Bir akıl verin lütfen

geldimgidiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
34
3
18
35
Balıkesir
mrb kızlar size bir şey danışmak istiyorum. ben iki yıllık evliyim. eşimin ailesi gelecek yıl 3 saat yakınımızdaki şehre taşınacak. biz önceden bu şehre yerleşmeye karar vermiştik ama bu durum beni tedirgin ediyor. çocuk düşünüyoruz ve ailenin ilk torunu olacak. eğer mesafe bu kadar kısa olursa eminim sürekli gelmek isteyecekler. varsın gelsinler diyeceksiniz ama kayınvalidem çok müdahaleci emin olun her şeye karışıyor. ben bu duruma tahammül edebileceğimi düşünemiyorum. aynı zamanda artık kendi evimizi de almak istiyoruz. acaba her şeyi göze alıp buradan ev mi alsam yoksa para biriktirip başka şehre 2 yıl sonra tayin isteyip oaradan mı alsak bilemedim. siz ne önerirsiniz ben duygsal düşünüyorum biraz.

[IEşinizin ailesinden köşe bucak kaçın.
Kaçın ki onlar torun hasreti çeksinler.
Allah aşkına aranızda 3 saatlik mesafe var insaf.
Deseniz 'bunca yıl onlardan çok çektim fitil fitil burnumdan getirdiler evliliğim onların yüzünden bitme noktasına geldi' terreddütleriniz var derim.
Sırf kayınvalideniz yakın bir şehre geliyor diye düzeninizi bozacaksınız hiç mantıklı değil.[/I]

5 yıldır ailelerden çok uzakta bir şehirdeyim. Tam bir rezalet. Grip bile olsak Allah'ın bir kulu yok ki kapımızı çalsın bir tas çorba getirsin. Oğlum hasta olsa kreşe gidemese yanına bırakacağım kimsemiz yok. Sırf karışanımız görülenimiz yok diye ailelerden tanıdıklardan memleketten uzak olmak çok büyük dert. Nene dede sevgisinden dayı hala amca sevgisinden bi haber yalnız başına büyüyor oğlum. Bir çocuğun çocukluğundan çalıyoruz bu yüzden. Eksik büyüyor bence. Hep yalnızın hep yalnız. Artık gitmek istiyorum. Kayınvalideme hiç anlaşamasamda bari onların yanında olalım diyorum. En azında oğlum için. Belki fikir verebilmişimdir....

mrb kızlar size bir şey danışmak istiyorum. ben iki yıllık evliyim. eşimin ailesi gelecek yıl 3 saat yakınımızdaki şehre taşınacak. biz önceden bu şehre yerleşmeye karar vermiştik ama bu durum beni tedirgin ediyor. çocuk düşünüyoruz ve ailenin ilk torunu olacak. eğer mesafe bu kadar kısa olursa eminim sürekli gelmek isteyecekler. varsın gelsinler diyeceksiniz ama kayınvalidem çok müdahaleci emin olun her şeye karışıyor. ben bu duruma tahammül edebileceğimi düşünemiyorum. aynı zamanda artık kendi evimizi de almak istiyoruz. acaba her şeyi göze alıp buradan ev mi alsam yoksa para biriktirip başka şehre 2 yıl sonra tayin isteyip oaradan mı alsak bilemedim. siz ne önerirsiniz ben duygsal düşünüyorum biraz.

yani durup dururken huzurunuzu bozuyorsunuz. fol yok yumurta yok

cnm bence ev almayı ertele. hele bir gelsinler . resmi dur . zaten çalışıyomuşsun. ne kadar sık gelebilirlerki. dinlenicen yorgunum hastayım deyip fazla gitmez. kabul etmezsin sende. karışırsa bildiğini oku cvp verme. benim kv karışır bazen şunu şöyle yap der. bende bizde böyle biz böle yaparız derim. çocuğa şöyle yap der. ben kaç tane yeğen büyüttüm derim. yada cvp vermem bildiğimi okurum . oda susar

haaa baktın ne yaptıysan olmadı. huzur kalmadı. tayin ister gidersin. nolucak yani. herkes ister çocuk babaanne dede sevsin. kalabalıkta büyüsün yalnız büyümesin. ama huzursuz kavga ortamında değil yani huzur vermezlerse kaç uzaklaş :)

kvalide familyasını sevmeyiz anladık da yani bu kadar da olmaz diyesim geldi.. 3 saat uzaklık şuradan şura gibi mi geldi size mesafe kısalınca.
1. çocuk düşünüyorsunuz... ne olacağı dahi belli değilken bir olasılık üstüne başladınız yakınmalara.
2. ev almak istiyorsunuz.. inşallah diyelim de her şey olasılıkken ve 3 saat gibi ankara eskişehir kadar mesafe olan bir uzaklıktan bahsederken biraz fazla geldi bana konu...

kvalide familyasını sevmeyiz anladık da yani bu kadar da olmaz diyesim geldi.. 3 saat uzaklık şuradan şura gibi mi geldi size mesafe kısalınca.
1. çocuk düşünüyorsunuz... ne olacağı dahi belli değilken bir olasılık üstüne başladınız yakınmalara.
2. ev almak istiyorsunuz.. inşallah diyelim de her şey olasılıkken ve 3 saat gibi ankara eskişehir kadar mesafe olan bir uzaklıktan bahsederken biraz fazla geldi bana konu...

aynen yaa sanki KV sinde kanat var uçup uçup gelecek :52::52::52:

duygusal düşündüğümü zaten yazının başında belirtmiştim. eminim yakın ve beraber yaşayanlar sorun yaşıyordur hak veriyorum ama bu bende bu durumu yaşamayayım evliliğim etkilenmesin diye uğraşıyorum. eşimin ailesinden uzaklaştıkça kendi ailemden de uzaklaşıyorum ama evliliğim huzurlu olsun yeter ki diyorum. bazı kayınvalidelere bir sokak bile uzak olabilir ama inanın benimkine 3 saat kapı komşusu gibi.

5 yıldır ailelerden çok uzakta bir şehirdeyim. Tam bir rezalet. Grip bile olsak Allah'ın bir kulu yok ki kapımızı çalsın bir tas çorba getirsin. Oğlum hasta olsa kreşe gidemese yanına bırakacağım kimsemiz yok. Sırf karışanımız görülenimiz yok diye ailelerden tanıdıklardan memleketten uzak olmak çok büyük dert. Nene dede sevgisinden dayı hala amca sevgisinden bi haber yalnız başına büyüyor oğlum. Bir çocuğun çocukluğundan çalıyoruz bu yüzden. Eksik büyüyor bence. Hep yalnızın hep yalnız. Artık gitmek istiyorum. Kayınvalideme hiç anlaşamasamda bari onların yanında olalım diyorum. En azında oğlum için. Belki fikir verebilmişimdir....

harika bir yerden girmişsin konuya
evlendiğimden beri kv ile aynı şehirdeyim
az önce eşim aradı kızımın gribi artmış "anne ben babaanneme gidiyorum. çok hastalandım" dedi
hem üzüldüm hastalanmış iyice diye hem sevindim
kızımın gidecek kapısı var böyle durumlarda diye
ben çalıştığım için kızımın gidecek bir yeri var yoksa hasta hasta okula gitmek zorundaydı yavrum :(

konu sahibi arkadaşım kv çok müdaheleciyse baştan tavrını koyarsın olur biter
daha doğmamış bebeye don biçme seninki :))

3 saat ya üç dk yer degilki
neden bu kadar büyüttünüz anlamadım
benim kv aramda sadece 1 bina var
ama bu demek degilki
kafası estikçe solugu bende alacak anlamına gelmez
mesafeni koyarsan sorun yaşamazsın

Back
X