Bir akıl verin bıktım artık?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Evin içinde yaşıyorum kınamayın aptallık yapıp kabul ettim ve şuan ayrı eve çıkma gibi durumumuz yok. Geçen gün kaynanam bir ortamda. İşte biri vardı ayrı eve çıkmak istiyodu çıktı yine huysuzluk yaptı dedi. Ben de rvin içine girmeden ne olduğu belli değil dedim o her söylediğinde ben de tekrar ettim. İki tarafı da dinlemeden insan yorum yapmaması lazım dedim. Ben mi abartıyorum. Hep ayrı ev konuları açılınca istemsizce geriliyorum. Hatta o zman kardeşi bizim evimiz ayrı bizim huzurumuz var tarzı bişi söyledi. Bugün de yemek yiyoduk eltim vardı eltimin annesi yok bu arada konu açıldu kayannam bazı gelinlerin annesi akıl veriyo kızını dolduruşa getiriyo dedi ben de sinirlendim annemin üstğne alındım çünkü zmanında sorun yaşadık sonra ben de biraz da sinirli bir şekilde ne kzız tarafı karışması lazım ne erkek tarafı karışması lazım dedim. Kaynanam da konuyu uzattı da uzattı ben de fikrimi söyledim. Kaynanam sen kendi üzerindeb anlatıyosun o gün de öylr yaptın dedi(yukarıda anlattığım mevzuyu söylüyo bana) ben de o gün herkes fikrini söyledi ben de düşüncemi söyledim ne var bunda dedim. Hanımlar bana akıl verin ben bu kadından bıktım en başta kobuştuğumuz için ayrı ev gibi bi durumumuzda yok eminim akşam da gdiicek eşime anlatıcak bu durumu. Ben ne yapmalıyım sizce

Neden ayrı eve çıkamazsınız?
Eşinle güzelce konuş olmuyor
Hem annen hem ben üzülüyorum
Hem sen arada kalıyorsun desen?
Sıcak bakar mı ?
Eşim bir kaç defa konuyu açtı kaynanam öyle bağırdı ki sanarsın onu öldürüyoruz. Bağırıp çağırdı sen çıkarsan sana hakkımı helal etmiyorum bizi yok say falan filan. Bide üstüne kayınbabam eşime annen hasta sinirlenirse üzülürse kalp krizi riski var diyo her seferinde ve biz de bu durumdan dolayı çıkamıyoruz eşimin cesaretsizliği

Bir cinnet geçirin herşey çözülür

aynı evde durduğumuz sürece kalp krizi riski daha da artacak demelisin..
birde cinnet işi çözer.

Çalışıyormusun
Sen diren bence ayrı ev diye
Resti çek
Eşin ılımlı çünkü
Hayır sebep ne yani niye bırakmıyor ki

Kalp krizi geçirmesini istemiyorlarsa bir psikiyatriye götürsünler. Bu evlat bağımlılığından bi kurtulsun, kendine gelsin.

Siz kadının eşyası gibi davranıyorsunuz kendinize. Bağırmışta, sinirlenmişte, sizde cinnet geçirin o zaman, inceldiği yerden kopsun.

Çalışıyormusun
Sen diren bence ayrı ev diye
Resti çek
Eşin ılımlı çünkü
Hayır sebep ne yani niye bırakmıyor ki
Sebeb benim eşimi zorladığımı düşünmesi. Benim yüzünden çıkıcakmışız ve en başta kabul etmişim ömür boyu

Geçirdim sinir krizi geçirdim kavga çıkartıyo bilerek oldu

Baba evine gidil ayrı ev açana kadar gelmeyeceğim desen ?
Kararlı dursan ?
Hatta olmuyorsa boşanalim desen ?
Yani sineye çekerek asıl kalp krizi geçirip ölen sen olacaksın bu gidişle.

Baba evine gidil ayrı ev açana kadar gelmeyeceğim desen ?
Kararlı dursan ?
Hatta olmuyorsa boşanalim desen ?
Yani sineye çekerek asıl kalp krizi geçirip ölen sen olacaksın bu gidişle.
Babamın evine gittim kp boşa o kadını demiş. Eşimi de seviyorum duramıyorum gidince daha kötü oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…