- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Sohbet etmiyor huzursuz gulmuyor ve cook düşünceli
Eşimin ailevi sorunları var acaba onlarla mi alakali benlemi
Aslında cevap sanki burada.
"Benden soğudu" diye kendinize kuruntu yapmak yerine, eşinize derdini sormayı denediniz mi?
Tek başına bazı şeylerin altından kalkmaya çalışıyor gibi.
Sorunlari var belli ki. Bu konuda sohbet etmeye yaninda olmaya calisin.
Ailesiyle arası kötü demişiniz. Ondan kaynaklı olucagını düşünün bence.
al konuş karşına. ne oldu ne oluyo sana diye sorgulaEvet ama biz mutlu olalım gerisi bos derdi ama öyle olmuyormuş
Tuhaf bir ruh halinde bi sıkıntı var da ne
Denedim tabiiki :)
Hemde bi çok kez ama paylasmiyor
Sadece böyle idare et insanın iyi zamanı kötü zamanı olur diyor
al konuş karşına. ne oldu ne oluyo sana diye sorgula
Benim de esim eger iste sorunlari varsa konusmuyor, gülmuyor. Sorunca da idare et işlerden dolayi moralim bozuk diyor. Ben de idare ediyorum neselendirecek seyler yapıyorum falan. Surekli sormuyorum. Sonra da geciyor zaten. Sormayin surekli. Elbet gececek sorunlari varsa. .
Benim de esim eger iste sorunlari varsa konusmuyor, gülmuyor. Sorunca da idare et işlerden dolayi moralim bozuk diyor. Ben de idare ediyorum neselendirecek seyler yapıyorum falan. Surekli sormuyorum. Sonra da geciyor zaten. Sormayin surekli. Elbet gececek sorunlari varsa. .
Hangi cümlelerle iknaya çalıştınız?
Ne bileyim hani öyle "Canım, neyin var anlatsana, yüzün asık gibi, canın neye sıkkın" vb. cümlelerle değil de;
"Senin neye canının sıkkın olduğunu tahlil etmek için kendimi hırpalıyorum, böyle sessiz ve düşünceli duruşun da bana dert oldu, bırak, anlat sana yardım edeyim, yardım edemeyeceksem bile dinleyeyim dertleştiğin arkadaşın olayım, ben ne için varım, hayat arkadaşın -dert ortağın değil miyim? Hiç anlatmam deme, en azından benim için anlat, bileyim ve bir durum karşısında yanında olabileyim" vs vs... gibi cümlelerle denediniz mi?
o mutsuz. isteksizse sen neşelendirmeye bak. konuşmaya çalış.Hah tam da öyle yaptım hep bi gizemli cvplar işte insanın bi esreflik zamanı bi eşşeklik zamanı olurmuş
Kesinlikle paylasmiyor ve cok tuhaf davranışlar sergiliyor
o mutsuz. isteksizse sen neşelendirmeye bak. konuşmaya çalış.
herşeylerini paylaşmazlar.
Hangi cümlelerle iknaya çalıştınız?
Ne bileyim hani öyle "Canım, neyin var anlatsana, yüzün asık gibi, canın neye sıkkın" vb. cümlelerle değil de;
"Senin neye canının sıkkın olduğunu tahlil etmek için kendimi hırpalıyorum, böyle sessiz ve düşünceli duruşun da bana dert oldu, bırak, anlat sana yardım edeyim, yardım edemeyeceksem bile dinleyeyim dertleştiğin arkadaşın olayım, ben ne için varım, hayat arkadaşın -dert ortağın değil miyim? Hiç anlatmam deme, en azından benim için anlat, bileyim ve bir durum karşısında yanında olabileyim" vs vs... gibi cümlelerle denediniz mi?
Merhaba arkadaşlar
Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere hersey gayet güzel giderken eşim bir anda değişti
Örneğin önceden beni mutlu etmek için elinden geleni yapan adam gitti
Her yaptığım hareketten hatta konuşmalarından rahatsız olan bir adam geldi. Sürekli kavga hir gür halindeyiz
Sohbet etmiyor huzursuz gulmuyor ve cook düşünceli
Eşimin ailevi sorunları var acaba onlarla mi alakali benlemi
Sanki benden bir sogumus gibi
Ne olur yardimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?