bir akıl verin lütfen

ortak arkadaşınız olsa onun evinde kutlayın dicem hani sonradan çağırırsın sevgilini falan güzel olurdu. eğer öyle olmazsa cafeye git sen ondan önce ve orda ayarla bir takım şeyleri sonradan çağır onuda.

Bence de cafede yap. Ondan önce sen git görüs ardindan da pasta gelsin kutlarsiniz. İliskiniz icinde onu ne kadar sevdigini onla ilgili guzel anilarinizi bir mektuba yazabilirsin

Buluşsak oradan bi cafeye geçsek ben içerde pasta işini halletsem falan olmaz mı acaba? Şimdi başka plan yapar filan kalırım öyle 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de cafede yap. Ondan önce sen git görüs ardindan da pasta gelsin kutlarsiniz. İliskiniz icinde onu ne kadar sevdigini onla ilgili guzel anilarinizi bir mektuba yazabilirsin

Ay o öküz ne anlar mektuptan

Son düzenleme:
Bir yerde yemek yemeye gidin lüksü önemli degil sonra mumla pastayi getirsin bir garsonfazla abartmaya gerek yok bence

canım zaten o gun için söyle beraber olalım diye sen yarım saat onceden gidersin mekana

sanırım cafeye karar veriyor gibisin
cafe ya da yemek yiyeceğiniz yere git pastayı bırak dolaba koysunlar sonra sen çık sevgilinle buluş cafeye yeni girmiş gibi olursun
yani yarım saat önceden cafede oturup bekleme ne gerek var sıkılırsın
zaten söyleynce hemen dolaba atıveriyorlar.
eğer bi ev olsaydı öğrenci evi flan bnce ona yemek yapıp şık bi şeyler hazırlayabilirsin gündüz ya da gece farketmz
mum flan yakardın
hatta çocukça şeylerden hoşlanıyorsa balonlar küçük küçük notlar güzel olabilirdi.
ne kadardır sevgilisinz

Ben erkeklere böyle seramoniler yapılmasına karşıyım. Evli olsan tamam da sevgiline ne diye yapıcaksın. Al hediyesini her zamanki gibi buluşun. Abartıya gerek yok. Ağırdan sat kendini. Erkek milletine fazla yüz vermeye gelmez.

Aa bak böyle daha iyi olucak :)) 3 aydır sevgiliyiz :))

Haklısın ama kıymet verdiğim biri sonuçta herhangi birinden bir farkım olsun isterim.

Haklısın ama kıymet verdiğim biri sonuçta herhangi birinden bir farkım olsun isterim.

Ben hayatta en çok babama kıymet veririm ama hiçbir doğumgününü kutlamadım ne bileyim yetiştiğimiz kültür bizi böyle yaptı belki. İlla çok şaşalı bişiler yapmana gerek yok gerçekten. O sana yapsın bu tarz sürprizleri. Alıştırırsan bi kere hep bekler. Erkeğin tribi de hiç çekilmez. Sen sen ol şımartma sevgilini. Ha evlenince biraz daha yumuşatabilrsin kuralları.

Yok zaten şatafatlı olaylara giremem bir pasta bir hediye benim sıkıntım ortamı nasıl hazırlacağımla ilgiliydi. Yoksa insanlara verdiğin değeri fazla gösterince arsızlaştıklarını biliyorum:)) teşekkür ederim :))

Kafenin çalışanlarına bildirince gerekli ortamı sağlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…