Bir anlık gaflet

O ağrı diye tanımladığın şey, orgazmla alakalı bi sızı gibi bi şey olabilir mi?

Kanamanin kesinlikle zarla alakalı bi şey oldugunu sanmıyorum.

Bu anatomiye aykırı zaten, bir de yastıkla yani. Olabilir mi sence? Cidden kendin düşün ve cevapla.

O ağrı diye tanımladığın şey, orgazmla alakalı bi sızı gibi bi şey olabilir mi?

Kanamanin kesinlikle zarla alakalı bi şey oldugunu sanmıyorum.
Belkide cunku anlikti boyle hemen hissettim ve gecti . O gordugum ince kan cok sonra 2 .sini yaptigimda belli belirsiz akintiyla geldi . Dahada yapmafim zaten hic

ben komplekslerimi arındırmaya çalışmıyorum. cinsel hayatımla ilgili bir kompleksim yok inanın

burda 26 yaşına gelmiş koskoca bir kadının tabular yüzünden ne hale geldiğini görmüyor musunuz?
mastürbasyonu hata olarak nitelendirip hayatında 2 defa yapmasını yüz karartıcı bulması,
yıllardır "ya ilk ilişkimde kanamazsam?" korkusu yaşaması,
koskoca kadının kendi bedeninden bihaber olması.

sizce bunlar normal şeyler mi?

Yalnız iyi unutmamış yani. Onca yıl bunu mıh gibi tutmuş kafasında vay be
Kendisi için büyük bir utanç kaynağı kendi. Utançtan da geçtim korku ve endişe yaratmış, normal unutmaması. Normal değil de, normal işte.

Bu anatomiye aykırı zaten, bir de yastıkla yani. Olabilir mi sence? Cidden kendin düşün ve cevapla.
Bu dusunceye kapilmam şöyle oldu internette bir yazı vardi kimisininki cok kalın kimisininki cok ince olurmuş bazen spor yapanların jimnastik gibi sporlar yada bisiklet surenlerin farkinda olmadan bozulsbilirmis . Böyle birseyi okuyunca supheye düştü

Ya ben buraya ben böyle böyle düşünüyorum sizce normalmiyim demedim ki . Sadece birsey sordum . Benim normal bir insan olup olmamamin kararını sen vericek değilsin .

Yastikla bozulmaz, net!
Ama nasil yaptiniz onu anlamadim neyse...
Bunlar olaganustu seyler degil oncelikle bunu bi anlayalim.
Doktora gitmekten kesinlikle cekinmeyin bi gidin baktirin iciniz rahat etsin.
Bi doktorun sizin hakkinizda ne dusunecegi sizi bu kadar ilgilendirmemeli.

Peki çözüm yargılamak mıdır?Bu ona ne katar "birdaha kimseye birseyimi anlatmiyacam" dan başka?

Hatan ne yahu?Nasıl bi çevrede yasadın da bunu gaflet falan sayıyosun anlamıyorum hakikaten.

Ya hiç yoksa kızlık zarın o zaman napıcan

Mastürbasyon sadece penetrasyonla, yani giriş-çıkış hareketleriyle olmaz, sürtünme yoluyla da olur ve özellikle bakireler bu şekilde yapmayı tercih eder. Oyuncak ayısını bile alet eden var :)

Peki çözüm yargılamak mıdır?Bu ona ne katar "birdaha kimseye birseyimi anlatmiyacam" dan başka?

Arkadaş yargılamamış. Sadece 26 yaşında bir kadının kendi bedenini tanımıyor olmasını ve mastürbasyon yapmayı yüz kızartıcı görmesini yadırgamış, anormal bulmuş. Ki bir çoğumuza göre de böyle.

ben "neden mastürbasyon yaptın??!!" diye çıkışsam bu tepkiyi verebilirdiniz.
halbuki benim burda yargıladığım şey konu sahibinin mastürbasyon yapması değil, aksine tuhaf görüp kendi bedenine bu kadar uzak olması.
böyle şeyleri suç olarak görüp anlatmamaktan ziyada suç olarak görmeyi bırakabilir mesela. ki zaten kendisi bunu büyük bir hata olarak nitelendirdiği için eminim kimseye zaten anlatmıyordur.
cinsellik üzerine konuşulsaydı böyle mi olurdu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…