Bir akıl verin bıktım artık?

Bence de sizde biraz cinnet geçiriyormuş gibi yapın etkiye tepki gibi düşünün eşiniz de size bağlıysa yuvasının dağılmasını istemiyecektir. Ve kabul eder die düşünüyorum. Bende de var kaynana aynı eve sokmak istiyor sürekli açıkça istemediğimi dile getirmeme rağmen anlamıyor. Bende direniyorum

Evden ayrılın bir süre eşiniz aklını başına toplar

Babamın evine gittim kp boşa o kadını demiş. Eşimi de seviyorum duramıyorum gidince daha kötü oluyo

Keşke kararlı dursaydiniz. Gidip geri dönünce artık giderim demenin bir yaptırımı kalmamış. Eşinizi seviyorsanız katlanmaktan başka çare yok gibi. Çünkü annesinin "bak kriz geçirir ölürüm" tehditlerine inandığı için ayrı evi düşünmez bile. En başta kabul etmeseydiniz keşke desem de artık bir anlamı olmayacak. Belki çalışsanız daha kolay olur ayrı eve çıkmanız hani maddi bahane falan olmaz. Ya da ayrı ev olmadan dönmüyorum diyerek bir kez daha deneyin baba evine gitmeyi ama bu sefer dediginizi yaptirmadan geri adım atmayin. Söz verse bile mesela gelecek ay çıkacağız diye, o zaman ev tutulunca oraya gelirim deyin. Çünkü o da oyalama bence.

Eşim bana bağlı ama haklı olarak onu doğuran kişiye de bağlı eli kolu bağlanıyo annesi bağırıp çağırınca istemiyorum yaşamk bu evde ama baba evine dönmek de istemiyorum

Kararlı olsaydım yuvam yıkılıcaktı maddi açıdan çok şükür bi sıkıntımız yok eşim para da topluyo ama daha 75.000 topladı bodrum katı da olsa bi ev almak isteği bakalım

Baba evine dönmek çok zor bişi her günüm geleceğimi düşünmekle geçiyo. Annemlere küsüp gelicem diyorum eşinle arana soğukluk girer sabret çıksrsınız elbet bir gün çıkarsınız ditolar

Baba evine dönmek çok zor bişi her günüm geleceğimi düşünmekle geçiyo. Annemlere küsüp gelicem diyorum eşinle arana soğukluk girer sabret çıksrsınız elbet bir gün çıkarsınız ditolar

O zaman sıkın dişinizi biraz daha. Ev alinirsa karşı koymazlar umarım.

Bence kv ile polemiğe girmesen daha iyi olur. Sen eşine iyi ol. ( sana iyiyse tabi ) .eşini bunaltan sen degil. O olsun . Kac yıllık evlisiniz elbet görür yani hatanın onda oldugunu. Allah sabır versin bu arada.kötü bir şey.

2 yıllık evliyim. Mesela eşime annene söylr dedim desem sen annemleri biliyosun açığını arıyolar onlarla mesafrli ol der hep. Sabredicem benim de sınvım bu sanırım. Allah sabır versin

Basta ömür boyu oturmayi kabul etmissiniz...keske biraz oturur deneriz deseydiniz bari..umarim hakkinizda hayirlisi olsun.

Eşim bana bağlı ama haklı olarak onu doğuran kişiye de bağlı eli kolu bağlanıyo annesi bağırıp çağırınca istemiyorum yaşamk bu evde ama baba evine dönmek de istemiyorum
Haklısınız baba evinden bir kez çıkınca eskisi gibi olmaz. Bende bunu düşünüyorum ama bebeğim oldu üstüne çok bi farkım yok sizden anlıyacağınız Allah yardımcımız olsun

Sende kv'nin ayarlarıyla oyna. mesela ona hep rahatsızlık ver rahatını boz, iş çıkar ama elini bi işe sürme. hiç yardım etme hep masraf çıkar eve bol bol arkadaşlarını tanıdıklarını davet et. canından bezdir belki o elleriyle yollar sizi benim bir arkadaşım böyle kurtuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…