Bir anlasam neler oluyor!!

Başka bir hesaptan ağzınıza geleni yazın ve konuyu kapatın
Bırakın o sizin karşınıza çıkmaya utansın
Adam size böcek muamelesi yapıyor,aşağılıyor siz hala anlayamıyorum diyorsunuz
Ben olsam o hakaretleri iade eder önüme bakarım

Aramayin bir daha unutun. Amac sebep neden de aramayin adam sizi istemiyor hayatinda net! Sizi istemeyeni siz hic istemeyin

Kızlar merhaba sizin fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var

Benim yaklaşık 11 aydır görüştüğüm biri vardı son günlerde çok iyiydik yani mesajda olsun yüzyüze olsun ki biz karşılıklı binalarda oturuyoruz sosyal medya kullanıyor kendisi ben kullanmıyorum hicbir zamanda karışmadım sorgulamadım şifresini dahi bilmem düşünün telefonunun ekran kilit şifresini dahi kıskanc biri değilim herneyse kendisi spor salonuna gittiği yerdeki bayan antrenörü Instagramda eklemiş ben bu kız kim neden ekledin diye sordum diye ortalık ayağa kalktı ayrıldı benden bugun tam 24 gün oldu bu süreçte bir kaç kez aradım kendisini her seferinde hakaretler aşağılamalar gene ben saygımı bozmadım tamam diyip kapadım onun söylediği cümleler aynen söyle
Senden nefret ediyorum seni istemiyorum ilişki yaşamaktan soğudum senin sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor istemiyorum arama karşıma çıkma gurursuz aciz daha neler neler ben şoktayım bir insan nasıl bir kaç gün içinde bu denli değişebilir aklım almıyor aklım alsa içim almıyor gerçekten doğruymuş insan kimse için ben onu iyi tanıyorum dememeliymiş ben bu sözün doğruluğunu anladım bu arada beni heryerden engellemiş whaatsap telefon heryerrr amaç nedir sizce kızlar??
Amaç sonuc ortada.ayrılmak istemiş olmus

Bence kadınla görüşmeye daha sizinle beraberken başlamış ve arayıp sormanız onu korkutuyor kadının haberi olacak diye

Ya siz cidden şaka gibisiniz alıntı yapmayı dahi bilmediğim bir platformda sırf biraz olsun içimi rahatlatabilmek için konu açmışken aldığım tepkilere bakın
Kadını ötekileştiren kadının kendini değersizleştirmesini sağlayan yine kadınların kendisi oluyor harikasınız ...
Yok öyle olmuyor.herkes kendı değerini kendı belirliyor hayatta.bız kim olacagı ki sızın degerınızı dusurecegız.ben de sadece ilk paylasımınızı okudum.ve kendı yorumumu yaptım.meğer herkes aynı yorumu yapmış kimi aynı kımı farklı kelimelerle.sız bir daha o adamı arayıp yazmayın ki kendınızı degersız hıssetmeyın.

Eski konunuza baktım aynı olayları yaşamışsınız sonra da sildim engelledim ayrıldım demişsiniz tekrar affeden siz oldunuz galiba ki yeniden bu duruma geldiniz? Bence bu bile fazla olmuş daha ne uğraşıyorsunuz bu adamla. Sizinki artık bile bile lades demek.

Adam ya deli ya da seni sevmiyor. Baska secenek yok.
Sen hep karsi apartmana bakip durma baska milyon tane apartman var dunyada.

Benim yaklaşık 11 aydır görüştüğüm biri vardı son günlerde çok iyiydik yani mesajda olsun yüzyüze olsun ki biz karşılıklı binalarda oturuyoruz sosyal medya kullanıyor kendisi ben kullanmıyorum hicbir zamanda karışmadım sorgulamadım şifresini dahi bilmem düşünün telefonunun ekran kilit şifresini dahi kıskanc biri değilim herneyse kendisi spor salonuna gittiği yerdeki bayan antrenörü Instagramda eklemiş ben bu kız kim neden ekledin diye sordum diye ortalık ayağa kalktı ayrıldı benden bugun tam 24 gün oldu bu süreçte bir kaç kez aradım kendisini her seferinde hakaretler aşağılamalar gene ben saygımı bozmadım tamam diyip kapadım onun söylediği cümleler aynen söyle
Senden nefret ediyorum seni istemiyorum ilişki yaşamaktan soğudum senin sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor istemiyorum arama karşıma çıkma gurursuz aciz daha neler neler ben şoktayım bir insan nasıl bir kaç gün içinde bu denli değişebilir aklım almıyor aklım alsa içim almıyor gerçekten doğruymuş insan kimse için ben onu iyi tanıyorum dememeliymiş ben bu sözün doğruluğunu anladım bu arada beni heryerden engellemiş whaatsap telefon heryerrr amaç nedir sizce kızlar??
Daha iyisini bulana kadar en iyisi sendin canım..şimdi başka birini bulmuş seni en ufak bahane ile hayatından çıkarmış ...kesinlikle umutlanma yolunu cevir ..asla da üzülme degmez

Anladığım kadarıyla aranız ne zaman gerilse "ilk defa oluyor" ve "ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum" diyorsunuz. İlişkiyi olduğundan daha güzel mi görmeye çalışıyorsunuz bilemedim gerçekten.
Bir kadına bu kadar hakaret eden adamla işiniz olmasın zaten. aramalara sormalara da hiç gerek yok.

Arkadaşım hala amacını sorguluyorsun pes!bu hakaretleri hakettiginizi düşünüyor musunuz,yani şu sozleri 11 ay degil 11 sene iliski yasadigim bir adama söyletmem net!

Antrenöre yürüyor. Sizin kısıtlamalarınız onu geriyor. Hatta belki bi ilişki bile vardır aralarında. Siz aradığınızda da yanındaki kadına "bak ben istemiyorum, ondan nefret ettiğimi söylüyorum hala arıyor" mesajı veriyordur.

Sizin sosyal medya hesabiniz yok..o kadını ekledigini nerden ogrendiniz... kendi soylediyse bilerek soylemis olabilir siz olay cikarin diye...hayatınıza bakin

Yorum yapılan mesajın sağ altında “cevapla” yazıyor. Lütfen oradan alıntılayın. Böyle ne dediğiniz belli olmuyor.

Sosyal medya kullanmıyorsanız kadını eklediğini nerden öğrendiniz orayı kaçırdım ben. Öğrenme biçiminize, güvensizliğinize vs. kızmış olabilir belki. Ama bende ilk okuduğumda antrenöre yürümüş gitmiştir o dedim.

Malesef ki erkekler bir halt karistirdiginda agresif oluyorlar. Suç bastirma sekli. Bos yere seni suclayarak uste çıkıyor. Kendini uzmeye degmez cani cehenneme deyip hic umursama.

Tam adamını bulmuşsun ,kurtulduğuna şükret bence.

Amacı birçok naneler yemiş ama siz daha yeni yeni anlamış ve anlamaya başlayınca işler bozulmuş ve artık kontrol edeceğiniz için de sizi kendinden uzak tutmaya yedekten çıkarmaya çalışmış.

Hepsi aynı bunların.

Ya siz cidden şaka gibisiniz alıntı yapmayı dahi bilmediğim bir platformda sırf biraz olsun içimi rahatlatabilmek için konu açmışken aldığım tepkilere bakın
Kadını ötekileştiren kadının kendini değersizleştirmesini sağlayan yine kadınların kendisi oluyor harikasınız ...
Size hiiç katılmıyorum.
Burda, sizi nasıl ötekileştirip değersizleştirdiğimizi anlayamadım doğrusu.
İstemediğiniz yorumlara,bu şekilde savunma mekanizması geliştirdiğinizi düşünüyorum.
Zaten burdaki yorumlarla değersizleşecekseniz vay halinize.
Siz önce size hiç değer vermeyen,hakaret eden bu adama haddini bildirin.
Kişi kendi değerini,kendisi belirler.
Adam size açıkca 'seni hayatımda istemiyorum' demiş,üstelik bunu son derece kırıcı ve çirkin sözlerle yapmış,daha amacını mı merak ediyorsunuz?
Madem sordunuz söyleyeyim.
Amacı şu; sizi hayatından geri dönüşü olmayacak şekilde çıkarmak istemiş.

Back
X