boşa o kadını demiş. Eşimi de seviyorum duramıyorum gidince daha kötü oluyo
Evet zor peki kaynanamın alttan alttan laf sokup sinirlenince sanki seni dövüuoruz demesiO zaman senin is zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?