Bir anlık gaflet

Teşekkürler ama zaten veleki olsa söylerim gerçekten seviyorsa zaten benden kusku duymaz bundan bir cekincem yok . Bunun icin sormadim merak ettim

Evet savcı izni olması gerekiyor. En son öyleydi bu aralar değiştiyse bilemiyorum. Bu durumu da hani ailelerin bekaret kontrolü için getirmelerini sonlardırmak için yapmış olabilirler.

Sadece devlet hastaneleri için geçerli yanılmıyorsam. Özel hastanelerde ve muayenehanelerde sıkıntı olmuyor.

Eğer uzun sürduyse mastürbasyon işi klitoris çok fazla uyarilinca zevkten çok acı verir belki hissettigin sizi odur.
2.cisinde de gene o bolge fazla uyarildiysa hafif bir tahristen dolayı kan gelmiş olabilir.
Bir de mesela ben 29 yasina geldim hala kan filan gelmedi benden yani bu zar olayına çok takılma belki de doğuştan esnektir bunca yıl boşuna kendini yipratmissindir.
Bence kendini bu düşüncelerle boğma yapmak istiyorsan yap mastürbasyon ayıp değil suç değil gayet de sağlıklı bi durum.

Ne kadar güzel açıklamissiniz . Yani relestirceklerine biraz açıklayıcı olsalar daha iyi olucak . Teşekkür ederim

sorun kan gelip gelmemesi değilse kızlık zarının ne önemi var ki?

Kızlık zarının orda durup durmaması ya da kan gelip gelmemesi problem değilse neden kuşkuya düştünüz?
Benim bu konu hakkinda ne düşündüğümün ne önemi var ben bunu sormadim konu acarken . Benim düşüncemi öğrenseniz ne olucak yani . Soruma cavap vermeyip neden niçin fiye düşüncelerimi sorguluyosunuz. Bu sizi ilgilendirmez ki

Sorunuza cevap verdim en başta.

Yorumlarınız çelişkili olunca haliyle soruyoruz. Deyin ki benim için , çevrem için, ileride evleneceğim adam için bekaret önemli. O yüzden endişeliyim, kuşku duyuyorum, amenna. Ama önemli değil deyip endişelenmek mantık dahilinde görünmüyor buradan bakınca.

Kızlık zarının orda durup durmaması ya da kan gelip gelmemesi problem değilse neden kuşkuya düştünüz?
Bu sorulsr benim merak ettiklerim degilki soruma cevap vermek istiyosaniz verirsiniz vermek istemiyosaniz sacma geldiyse gecersiniz yani

Bu sorulsr benim merak ettiklerim degilki soruma cevap vermek istiyosaniz verirsiniz vermek istemiyosaniz sacma geldiyse gecersiniz yani

Sorunuza konunuzun en başında cevap verdim diyorum size. Yastıkla bekaret bozulmaz dedim. Geri kalan sizin çekişkilerinize kendimce açıklama getirme çabası. Sizi anlamaya çalışıyoruz burada hep birlikte.

Bakin ben celiskili konuşmuyorum uzun bir yorum yaptim okudunuzmu bilmiyorum orda yazıyorki eger birsey olduysada sevdiğim kidiye söylerim bu suc değil bir his ama benim burdaki sorum oldumu birsey olmadimi bunu bilmemek canimi sikan anladinizmi . Bilsem derimki tamam olmus söylerim ilerde ayip degil . Belirsizlik canimi sikan

Belirsiz olacak bir durum yok. Vajinaya iki üç cm girerek bekaret bozacak sertlikte bir yastık henüz icat edilmedi.

Sorunuza konunuzun en başında cevap verdim diyorum size. Yastıkla bekaret bozulmaz dedim. Geri kalan sizin çekişkilerinize kendimce açıklama getirme çabası. Sizi anlamaya çalışıyoruz burada hep birlikte.
Bu konu hakkinda benimle konusmak isterseniz , bana iyi gelicegini dusunuceginiz seyler varsa ozelden mesaj atarsiniz konuşuruz. Sizin böyle yazmaniz sorgulamaniz bana iyi gelmiyor ilk yazdiginizida okudum zaten digerlerini söylüyorum

Mastürbasyon gayet doğaldır, bunun için utanmanız yanlış. Hele kız lisesine bağlamak daha da yanlış, mastürbasyonu her kadın ve her erkek yapıyor.

Yastıkla kızlık zarınız zarar görmez, sürtünmeden tahriş olmuş olabilir diye düşündüm. Bu arada zarı bu kadar önemsemeyin, bakire olsanız da kanamayabilirsiniz malum esnek zar denen bir şey var.

Teşekkürler ama kiz lisesine bsglamiyorum ben bilmiyordum daha once mastürbasyon falan lisedeyken muhabbeti gecti sinifta bende yaptim 2 kez bunu kiz lisesine tabiki b0aglamiyorum bu konun baslangici ve gidisati olanlari yazdim yaptigim seyleri niye baskasina bagliyim ki .

Okudum esnek zarlar kalin zarlar varmis . Ben normal de bunu yapinca bozulurmu bunu merak edip yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…