Hakkında öyle düşünüyorlar sanırım. Ben ayrıntılı bilmiyorumBu ne ya kadın herkese batmış. Kendini pazarlamıyor ya kimle geziyorsa gezsin insanlara ne.
Hele sizi yanlış anlamaları daha da saçma. Konuştuğumuz herkesin hayat tarzını benimsemiyoruz ya.
Pek iyi bilinmiyor ben açamıyorum ama konuyu daha fazla.almancada bir deyim vardir: herkes önce kendi kapisinin önünü süpürsün gibi birsey
rahatsiz olduysaniz görüsmeyin, ama tanimadiginiz bir kadin hakkinda atip tutmalarini da cok fazla kafaniza takmayin
ve evet, genelde sizin yaninizda baskasi hakkinda kötü seyler söyleyen, siz yokken de sizin hakkinizda ayni seyleri söyleyecektir
Tek ondan duymadım ama o söyleyince korktum bir an. Ne yaparsa yapsın bana selam verince umursamamak olmazdı.kadın kimle isterse görüşür kime ne! sen de kadına laf söylemesine müsade etmese idin keşke! pislikler, kendileri melekmiş gibi başkalarına b.k atarlar böyle! sana görüşme onla diyenle görüşme asıl!
Pek iyi bilinmiyor ben açamıyorum ama konuyu daha fazla.
ya 100 kişiden duy istersen gözünle gördün mü Allasen! biri bi b.k atmış kalmış kadının üstüne kimbilir. ona sorsan o birinden duymuş öbürüne sorsan öbürü birinden duymuş gören var mı desen bir tanesi de ben gördüm demez! keza kadın gerçekten biçok kişi ile görüşmüş olsa bile kime ne???? sen evlenecek misin , oğluna gelin mi alacaksın yooooo seni ne ilgilendirir kadının özel hayatı!Tek ondan duymadım ama o söyleyince korktum bir an. Ne yaparsa yapsın bana selam verince umursamamak olmazdı.
Haklısınız. Ben açamıyorum fazla konuyu. Bir çok kişi söylüyor ama gerçekten kötülüğünü bir zararını görmedim. Ona insan değil gibi davranmak da olmaz sadece bir an tereddüt ettim söyleyince.Birileriyle görmekten kasıt ne? Herkes birileriyle görülebilir. Ahlaka aykırı şeyler yapması da sadece o kadının sorunu. Tabi sorun olarak görüyorsa..
Size bi zararı yoksa etraftan duyduğunuz laflarla hareket etmeyin. Komşunuzun kim olduğuna göre size etiket yapıştıran, dedikoducu insanlardan da uzak durun.
Bu kadını yaşadığınız yerde herkesin tanıması ne kadar tuhafsa, insanların size rahatça "görüşme bence" diyebilmesi de o kadar tuhaf. "Bana zararı yok, sizin gördüğünüz hiçbir şeye ben şahit olmadım" deyip geçin.
İyi günler bayanlar. Konuya giriş yapmakta zorlanıyorum. Apartmanımızda genç bir bayan var çok tanımıyorum sadece girip çıkarken karşılaşıyoruz bazen iyi günler filan diyoruz çok muhabbetimiz olmadı. Bir kaç kez de dışarıda karşılaştık. Ayak üstü konuşmuştuk ama nasılsınız gibi abla diyorum kendisine benden büyük. Şöyle ki bu bayan hakkında çok iyi şeyler söylemiyorlar ne yazık ki. Çok gören var başkalarıyla sanırım memleketin çoğunluğu biliyor gibi öyle konuşuyorlar. Ama kimseye bir zararı dokunmuyor kimse de karışmıyor doğal olarak. Benim nerede çalıştığımı filan bilmiyordu. Bugün çalıştığım yerde karşılaştık nasılsın canım filan dedi iyiyim abla hayrola falan dedim. Sen burada mı çalışıyordun dedi evet burada çalışıyorum dedim. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyle abla dedim o da sağol işim olursa uğrarım gibi bir şey dedi. Neyse benim yanımda arkadaşlar vardı bayan bay. Bayan arkadaşım da sen nereden tanıyorsun dedi ben de bizim apartmanda oturuyor dedim. Çok konuşmuyoruz zaten dedim. Konuşma zaten boşver muhatap olma gibisinden suratını bozarak uyardı. Benim de birden moralim bozuldu. Acaba etrafımdakiler beni yanlış mı anladı öyle biri mi sandılar diye düşündüm. Bir kötülüğünü görmedim. Açıkçası aklıma da gelmedi iyi niyetle yardımcı olabileceğim bir şey varsa abla diye sordum. Beni uyaran arkadaşım da oturduğum yerden çokça uzak bir yerde oturuyor. Bana eskiden bizim oralarda oturuyordu çok gören oluyordu çok görüyorduk birileriyle falan filan dedi. Bilmiyorum bu durumda ne yapılır ne diyebilirim ama çok moralim bozuldu. Ben çok korkarım yanlış anlaşılmaktanbenim onunla konuştuğumu görüp bana yakıştırma yapmalarından korkuyorum. hele bir de arkadaşım sakın konuşma gibi şeyler söyleyince acayip bozuldu moralim. Sizce boşuna mı tedirgin oluyorum?
İnanın pek ayrıntıya giremiyorum sadece ben arkadaş boşver konuşma deyince sen nerden tanıyorsun falan deyince bir an şaşırdım acaba etraftakiler benim onunla konuştuğumu görünce farklı bir şey mi çıkardılar diye düşündümya 100 kişiden duy istersen gözünle gördün mü Allasen! biri bi b.k atmış kalmış kadının üstüne kimbilir. ona sorsan o birinden duymuş öbürüne sorsan öbürü birinden duymuş gören var mı desen bir tanesi de ben gördüm demez! keza kadın gerçekten biçok kişi ile görüşmüş olsa bile kime ne???? sen evlenecek misin , oğluna gelin mi alacaksın yooooo seni ne ilgilendirir kadının özel hayatı!
bir kadın olarak bari siz yapmayın yaa..
İnsan değil gibi davranmak ne demek? İnsanlığı bu tarz şeylere bağlayanların insanlığını sorgulamak lazım asıl.Haklısınız. Ben açamıyorum fazla konuyu. Bir çok kişi söylüyor ama gerçekten kötülüğünü bir zararını görmedim. Ona insan değil gibi davranmak da olmaz sadece bir an tereddüt ettim söyleyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?