Aslında gördük.Ay ne olur bi çıldırsana bdv de bi bunu görmedik:)))
Iliskinin bittiğine dair mesajda mi atmiyim çünkü o bitti ya da bitmedi demediAslında gördük.
Yorumcuları çıldırtan konu sahipleri mesela :)
Konu sahibi, seni istemeyene yapışma. Zaten istenmediğin kişiye ders falan veremezsin yıprandığınla kalırsın.
Az önce instagramin a baktım hala orda arkadasiz bi sürü kız takibe almış eski arkadaşları sanırım çok çok zoruma gitti .Biz ilk sevgiliolunca benim instamdaki tüm erkekleri çıkarmıştı şu an moralimoralim çok bozuk hala doner diye umudum varken yaptığına bakın sizce bu durumda ne yapmalıyım?dayanamıyorum ondan uzak olmaya tamamen ayrılınca ne yapcam bilmiyorum ona bi derste vermek istiyorum kafam çok karışık
Iliskinin bittiğine dair mesajda mi atmiyim çünkü o bitti ya da bitmedi demediAslında gördük.
Konu sahibi, seni istemeyene yapışma. Zaten istenmediğin kişiye ders falan veremezsin yıprandığınla kalırsın.
bence de dönmez artıkona zaten arkadaşları diyordu yeni birini ayarlayalım diye hep dönerse bile kafasına göre birini bulamazsa donet ben hemen yeni bir aşka başlamak istemiyorum bugün den sonra dönse bile affetmem ben ilişkiyi bitirdigime dair mesaj atmalimiyim onaBence umutlanma dönmez zaten yeni arayışlara girmiş dönesi yok. Kendi yolunu çiz sende zor olsada o yapıyorsa sende yapabilirsin öyle düşün demekki yeterince sevmemiş buda bahanesi
O da benim listemdeki erkekleri çıkarmıştı bende onunkilwei baktım da bi sürü kız takibe almışSosyal medyadan kızları çıkarmak falan bırakın bunları arkadaşlar adam seni aldatacaksa aldatır sosyalmedyadan kızları silsen ne olcak ki.Aranız bozulunca hemen biriyle konuşmanı affedememesi normal.Sevgi zorlukları aşmak içindir herşeyi görmezden gelmek için değil sevgiyi de suistimal etmemek lazım.
Hiç mesaj da atmiyim mi insantagramdan cikariyim mi onuAslında gördük.
Niye atasınki? O sana atmamış. Yani bitirmek içinde olsa önemsememiş tenezül etmemiş sen şimdi ne yazacaksın? Bitti ayrıldık mı ona kendisini önemli hissettirme bence oldugu gibi kalsın orda yarın birgün o sevgili yapar hevesini alır gelirse de affedip affetmemek sana kalmış kendi yolunu ciz derken yeni bi ilişkiye başla değil demek istediğim işin varsa işine bak daha verimli çalış okuyorsan derslere yogunlaş hayat bi şekilde devam ediyorIliskinin bittiğine dair mesajda mi atmiyim çünkü o bitti ya da bitmedi demedi
bence de dönmez artıkona zaten arkadaşları diyordu yeni birini ayarlayalım diye hep dönerse bile kafasına göre birini bulamazsa donet ben hemen yeni bir aşka başlamak istemiyorum bugün den sonra dönse bile affetmem ben ilişkiyi bitirdigime dair mesaj atmalimiyim ona
21 yaşındayım evet amacı o bence de direk wngelliyim yani bi ayrılık mesajını bile haketmiyor oCnm sen kac yasindasin ya lise yıllarım geldi aklıma aslında 5 6 yıl oldu ama bu konuşmalar bana çocukça geliyor şimdi bırak naparsa yapsın msjda atma zaten suan o msji at Die öyle yapior sen bitirki suçlu sen ol diye bitiren suçlu olurya hep engelle gitsin zamanini ailene ver kendi geleceğin için harca ilerde pişman olursun boş geçen bir dakika için bile
Kesinlikle öyle yap boşver başka kızlara bakıp hoşlanan adamdan yar olmaz seni sevseydi bakmazdida gelip sana anlatmazdida21 yaşındayım evet amacı o bence de direk wngelliyim yani bi ayrılık mesajını bile haketmiyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?