- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk olsa neyse.Aileniz tam tavir alinacak, kusulecek sey yapmis. Kizi da olsan vallahi ayip.
Son çare o kaldı.Tabii ki ailenize tavır alın evlatta olsa, anne de olsa sonuç itibariyle herkes kendi ailesini kurmuş, ona göre harcamaları var.
Eş ve aile arasında kalmak eminim çok çok zordur ama yumuşak yüzünüzü gördükçe ödemeyecekler gibi geliyor, umarım en kısa zamanda borcunuzu da, istediğiniz arabayı da alırsınızSon çare o kaldı.
Teşekkürler.Eş ve aile arasında kalmak eminim çok çok zordur ama yumuşak yüzünüzü gördükçe ödemeyecekler gibi geliyor, umarım en kısa zamanda borcunuzu da, istediğiniz arabayı da alırsınız
Ben sizemi yorum yaptım?Bende size hayret ediyorum doğrusu sanki konu sahibinin ailesi sefalet çekiyor. Nerden biliyorsun aldıkları borcu zevk ihtiyacı için aldılar? Belki ailesi aldığı borçla araba keyfi yaptı ? Kendi paralarıyla araba almaya gelince niye keyif olsun yahu
O başka önce aldığını ödemeli tabiki bunu konunuzda yazsaydnz yorumlarda farklı olurduNormalde taksitle vermesine de razı olacaktık,
annem 20 bin kredi çekip araba alacağım demeseydi.
Çünkü bizim de araba alacağımızı ve nakit eksiğimiz olduğunu biliyor.
Bundan sonra öyle olacak inşallah.Malını verip rezil olmak mı, vermeyip rezil olmak mı? Vermeyip kötü olmak daha iyi
Sonradan aklıma geldi.O başka önce aldığını ödemeli tabiki bunu konunuzda yazsaydnz yorumlarda farklı olurdu
Araba alıp pikniğe gideceksiniz diye ailenize tavır mı alacaksınız? Ödeyemiyorlar demek ki, imkanları olsa bu laflarınıza, tavrınıza gerek kalmadan öderlerdi emin olun.
Eklesem de görüşleri çok etkilemez.Konu sahibinin annesi arabasız yapamıyormuş. Bu yüzden parayı vermiyor. Kendisine araba alacakmış.
Grill arkadaşım siz ilk mesaja bunu lütfen ekleyin. Çok karışıklık olacak bu gidişle.
Ben kabul etsem eşim kabul etmez.Yerinizde olsam kendim araba almak için kredi çeker, annemin parça parça da olsa borcunu geri ödeme teklifini kabul ederdim.
Ödediğim faizi düşünüp bir daha da ASLA aileme borç vermezdim.
Çünkü onlar da kredi çekip araba almak istiyorlarmış.
Yeni haberim oldu.
Herkesin istediğine yorum yapabildiği açık bir platform burası. E site sahipleride "alıntı" yapıp yorumlamaya müsaade etmiş. Bende bu hizmeti keyifle kullanıyorum. Ne bu öfke ne bu celal?? Sakin olunBen sizemi yorum yaptım?
Ahhh şu önyargılarrO başka önce aldığını ödemeli tabiki bunu konunuzda yazsaydnz yorumlarda farklı olurdu