Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey gidi günler hey az mı ban yedik:)Aslında gördük.
Yorumcuları çıldırtan konu sahipleri mesela :)
Erkek arkadaşıniz sizin yapmadiginizi yapmış iste . Sizin ondan ayrılmamız gerekmiyor mu asıl. Bişey demek istemiyorum Ban yemeyin diye.
Sanal dan tanıştık ama onu sevdim ben kimse yok hayatta annem babam da boşanıyor o benim herseyim olmuştu ayrilmak zor geliyor şimdiHey gidi günler hey az mı ban yedik:)
Konu sahibi ciddi olun hayatta internet üzerinden sanal duygularla hareket zaman kaybıdır ve biliyorsun zaman en değerli kavramdır
Evet ona haddinden çok devr verdim yakışıklı değil zaten o da söylüyor bunu iste jimsem yok diye ayrılık tamamen bu düşünce beni korkutuyor yapamicam dayanamam gibi hissediyorumKaldirmissin bi taraflarini karsi tarafin. Sen de onun yaptgini yap ilgilenmiyomus gibi yap. Sonuc olarak ya tekrar senle konhsmaya baslar ya da tamamen bitecekse de sen de bu duruma alismis olursun. Kimse vazgecilmez degil unutma. Kendini daha cok sev..
O en başta erkekleri çıkarmıştı bende kızları çıkardım onun hesabında ama tekrardan takibe almış zoruma gitti zaten eminim su an aramaktadır kız arkadaş bulamazsa bana dixek ki şimdi affedebildimÇoluk çocuk mevzuları, “ ayrıldım dur tüm kızları ekleyeyim , aaaa dur barıştık silmem lazım “ ayrılınca birde wp ve inst. Engelleyenler var :))
Çok Basit mevzular.