Bir akıl verin

Esiniz niye ailesinden kopamiyor?

Ailesi artık sizsiniz. Anne babasını hergün görebilir zaten. Cocuk degil ki bu adam?!

Baska sebepleri mi var?

Vallaha artik kimsenin psikolojik baskilarina yüz vermiyorum. Kendi ailem dahil. Hani hatan olur özür dilersin. Insan olsalardi siz ordan kacmazdiniz bi kere. Esinin üstüne bu kadar düsmeyi birak. Seni baski altina alip tekrar oraya götürmeye calisiyor. Cehenneme kadar yolu var. Ve kusuruma da bakmayin ama böyle adamdanda 3 cocuk iyi cesaret.

Ü
Vallaha artik kimsenin psikolojik baskilarina yüz vermiyorum. Kendi ailem dahil. Hani hatan olur özür dilersin. Insan olsalardi siz ordan kacmazdiniz bi kere. Esinin üstüne bu kadar düsmeyi birak. Seni baski altina alip tekrar oraya götürmeye calisiyor. Cehenneme kadar yolu var. Ve kusuruma da bakmayin ama böyle adamdanda 3 cocuk iyi cesaret.
Canım orda öyle değildi nasıl ki çıktık bambaşka biri oldu

Eşin sana surat ve tavır yaparak seni dize getirip tekrar oraya götürmeye çalışıyor. Hiç taviz verme, çoğu arkadaş aynı şeyi söylemiş tavsiye olarak zaten. Kesinlikle kendi haline bırak çocuklarına odaklan. En sonunda kendisi çekip gitse bile sana üç çocuğun yeter de artar bile . Bırak üstüne düşme sakın. Yarın bir gün boşanmaya kalksan bile mahkeme seni haklı bulur , boşanma sebebinde beni ailesiyle oturmak icin zorladı psikolojik baskı yaptı dediğinde.

Üç çocuk yapmış kendini ona ve çocuklarına adamışsın, karşılığı bu olmamalı. Bu erkekleri anlamıyorum ya bazen. Madem o kadar ailene düşkünsün milletin kızının başını yakıp evlenme. Ömür boyu otur ailenin dizinin dibinde. Ama yok hem üreyeyim, hem anneme hizmetçi olsun hem bana baksın . Çocuklar bakılsın bende keyfime bakayım kafasında böyleleri. Kesinlikle dik dur surat mı asıyor bırak assın görmezden gel. Sen değil sonunda o pes etsin. Desin ki ne yapsam umursamıyor geri dönmeyecek, o vazgeçsin sen değil.

Ben 13 yıllık evliyim 10 yıl eşimin ailesiyle yaşadık anlaşamadık dayanamadım artık çok dışlanıyordum neyse ayrı eve çıkmaya karar verdik çıktıktan yıldır ayrı evdeyiz ama çıktığımızda beridir eşimle koptuk birbirimizden resmen eşim pişman olduğunu tekrar ailesinin yanına dönmemiz istiyor ama anlaşamadık bikere ikinci defa gitmeye gerek yok diyorum bende aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz konuşmuyor varmıyım yokmuyum bilmiyor 3 çocuğum var en küçüğü 6 aylık daha bende taşıyamıyorum artık düşünmekten deliye döndüm akıl verin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum
Belliki ailesine katlandığınız için 10 yıl boyunca alttan almış size karşı...
Ailesine muhtaçmısınız peki maddi yönden ev kemdinizinmi belki kira vermek maddi sıkıntıya sokmuştur eşinizi onun gerginliği ile size kötü davranıyordur..yoksa anne babasını çok sevdiği için değildir eminim 3 çocuktan sonra onlara çokta ihtiyaç duymaz heralde eşiniz...
.ailesinin yanına dönerseniz burnu sürttü geldi der ler daha çok üzerler sizi o bir gerçek...dönmemeniz konusunda ısrarcı olun hatta kesin konuşun illada dönecekseniz maddiyattan dolayı o zaman şart koşun bazı şeyleri..

10 yıl kısa bir süre değil. o kadar uzun süre birlikte yaşadığınız için eşiniz evliliğin nasıl bir şey olduğunu unutmuş
üç çocuk yapmış hepsine siz bakıyorsunuz, evliliğin başından beri aile evinde eşinize iş düşmemiş, muhtemelen bir sorumluluk almamış, annesinin göz bebeği olarak büyütülmüş. şu an da ayrı eve alışamamış, onca uzun sene fırsat vermemişsiniz ki evli olduğunuz anlaşılsın. ailesi ve ya ailem bize hastalık olarak muhtaç olmadıkları sürece aynı evde yaşayamam herhalde iki taraflada. 10 sene evli olduğunuzu anladınız mı ki aile yanında.. bence ne tavır alırsa alsın, düzgünce konuşun bu konuyu ve sonuna kadar kapatıyoruz diyin. zaten her gün görüyormuş, ki bu da çok saçma ama.

Belliki ailesine katlandığınız için 10 yıl boyunca alttan almış size karşı...
Ailesine muhtaçmısınız peki maddi yönden ev kemdinizinmi belki kira vermek maddi sıkıntıya sokmuştur eşinizi onun gerginliği ile size kötü davranıyordur..yoksa anne babasını çok sevdiği için değildir eminim 3 çocuktan sonra onlara çokta ihtiyaç duymaz heralde eşiniz...
.ailesinin yanına dönerseniz burnu sürttü geldi der ler daha çok üzerler sizi o bir gerçek...dönmemeniz konusunda ısrarcı olun hatta kesin konuşun illada dönecekseniz maddiyattan dolayı o zaman şart koşun bazı şeyleri
10 yıl kısa bir süre değil. o kadar uzun süre birlikte yaşadığınız için eşiniz evliliğin nasıl bir şey olduğunu unutmuş
üç çocuk yapmış hepsine siz bakıyorsunuz, evliliğin başından beri aile evinde eşinize iş düşmemiş, muhtemelen bir sorumluluk almamış, annesinin göz bebeği olarak büyütülmüş. şu an da ayrı eve alışamamış, onca uzun sene fırsat vermemişsiniz ki evli olduğunuz anlaşılsın. ailesi ve ya ailem bize hastalık olarak muhtaç olmadıkları sürece aynı evde yaşayamam herhalde iki taraflada. 10 sene evli olduğunuzu anladınız mı ki aile yanında.. bence ne tavır alırsa alsın, düzgünce konuşun bu konuyu ve sonuna kadar kapatıyoruz diyin. zaten her gün görüyormuş, ki bu da çok saçma ama.
Hergün kapat diyorum yetr diyorum

Annesinin bebeği olarak değildi annesiyle kendi bile anlaşamıyorduk diyorum yine hasta olsun bakarım Allah rızası için bakarım ama yinede anlamıyor

Annesinin bebeği olarak değildi annesiyle kendi bile anlaşamıyorduk diyorum yine hasta olsun bakarım Allah rızası için bakarım ama yinede anlamıyor
Hiiiç umursamayın. Eşinizi senelerce şımartmışsınız belli ki. Şimdi yine aynı şeyi istiyor. Umursamayın. Siz 10 yıl fedakarlık yapmışsınız zaten, sıra eşinizde. Çocuklarınızla mutlu olun, keyfinize bakın. Eşinizle bu konu hakkında hiç konuşmayın, konuyu açarsa oda değiştirin, bir iş bulup meşgul olun. Mecburen alışacak.

Sizi yıldırmaya çalışıyor bence
En son bıktırıp geri götürmeye çalışıyor
Yerinizde olsam asla geri dönmem

Back
X