Bence siz biraz acele ediyorsunuz.
Ne bileyim herseyin bir zamanı var.
Yani su akar yolunu bulur bir sekilde olumlu veya olumsuz yasayıp göreceksiniz.
Siz daha cok yeniyken cok üzerine gitmissiniz.
Bende olsam daha karsımdakini tam olarak tanımadan ailesini tanımayı göze alamazdım.
muhafazakar bir ailem var ve bende öyleyim ,daha rahat görüşmemiz için babamın tanıması gerekir, haklı olarak kiminle görüştüğümü bilmek istiyor, sadece bir tanışma olacak,sonra daha rahat görüşücez, akşamlarıda belki görüşebilicez,
çok katı bir istek mi bu?
istese benim için kabul ederdi tanışmayı
Arkadaşım neden sizin için bişiyler yapsın ki? İnsanlar birbirileri için çok çok çok önemli kişiler için fedakarlık yapar gördüğüm kadarıyla çok yeni bir ilişki bu...
Aileyle tanışmak size göre çok basit bir ayrıntı olabilir ama mesela benim için çok büyük bir adım... İnsan hayatına girdiği her kişiyi ailesine sokamaz ki bence sokmamalı da... Siz de ailenize hemen bahsetmeseydiniz daha iyidi.. Madem muhafakazar bir aileniz var ya flört etmeyeceksiniz ya da hem adamı hem ailenizi bir şekilde idare edeceksiniz...
Yanlış anlamanızı istemem ama bu şekilde adamı kendinizden de ailenizden de soğutursunuz..
Bırakın o istesin sizin ailenizle tanışmayı o heveslensin bu ciddi adımlara,biraz ağırdan gelin bence..
Biz zaten birbirimizi tanıyoruz ki, öncedende görüşüyorduk, beni beğendiğini ve istediğini söylerdi,ciddi olarak görüşmeye karar verdik, bilmiyorum ama tanışmak istememesini ciddiyetsizlik olarak gibi geliyor bana,
Tanışsa rahat rahat evden çıkabileceğim bende, ama sanırım görüşmeye devam etmiycem,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?