daha öncedende tanıdığım çok beğendiğim hatta sevdiğim biriyle onun ısrarlı isteğiyle ciddi niyetle 1 ay önce yüz yüze görüştük, nişanlanıp ayrıldığını öğrendim hatta düğün tarihi bile belli olmuş, herşey iptal edilmiş, 4 ay olmuş bunlar biteli,Nişanı kendisi atmış, anlaşabileceği bir kız değilmiş, kurtulduğuna şükretmiş bana söylediği bunlar,her sorduğumda o kızı tamamen bitirdiğini ,beni çok beğendiğini söylerdi.
Sorunumuz şu telefon açmaktan hep çekinirdi,genelde ben arardım,o da mesaj atardı, 2 hafta ara ara mesajlaştık,ama birbirimizi bu yolla tanımamız imkansızdı, bunu söylediğimde mesajlaşmak daha samimi derdi, arardım konuşurduk, kapattıktan sonra sesin çok güzel ,etkileyici diye mesaj atardı, sesimi beğendiysen sende arasana aramazdı ama,birgün çok samimi olurduk, ertesi gün çok resmi,bir sorunumuz vardı bence ama ona göre ben çok ince düşünüyormuşum, hiçbir sorumuz yok derdi,bende ciddiyetini ölçmek için ailemle tanışmanı istiyorum yarım saatini ayırabilir misin dedim , bana cevabı hayır kusura bakma baskı mı yapıyor ailen diye mesaj attı ,
bende baskı falan olmadığını, hatta onlara tanışacaklarını henüz söylemediğimi, bunun büyük bir sorun olmadığını,aileme saygı duymayan biri bana hiç saygı duymaz, zorlama olmaz, sen bilirsin diye cevap yazdım.
zamana ihtiyacım var bana zaman ver, ailenle tanışmamda da hiç sakınca yok şeklinde cevap yazdı,
çok sinirlenmiştim bende ne için zaman, eski nişanlını unutmak için mi, yeni biriyle mi tanışmak için, benle ilgili mi bir sorun var açıkca konuşmadığın için herşey geliyor aklıma ,zorlaştırma işleri,dürüstçe anlat olayları, içine sinmiyorsada açıkca söyle diye mesaj attım,
tamam konuşalım hepsini dedi,pazartesi yada salı ararım seni görüşürüz dedi, ama aramadı, mesajda atmadı,hiçbirşey de söylemedi,bende aramadım ondan bekledim,
şu anda ne güvenim, ne saygım, ne de sevgim kaldı ama
İçimde kalan birsürü şey var, dengesiz davranışlarının sebebi nedir? acaba o nişanlandığı kızla yeniden görüşmeye mi başladı ki eğer öyleyse kesinlikle hakkımı helal etmiyorum,benden neden zaman istiyor,bir sürü karmaşık düşünceler,ve hiçbirşey anlatmıyor,ararım seni deyipte neden aramıyor?
Ne yapmalıyım?