Bır Akıl Verin Cildiracagim

Erkek arkadaşıniz sizin yapmadiginizi yapmış iste . Sizin ondan ayrılmamız gerekmiyor mu asıl. Bişey demek istemiyorum Ban yemeyin diye.

Ban yemek mi anlamadım neden bab yicem
Erkek arkadaşıniz sizin yapmadiginizi yapmış iste . Sizin ondan ayrılmamız gerekmiyor mu asıl. Bişey demek istemiyorum Ban yemeyin diye.

Hey gidi günler hey az mı ban yedik:)
Konu sahibi ciddi olun hayatta internet üzerinden sanal duygularla hareket zaman kaybıdır ve biliyorsun zaman en değerli kavramdır
Sanal dan tanıştık ama onu sevdim ben kimse yok hayatta annem babam da boşanıyor o benim herseyim olmuştu ayrilmak zor geliyor şimdi

Kaldirmissin bi taraflarini karsi tarafin. Sen de onun yaptgini yap ilgilenmiyomus gibi yap. Sonuc olarak ya tekrar senle konhsmaya baslar ya da tamamen bitecekse de sen de bu duruma alismis olursun. Kimse vazgecilmez degil unutma. Kendini daha cok sev..
Evet ona haddinden çok devr verdim yakışıklı değil zaten o da söylüyor bunu iste jimsem yok diye ayrılık tamamen bu düşünce beni korkutuyor yapamicam dayanamam gibi hissediyorum

Çoluk çocuk mevzuları, “ ayrıldım dur tüm kızları ekleyeyim , aaaa dur barıştık silmem lazım “ ayrılınca birde wp ve inst. Engelleyenler var :))

Çok Basit mevzular.

Çoluk çocuk mevzuları, “ ayrıldım dur tüm kızları ekleyeyim , aaaa dur barıştık silmem lazım “ ayrılınca birde wp ve inst. Engelleyenler var :))

Çok Basit mevzular.
O en başta erkekleri çıkarmıştı bende kızları çıkardım onun hesabında ama tekrardan takibe almış zoruma gitti zaten eminim su an aramaktadır kız arkadaş bulamazsa bana dixek ki şimdi affedebildim

Adam sana güvensizmiş demekki hesabı temizletmiş!! Haklıymışta baksana ilk fırsatta konuşmuşsun başkasıyla !! Şimdi boşver onu eklemiş bunu eklemiş !! Sen kendi yanlışınla yüzleş bence

Benim vardı eskiden böyle biri her ayrılıkta ilk fırsatta dünya kadar kız takip ederdi barışınca silerdim sonra tekrar şimdiki aklın olsa saniyemi harcamazdım onun için bunlar karakteri hakkında çok bilgi verir

Amanın benden 10 yaş küçüksün demek geldi içimden.
Ayrılır ayrılmaz başka insanlara yapılan nesilden ne köy olur be kasaba

Yani bazı üyeler şimdi bana kızabilir ama söyleyeceğim...
Şu durumu hiç bir zaman anlayamayacağım madem onsuz duramıyorsunuz çok seviyorsunuz , neden ilk boşlukta başka bir erkekle konuşuyorsunuz?
O kadar kısa bir sürede 2. Erkeği nasıl buluyorsunuz ?
Bana gerçekten ilginç geliyor.

Benzer bir olayda benim başımdan geçmişti fazla takmamak lazım her şey kafanda biter. Ders vermek istiyorsan ver ama daha fazla üsteleme bu konuyu üsteledikçe unutma süren uzar. Düşünmemeye çalış ve ayrıl gitsin. Her şey unutulur her şeyin ilacı zamandır bu hayatta unutulmayacak hiç bir şey yok. İnsanoğlu unutmaya ve alışmaya programlanmış. Ailene önem ver gerisi hallolur.

Back
X