Bazen düşünüyorum,bu şehrin bana ne faydası var diye. Hiçbir faydası yok. Ben hala daha suanki evlerinden daha iyi bir ev alma hayalleri kuruyorum onlar için. Onların kocaman insanların yasattigina bakın. Babamın bana ettiği hakaretleri yazsam burası kaynar. Bu yaşta yüzyıl yaşamış gibi hissediyorum. Çok doldum artık . Çekip gideyim diyorum bazen.Bu saatten sonra da anneniz boşanacağa benzemiyor bence siz bir an önce eğitiminizi stajınızı bitirip hemen işe başlayın olmadı aynı şehirde ayrı eve çıkın arada bir anneniz yanınıza gelsin hem hastalanmaz siz olmadığınızda da..
Allah yardımcın olsunn
sen dönmeseydin çalışmaya devam etseydin olmuyormuydu.Hanımlar selamlar. Uzun olacak baştan belirteyim. Sorunum keşke eş,sevgili vs olsaydı daha kolay olurdu. Hayatıma lanet okuyorum artık. İnsanın hiçbir işi yolunda gitmez mi ? Uğursuz muyum,kimin bedduasini aldım da böyle şeyler yaşıyorum anlamıyorum. Konuya geçerken biraz bilgi vereyim daha iyi anlamanız açısından.
Ben şuan çalışamıyorum. Sebebi egitimimin devam etmesi ve zorunlu staj vs durumları. Ailemle yaşıyorum. Ailemden ayrı bir yere çekip gittim,ise basladim. Annem yanıma geldi,alışamadı. Kendisinin bazı kronik rahatsızlıkları var, ben de kıyamadım ve memlekete geri döndük. Anneme kiyamadigim için şuan buradayım. Bensiz hem hasta oluyor,hem de kendini babam dediğim merhametsiz adama çok ezdiriyor. Annem memur emeklisi. Babam da kamuda. Şimdi konuya geleyim.
Babam benim küçüklüğümden beri annemi aldatır. Kaç kez anneme boşan dedim . Annem ise bence sadece kendilerini düşünen kardeşlerinin lafına bakıp bosanmadi. İkisi de şuan 50 ye yakın yaşta insanlar anne ve babam. Babam hala aynı. Geçen aylarda babamın yine bir kadınla mesajlastigini yakaladım. Kadın evli ve kocasını tanıyoruz. Kadına bu saatte neden eşime mesaj atiyorsunuz diye babamın telefonundan yazdım. Babam anladı benim yaptığımı ve birbirimize girdik. Annem ve ben babama tavır aldık. Çok rahattik, iki aydır. O geliyor ,mutfakta oturuyor, orada TV izliyordu. Çamaşırını yikamadik, yemeği kendimize kadar yaptık. Sığıntı gibi yaşadı . Ama annem yine beni dinlemedi. Amcami arayıp anlattı, sanki babam amcamı dinler gibi. Amcamlar geldi Cat kapı. Bugün gittiler. Hiçbir şey değişmedi, değişmeyecek. Onlar gider gitmez babam zorbalığa başladı. Her şeyini eleştiriyor şuan annemin. Bana da laf geliyor tabii. Anneme artık tek kelime etmek istemiyorum. Ne hali varsa görsün, çok pişmanım. Keşke hiç bulasmasaydim, yine ben kötü oldum. Sadece birilerine anlatmak istedim. Aile meselesi kimseye anlatılmıyor. Buraya yazarken dahi utandım,ama çok doldum . Okuyanlara teşekkür ederim. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Hayatımdan nefret ediyorum. Ebeveynlerimi sevmekten de alikoyamiyorum kendimi,bu nedenle kendime çok kızıyorum.
Not: babamin manevi olarak hiçbir faydasını görmediğim gibi maddi bir faydası da yoktur bana. Harçlık vermez, bir şey istesem asla almaz. Beni sevmediğini biliyorum. Ama babadır,ben seviyorum. Bunu niye söylüyorum bilmiyorum. İyi değilim.
Onun cevabını ben de bilmiyorum. Böyle bir insan sevilmez de. İnsan niye katlanır. Kardeşleri de çok korkuttu. Dedemlerden daire kalmıştı başka bir şehirde. Boşanır o daireye yerleşir diye başka bir kardeşine biraktirttilar. Daha bir sürü saçmalık. Bence kısacası boşanır da onların tabiri ile başlarına kalır diye korktular. Kimse de benim neler yaşadığımı düşünmedi. Şuan ne yazıyorum onu bile bilmiyorum. Nefret ediyorum hepsinden.Üzüldüm sizin adınıza.
Anneniz neden evliliğine devam ediyor ki onu anlamadım.
Bazen düşünüyorum,bu şehrin bana ne faydası var diye. Hiçbir faydası yok. Ben hala daha suanki evlerinden daha iyi bir ev alma hayalleri kuruyorum onlar için. Onların kocaman insanların yasattigina bakın. Babamın bana ettiği hakaretleri yazsam burası kaynar. Bu yaşta yüzyıl yaşamış gibi hissediyorum. Çok doldum artık . Çekip gideyim diyorum bazen.
Ben sonbahardayim sanki. Ailemi seçme şansım olsaydı keşke. Asla istemezdim böyle bir aile. Umursamamayi beceremiyorum. Ancak kendimi acitiyorum böyle. Teşekkürler yorumunuz için.Yardim istemeyen birine yardim edemezsin ve bu bazen gercekten cok acitiyor insani. Bunu kabullenmek ve babani umursamadan maksimum fayda saglamaya calisacaksin hayatindan. Onlarin sonbahari senin baharini sondurmemeli. Hayatin basindasin daha.
O zaman onlarin tercihleri. Bu yaşa gelmişler akıl fikir sahibi insanlar.Kendilerine acımıyorlarsa sen hiç acıyıp üzülme.Onun cevabını ben de bilmiyorum. Böyle bir insan sevilmez de. İnsan niye katlanır. Kardeşleri de çok korkuttu. Dedemlerden daire kalmıştı başka bir şehirde. Boşanır o daireye yerleşir diye başka bir kardeşine biraktirttilar. Daha bir sürü saçmalık. Bence kısacası boşanır da onların tabiri ile başlarına kalır diye korktular. Kimse de benim neler yaşadığımı düşünmedi. Şuan ne yazıyorum onu bile bilmiyorum. Nefret ediyorum hepsinden.
Ben kalayim dedim. iyi de kazaniyordum. Annem çalıştığım yere ziyarete gelirken düşmüş, hastaneye gitmis. Sonra orada kalmamam için konuşma yaptı. Hastaneye gittiğini de öğrenince dayanamadım. Canım acıdı,onun üzülmesine. Döndüm ben de. Ama hata ettim.sen dönmeseydin çalışmaya devam etseydin olmuyormuydu.
annen kendi isteyecek bişeyleri.
kendi tepki gösterecek.
sen arada kalmışssın böyle.
sevmek ayrı hatalarını görmek ayrı.
Ah umarım bundan sonra yapabilirim. Teşekkürler yorumunuz için.Yok sayın.
İkisine de he he deyip geçin.
Kafa yormayın. Ne deseniz de değişmeyecek zaten.
En doğrusu benim bir an önce başka bir yere gitmem olacak galiba. Babam artık bir yabancı gibi. Hayatımda ne olduğunu bilmez, hicbir seyimden haberi dahi olmaz. Anneme çok kızıyorum, küçüklüğümden beri her sorunlarına beni de kattı. Her zorlukta beni öne sürdü. Kendi hakkını arayamadi,kızına şunu yasatiyorsun dedi. Ben onların büyüğü gibi her şeylerini dinledim. Kimse de bu çocuk ilkokul daha , ne anlasin demedi. Öyle bir psikolojim var ki şuan benim 60 yaşındaki yengem dahi bana danışır bazı şeyleri. Ben yaşım ne gerektiriyorsa o kadar düşünmek istiyorum ama uç beden fazla düşünmem gerekiyor her şeyi. Bu zamana dek geçirdiğim ,yaşadığım her şey zehir zemberek. Keşke baştan yasayabilsem su zamana dek geçen yaşlarımı. Çok uzattım özür dilerim ben çok doldum.Anne ve baban bile olsa kimsenin ikili özel ilişkisine
karışmayacaksın canım.
Gerçekten bak.
Babana anneni aldatan adam olarak bakma.
Yada annene oyy canım annem magdur kadın olarak hiç.
Sen sadece kendi hayatına odaklan.
İş bulmuşsun geri dönmen hata olmuş.
Tekrar aynısını yap, kafa rahat olsun miss..
neden kalmamanı istedi ki gerekçesi neydi?Ben kalayim dedim. iyi de kazaniyordum. Annem çalıştığım yere ziyarete gelirken düşmüş, hastaneye gitmis. Sonra orada kalmamam için konuşma yaptı. Hastaneye gittiğini de öğrenince dayanamadım. Canım acıdı,onun üzülmesine. Döndüm ben de. Ama hata ettim.
Haklısınız umarım bunu yapabilecek gücü tekrar bulabilirim. Teşekkürler yorumunuz için.O zaman onlarin tercihleri. Bu yaşa gelmişler akıl fikir sahibi insanlar.Kendilerine acımıyorlarsa sen hiç acıyıp üzülme.
Sen kendi gelecegine odaklan kurtar kendini bu ortamdan.
Annem ruhen çok zayıf bir kadın. En ufak olayda kendini hasta eder. Dünya başına yıkılmış gibi davranır. Ben başka sehirdeyken çok kötü oluyormuş. Babam da eve pek ugramiyormus ben başka şehirde iken. Hep yalnız kaldığından bahsetti. Benim çalıştığım şehirde eve kapanacaktı, burası bana iyi gelmedi gibi sözler söyledi. Bir de babam memlekette yalnız kaldı,ikinizde tek kalmayın dedi. Hasta olmasına kıyamadım. Yumuşak karnimdan vurdu beni.neden kalmamanı istedi ki gerekçesi neydi?
sonuçta sen de ömür boyu yanlarında kalabilecek eğilsin.
kendi hayatını da kurman lazım.
bence de büyük hata olmuş işi bırakman.
annen baban da olsa kimsenin evliliğine karışılmaz.
annen babanı bu haliyle de çekiyormuş bir şekilde.
bırakmayacağı da ortada.
kör topal yürütüyorlar demekki.
en güzeli senin o evden uzaklaşman olurdu.
Hanımlar selamlar. Uzun olacak baştan belirteyim. Sorunum keşke eş,sevgili vs olsaydı daha kolay olurdu. Hayatıma lanet okuyorum artık. İnsanın hiçbir işi yolunda gitmez mi ? Uğursuz muyum,kimin bedduasini aldım da böyle şeyler yaşıyorum anlamıyorum. Konuya geçerken biraz bilgi vereyim daha iyi anlamanız açısından.
Ben şuan çalışamıyorum. Sebebi egitimimin devam etmesi ve zorunlu staj vs durumları. Ailemle yaşıyorum. Ailemden ayrı bir yere çekip gittim,ise basladim. Annem yanıma geldi,alışamadı. Kendisinin bazı kronik rahatsızlıkları var, ben de kıyamadım ve memlekete geri döndük. Anneme kiyamadigim için şuan buradayım. Bensiz hem hasta oluyor,hem de kendini babam dediğim merhametsiz adama çok ezdiriyor. Annem memur emeklisi. Babam da kamuda. Şimdi konuya geleyim.
Babam benim küçüklüğümden beri annemi aldatır. Kaç kez anneme boşan dedim . Annem ise bence sadece kendilerini düşünen kardeşlerinin lafına bakıp bosanmadi. İkisi de şuan 50 ye yakın yaşta insanlar anne ve babam. Babam hala aynı. Geçen aylarda babamın yine bir kadınla mesajlastigini yakaladım. Kadın evli ve kocasını tanıyoruz. Kadına bu saatte neden eşime mesaj atiyorsunuz diye babamın telefonundan yazdım. Babam anladı benim yaptığımı ve birbirimize girdik. Annem ve ben babama tavır aldık. Çok rahattik, iki aydır. O geliyor ,mutfakta oturuyor, orada TV izliyordu. Çamaşırını yikamadik, yemeği kendimize kadar yaptık. Sığıntı gibi yaşadı . Ama annem yine beni dinlemedi. Amcami arayıp anlattı, sanki babam amcamı dinler gibi. Amcamlar geldi Cat kapı. Bugün gittiler. Hiçbir şey değişmedi, değişmeyecek. Onlar gider gitmez babam zorbalığa başladı. Her şeyini eleştiriyor şuan annemin. Bana da laf geliyor tabii. Anneme artık tek kelime etmek istemiyorum. Ne hali varsa görsün, çok pişmanım. Keşke hiç bulasmasaydim, yine ben kötü oldum. Sadece birilerine anlatmak istedim. Aile meselesi kimseye anlatılmıyor. Buraya yazarken dahi utandım,ama çok doldum . Okuyanlara teşekkür ederim. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Hayatımdan nefret ediyorum. Ebeveynlerimi sevmekten de alikoyamiyorum kendimi,bu nedenle kendime çok kızıyorum.
Not: babamin manevi olarak hiçbir faydasını görmediğim gibi maddi bir faydası da yoktur bana. Harçlık vermez, bir şey istesem asla almaz. Beni sevmediğini biliyorum. Ama babadır,ben seviyorum. Bunu niye söylüyorum bilmiyorum. İyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?