Bir anlasam neler oluyor!!

water bird

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
46
59
18
31
Kızlar merhaba sizin fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var

Benim yaklaşık 11 aydır görüştüğüm biri vardı son günlerde çok iyiydik yani mesajda olsun yüzyüze olsun ki biz karşılıklı binalarda oturuyoruz sosyal medya kullanıyor kendisi ben kullanmıyorum hicbir zamanda karışmadım sorgulamadım şifresini dahi bilmem düşünün telefonunun ekran kilit şifresini dahi kıskanc biri değilim herneyse kendisi spor salonuna gittiği yerdeki bayan antrenörü Instagramda eklemiş ben bu kız kim neden ekledin diye sordum diye ortalık ayağa kalktı ayrıldı benden bugun tam 24 gün oldu bu süreçte bir kaç kez aradım kendisini her seferinde hakaretler aşağılamalar gene ben saygımı bozmadım tamam diyip kapadım onun söylediği cümleler aynen söyle
Senden nefret ediyorum seni istemiyorum ilişki yaşamaktan soğudum senin sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor istemiyorum arama karşıma çıkma gurursuz aciz daha neler neler ben şoktayım bir insan nasıl bir kaç gün içinde bu denli değişebilir aklım almıyor aklım alsa içim almıyor gerçekten doğruymuş insan kimse için ben onu iyi tanıyorum dememeliymiş ben bu sözün doğruluğunu anladım bu arada beni heryerden engellemiş whaatsap telefon heryerrr amaç nedir sizce kızlar??

Benim yaklaşık 11 aydır görüştüğüm biri vardı son günlerde çok iyiydik yani mesajda olsun yüzyüze olsun ki biz karşılıklı binalarda oturuyoruz sosyal medya kullanıyor kendisi ben kullanmıyorum hicbir zamanda karışmadım sorgulamadım şifresini dahi bilmem düşünün telefonunun ekran kilit şifresini dahi kıskanc biri değilim herneyse kendisi spor salonuna gittiği yerdeki bayan antrenörü Instagramda eklemiş ben bu kız kim neden ekledin diye sordum diye ortalık ayağa kalktı ayrıldı benden bugun tam 24 gün oldu bu süreçte bir kaç kez aradım kendisini her seferinde hakaretler aşağılamalar gene ben saygımı bozmadım tamam diyip kapadım onun söylediği cümleler aynen söyle
Senden nefret ediyorum seni istemiyorum ilişki yaşamaktan soğudum senin sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor istemiyorum arama karşıma çıkma gurursuz aciz daha neler neler ben şoktayım bir insan nasıl bir kaç gün içinde bu denli değişebilir aklım almıyor aklım alsa içim almıyor gerçekten doğruymuş insan kimse için ben onu iyi tanıyorum dememeliymiş ben bu sözün doğruluğunu anladım bu arada beni heryerden engellemiş whaatsap telefon heryerrr amaç nedir sizce kızlar??

Terkedilmişsin :bicak:
Amaç derken..

O eklediği bayandan hoşlanıyor veya ilişkiye başlamış bile olabilir. Bu denli ağır sözleri de seni iyice soğutmak, arayıp sormaman için gururunu kırmaya çalışmış

Yani tam olarak anlattığınız gibiyse-sizin farkında olmadığınız bir şey yoksa- çıldırmış olmalı heralde. Bu soruyu sormanızı bekliyormuş demek ki terketmek için ama tepkileri aşırı tabi ki. Bidaha kesinlikle aramayın..

Bak benzer süreçten geçiyorum, hatta konu açabilirim.

1 şifreleri zaten bilmemen gerekir, etik değil.

2 sana hakaret eden onu, sil tamamen, engelleme ama sen ulaşabileceğin her kanalı yok et.

3 merhamete saygıya sevgiye layık olmayanlar var, maalesef karşımıza çıkıyorlar.

Bahanelerin ardına sığınıp gittiği zaten aşikar anlamak istediğim şu bir insan bir kaç gün içinde hiçbir sebeb yokken tek bir soruyu bahane edip gidebilir mi yani sonuçta ortada 11 aya yakın bir emek var sevgi var

İstemsiz güldüm :deli:

Ağustos ayında da tatile gidince birden çok değişmiş bu adam yine böyle epey saydırmış konusahibine,şuan yine. Asıl enteresan olan konusahibinin her seferinde ilk defa oluyor gibi şaşırması. Ben de konusahibine diyorum ki “Asıl sizin amacınız ne?” :eek:

Avel Avel yorum yapmanın mantığı yok fikir alışverişi yapmak için açtım konuyu sen taşa tut diye değil

1 ay geçmiş çocuk terk etmiş neden arar ki insan kendisini terk edeni? üstelik terkederken ortalığı ayağa kaldırmış.
evet amaç ne ?
Evliyken, insanın tuzu kuru tabi
Engel olamazsın bazen, ararsın
Seni tutan nikah vs olmayınca ararsın.
Hepsi bu.
İstemeyen karşı taraf engeller, ya da açmaz
Ama aramak akla düşünce, sadece ertelenir
Yine de aranır

Ya siz cidden şaka gibisiniz alıntı yapmayı dahi bilmediğim bir platformda sırf biraz olsun içimi rahatlatabilmek için konu açmışken aldığım tepkilere bakın
Kadını ötekileştiren kadının kendini değersizleştirmesini sağlayan yine kadınların kendisi oluyor harikasınız ...

Back
X