Bir akıl verin lütfen, ne yapmam gerekir?

yaa çok açık bişi söyliiim mi
dengesiz bu adam seni gerçekten istese arar görüşür çaba harcar
yok nişanı yeni atmış yok hazır değildir bilmem ne
bu ne ya çocuk mu allah aşkına 34 yaşında adam işte niye kıvırsın böyle
daha kendi ne istediğini bilmiyo bunun sana ne söylesin ki...

ya bundan sonra seni arayıp sormaya başlasa bile bence sen ilişkini kes
çünkü gerçekten dengesi bozuk ve böyle biriyle birliktelik çok zor olur nezaman ne düşündüğünü ne yapacağını kestiremezsin ömrünü vay bunu niye yapmadı vay şimdi ne demeye çalıştı diye düşünerek mi geçireceksin. bi insan az çok ilk başta rengini belli eder buda belli etmiş işte

yorumlarda yazılmış gerçi ama ben de nacizane tavsiye ederim ki; nişanın neden atıldığını mutlaka araştırın... anlatıldığı gibi olmayabilir, kimse suç bendeydi demez. bir de neden mesaj çekiyor da aramıyor kocaman insanlarsınız. mesaj da neymiş?

araştırmanızı hemen ve çok sağlam yapmanızı tavsiye ederim.

Kızlar dayanamadım mesaj attım,
"Hani herşeyi konuşabilecektik, içimizdeki korkuları çekinmeden birbirimize sorabilecektik, dürüst olacaktık öyle söz vermiştik görüştüğümüzde ne oldu değişen ne" diye mesaj attım.
Cevap olarakda "kendimden ve senden emin olmadıkça bir adım atmamaya karar verdim ,aynı şeyleri tekrar kaldıramam" diye yazmış,
Bende "benimde kafamı çok karıştırıyorsun herşeyi konuşarak halletmeye çalışsak daha iyi olmaz mı"dedim.
"müsait değiliz ev kalabalık, konuşamayız" yazmış, sanki o kız bende erkeğim Allahım ya,birde" içime oturan şey ben seni tanımaya çalışırken sen çevrendeki seninle tanışmak isteyenlerden bahsediyorsun "demiş,
(bir mesajımda istemiyorsan açık ve net ol, zorlaştırma, vazgeçilmez değilsin, benim için tek de değilsin, çevremde tanışmak isteyenler var demiştimde)
bende "sen konuşmaktan kaçtıkça aklıma herşey geliyor, şu an biriyle görüştüğünü benide oyaladığını ,böyle birşey varsada hakkımı helal etmediğimi ,açıkcası beni tanıma gibi bir çabasının olduğunu düşünmediğimi , mesajla ne kadar tanıyabilirsin ki şeklinde yazdım,
"Hayatımda kimse yok sadece kararsızlıklar yaşıyorum "yazmış.
Ne bunlar??
Ne demeli bu insana?

daha önce de demiştim, 34 yaşındaki bir erkeğin hayatına girmek kolay olmaz. zamana ihtiyacın var. sabretmelisin seviyorsan.

Bugün görüştük,
neden hiç aramadığını, birgün samimi birgün umursamaz davrandığını sorduğumda bana yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum seni, acele etmeye gerek yok, hemen telefonla konuşarak hemen ortamın samimileşmesini istemem diyor , bende hep bir seviye olacak zaten teldede görüşsek ve ayrıca tanıma gibi bir çaban yok bence mesajlarla nereye kadar tanıyabilirsin ki dedim,
Tanımak isteyen insan aramaz mı? konuşmak görüşmek istemez mi?
Ayrıldığı kızla 4 kez görüşüp evlilik kararı almış aile baskısıyla olmuş, 34 yaşındaki adamada baskı yapılır mı anlamadım,
Sütten ağzım yandı artık daha temkinli davranmak istiyorum ve emin olmalıyız birbirimizden diyor
Babamla tanışmamasını da ben seni tanımak istiyorum babanla da zamanı gelince tanışırız dedi neden bu kadar istiyorsun diye sordu, seninle daha rahat görüşebilmem için bu şart dedim bende, tanışırsanız akşamlarıda görüşebiliriz, kızının kimle görüştüğünü bilmek istiyor dedim,
Bu konuda bana baskı yapma, ters tepki yapar
Ben gerektiği zamanda sana ısındığımda ailenle de tanışırım merak etme diyor
Ne yapmalı?

Bence siz biraz acele ediyorsunuz.
Ne bileyim herseyin bir zamanı var.
Yani su akar yolunu bulur bir sekilde olumlu veya olumsuz yasayıp göreceksiniz.
Siz daha cok yeniyken cok üzerine gitmissiniz.
Bende olsam daha karsımdakini tam olarak tanımadan ailesini tanımayı göze alamazdım.

Bence siz biraz acele ediyorsunuz.
Ne bileyim herseyin bir zamanı var.
Yani su akar yolunu bulur bir sekilde olumlu veya olumsuz yasayıp göreceksiniz.
Siz daha cok yeniyken cok üzerine gitmissiniz.
Bende olsam daha karsımdakini tam olarak tanımadan ailesini tanımayı göze alamazdım.

muhafazakar bir ailem var ve bende öyleyim ,daha rahat görüşmemiz için babamın tanıması gerekir, haklı olarak kiminle görüştüğümü bilmek istiyor, sadece bir tanışma olacak,sonra daha rahat görüşücez, akşamlarıda belki görüşebilicez,
çok katı bir istek mi bu?
istese benim için kabul ederdi tanışmayı

muhafazakar bir ailem var ve bende öyleyim ,daha rahat görüşmemiz için babamın tanıması gerekir, haklı olarak kiminle görüştüğümü bilmek istiyor, sadece bir tanışma olacak,sonra daha rahat görüşücez, akşamlarıda belki görüşebilicez,
çok katı bir istek mi bu?
istese benim için kabul ederdi tanışmayı

Arkadaşım neden sizin için bişiyler yapsın ki? İnsanlar birbirileri için çok çok çok önemli kişiler için fedakarlık yapar gördüğüm kadarıyla çok yeni bir ilişki bu...
Aileyle tanışmak size göre çok basit bir ayrıntı olabilir ama mesela benim için çok büyük bir adım... İnsan hayatına girdiği her kişiyi ailesine sokamaz ki bence sokmamalı da... Siz de ailenize hemen bahsetmeseydiniz daha iyidi.. Madem muhafakazar bir aileniz var ya flört etmeyeceksiniz ya da hem adamı hem ailenizi bir şekilde idare edeceksiniz...
Yanlış anlamanızı istemem ama bu şekilde adamı kendinizden de ailenizden de soğutursunuz..
Bırakın o istesin sizin ailenizle tanışmayı o heveslensin bu ciddi adımlara,biraz ağırdan gelin bence..

Arkadaşım neden sizin için bişiyler yapsın ki? İnsanlar birbirileri için çok çok çok önemli kişiler için fedakarlık yapar gördüğüm kadarıyla çok yeni bir ilişki bu...
Aileyle tanışmak size göre çok basit bir ayrıntı olabilir ama mesela benim için çok büyük bir adım... İnsan hayatına girdiği her kişiyi ailesine sokamaz ki bence sokmamalı da... Siz de ailenize hemen bahsetmeseydiniz daha iyidi.. Madem muhafakazar bir aileniz var ya flört etmeyeceksiniz ya da hem adamı hem ailenizi bir şekilde idare edeceksiniz...
Yanlış anlamanızı istemem ama bu şekilde adamı kendinizden de ailenizden de soğutursunuz..
Bırakın o istesin sizin ailenizle tanışmayı o heveslensin bu ciddi adımlara,biraz ağırdan gelin bence..

Biz zaten birbirimizi tanıyoruz ki, öncedende görüşüyorduk, beni beğendiğini ve istediğini söylerdi,ciddi olarak görüşmeye karar verdik, bilmiyorum ama tanışmak istememesini ciddiyetsizlik olarak gibi geliyor bana,
Tanışsa rahat rahat evden çıkabileceğim bende, ama sanırım görüşmeye devam etmiycem,

Biz zaten birbirimizi tanıyoruz ki, öncedende görüşüyorduk, beni beğendiğini ve istediğini söylerdi,ciddi olarak görüşmeye karar verdik, bilmiyorum ama tanışmak istememesini ciddiyetsizlik olarak gibi geliyor bana,
Tanışsa rahat rahat evden çıkabileceğim bende, ama sanırım görüşmeye devam etmiycem,

Evet doğru karar almışsınız bence..
Görüşmeseniz daha iyi olur artık..
Hayata bakış açınız farklı çünkü...
Adam ailenizle tanışmak istemiyorsa vardır kafasında düşündüğü bişiy,uzatmanın bir anlamı yok..
Bana kalırsa "ailemle tanışır mısın?" demenin de anlamı yok,daha önce de dediğim gibi kendi bunu düşünüp dile getirmeli o zaman daha şık olur..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!

merhaba tesadüfen okudum yazınızı.
aradan 2 sene geçmiş ne oldu acaba o kişiyle evlendinizmi?
yada sonradan görüştünüzmü
sevgiler.

2 yılı geçti nerdeyse, ben evlenmedim, o da aynı, arasıra işe giderken karşılaşıyoruz, bugün sabahta karşılaştım, gördük birbirimizi ama konuşmuyoruz,
Ha unuttum mu hiç unutmadım, hiç aklımdan çıkmıyor, onunla uyuyup onunla uyanıyorum ama gördüğümdede günaydın diyemiyorum, koşarak sarılmak istiyorum her gördüğümde:((

O konuda(aileyle erkenden tanışma konusunda ) inat ederek yanlış yapmışsınız..Yaşlarınızı başlarınızı almışsınız...Evlenmeye karar verdiği zaman tanışmak istemesi normal...O flört tarzı istemiş ,sen görücü usulü....Görüşmeyi kesmekle de yanlış yapmışsınız..Eğer onda bir ışık görürsen dene derim..

Son düzenleme:
Bizimki, birkaç seferlik görüşme değildi ki, 2 yıla yakın msnde görüştük, sonra komşuyuz zaten, beni ve ailemi çok iyi tanıyor ve biliyor,
Sadece beni oyaladığını düşündüğüm için ve gerçekten istese tanışır diye düşündüm,
Ailemin yapısının böyle olduğunu başından beri biliyor, ha babamla tanıştıktan sonra daha rahat görüşebileceğimide söylemiştim,
ve biz yine görüşmeye devam edicektik, söz yada nişan çok daha sonraki işlerdi,
ya ben anlatamadım, ya o anlamadı
Ya cesaret edemedi yada gerçekten istemedi,

Back
X