Bastirmadim fazla ama acidi bilmiyorum neden . Anlık bir sızı oldu.Bir şey olduğunu sanmıyorum yastıkla o kadar ileri nasıl gittin aklım almadı bu arada :)
Ergen akli iste bence utanıyorum yaptım bikere yillardir utancini yaşıyorumBir şey olduğunu sanmıyorum ama sakin gençler
Inşallah oyledir, yok 2 kez oldu okadar baska hic yapmadimYastıkla alışma canım gerçek hayat bu değil
Pedindir acıtan, sıkıntı yapma.
Kiz lisesinde okudum çünküKiz lisesi ve bulundugum ortamdan dolayi aptallik yaptim dedin ben burayi anlayamadim
Anlayamadığım yastığın senin oranla ne alakası var fermuarı falan mı geldi ki ?Ergen akli iste bence utanıyorum yaptım bikere yillardir utancini yaşıyorum
Ben bulunduğum ortama dayandirmiyorumki . Lisede boyle muhabbetler oluyo duymustum ve merak edip yaptim . Kimseyede dayandirmiyorum benim hatam diyorum zaten . Internette arastirdim kac kez ama icim rahat etmiyo bir turlu. Insanlar burda ne konular konusuyo sorabilirim. Ayrica kadinlarin cinsel istekleri olamaz falanda demedim . Kiziyosan yorum yapmazsin olur biterben böyle konulara çok kızıyorum ya.
91 doğumlusun sanırım. 26 yaşında olman gerek yani. koskoca kadınsın. kızlık zarının bir yastıkla bozulmayacağını bilemeyecek kadar mı uzaksın kendi vücudundan?
hele bir de mastürbasyonu kız lisesinde okuman gibi saçma sapan bir sebebe dayandırman.
kadınların cinsel istekleri olamaz sanki. anca "kız lisesi" gibi ortamlardalarsa "kötü alışkanlıklar" (!) kazanıp yaparlar değil mi?
bozulmamıştır merak etme.
evlendiğin zaman kanarsın bi güzel, eşin de senden şüphe duyamaz.
yeter ya
Merak ettim neden yardimci olacak bir cevap yerine agresif bir tutum sergilediniz? Neden insanlar iç dünyasında yaşadıgı karmaşıklıkları,öfkeleri,kompleksleri birileri üzerinden arındırmaya çalısır?ben böyle konulara çok kızıyorum ya.
91 doğumlusun sanırım. 26 yaşında olman gerek yani. koskoca kadınsın. kızlık zarının bir yastıkla bozulmayacağını bilemeyecek kadar mı uzaksın kendi vücudundan?
hele bir de mastürbasyonu kız lisesinde okuman gibi saçma sapan bir sebebe dayandırman.
kadınların cinsel istekleri olamaz sanki. anca "kız lisesi" gibi ortamlardalarsa "kötü alışkanlıklar" (!) kazanıp yaparlar değil mi?
bozulmamıştır merak etme.
evlendiğin zaman kanarsın bi güzel, eşin de senden şüphe duyamaz.
yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?