Kızlar merhaba sizin fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var
Benim yaklaşık 11 aydır görüştüğüm biri vardı son günlerde çok iyiydik yani mesajda olsun yüzyüze olsun ki biz karşılıklı binalarda oturuyoruz sosyal medya kullanıyor kendisi ben kullanmıyorum hicbir zamanda karışmadım sorgulamadım şifresini dahi bilmem düşünün telefonunun ekran kilit şifresini dahi kıskanc biri değilim herneyse kendisi spor salonuna gittiği yerdeki bayan antrenörü Instagramda eklemiş ben bu kız kim neden ekledin diye sordum diye ortalık ayağa kalktı ayrıldı benden bugun tam 24 gün oldu bu süreçte bir kaç kez aradım kendisini her seferinde hakaretler aşağılamalar gene ben saygımı bozmadım tamam diyip kapadım onun söylediği cümleler aynen söyle
Senden nefret ediyorum seni istemiyorum ilişki yaşamaktan soğudum senin sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor istemiyorum arama karşıma çıkma gurursuz aciz daha neler neler ben şoktayım bir insan nasıl bir kaç gün içinde bu denli değişebilir aklım almıyor aklım alsa içim almıyor gerçekten doğruymuş insan kimse için ben onu iyi tanıyorum dememeliymiş ben bu sözün doğruluğunu anladım bu arada beni heryerden engellemiş whaatsap telefon heryerrr amaç nedir sizce kızlar??