Bir anlık tereddüt

Aboov insan yerine koyamamak ne demek sevgili konu sahibi yani insanlık dışı ne yapmış bu kadın ??

Birisini mi öldürmüş?
Birisine mi cinsel istismarda bulunmuş?
Evli Ada'm ile birlikte olmuş?
Kocasını mı aldatmış?
Napmış?

Yav ne kadar kolay insanın namusuna laf atmak,sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmak.

Size bir kötülüğü yok ise insanlık dışı bi şey yapmamış ise selamınızı veri tabi,naçizane tavsiyem. Ki öyle yapmışsınız.aslında selam sabahı kesmeme,işin varsa söyle diyerek doğru olanı yapmışsınız.

İnsanların sizin Hakkı'nda ne düşündüğünü önemsemeyin,eğer korktuğunuz yönde düşünen insanlar olacak ise çevrenizde onlardan uzak durunuz,çünkü kalbi kötü kara insanlar böyle düşünür ancak.

Kadın adına üzüldüm. Belki başına kötü bir olay geldi ve iftira atıldı. Herkes boşyere günahını alıyor. Ben olsam böyle düşünürdüm.
Ama siz onun yanında sizin de öyle olduğunuzu düşünürler mi diye korkmuşsunuz. Yazık böyle zihniyete.

Ayrıca kadın evli erkeklerle ilişki kurmasını sürece istediği adamla birlikte olur..istediği kadar adamla da görüşür..isterse hergün başkası ile flört eder..kime ne?
Ona buna çamur atan o çok sevgili namuslu komsulariniz önce bir kendilerine baksınlar.Allah bilir o lafı eden adam sandiklariniz kadının arkasından ağzından salyalar akarak bakiyorlardir!!

Saçmalamayın ya karalamayın su insanları neyse ne herkes kendi halnde iste of en sinir oldgm konu susyyorm

Dedikodu yapmak icin harcanan vakti ilim -bilime harcasak uzaya cikmistik,ne merakliyiz baskalarinin hayatini elestirmeye.

Her insan iyidir diye bi kural yok ama bi insana kotu diyosan sebebini soylemek zorundasindir oyle yuvarlak cumlelerle o onu dedi bu sunu dediyle olmaz.

Bi de hanim dururken neden hemen abla hitabini kullandiniz ki ,gerek yok bence.

Aynı fikirdeyim.
Ayrıca ne malum kadının öyle birisi olduğu...
Hemen yafta hemen damga... Belki kadın özgür ruhlu ve kendi ayaklarında durabilen kimseye eyvallahı olmayan kendi istediği gibi yaşayan bir kadın, onu hazmedemiyorlardır.

Sen boşver elalemin lafını da, milletin ne dediğine göre yaşarsan daha çoooookkk "ay bunu mu derler, onu mu düşünürler" diye evhamlanırsın... Bırakın şu evhamları, etrafı, el-alemi! Kendiniz gibi yaşayın biraz....

Siz böyle yaptıkça yaftalanan- etiketlenen kadın ile dolup taşar memleket zaten.
Dar, at gözlüğü zihniyetler çoğalır ve bu mentalite ile yetiştirilen çocuklarda farksız bir birey olmazlar...

kime ne ise. milletin ağzı cidden torba değil ki büzesin. hani derler ya karşındakine çamur atmadan önce düşün ilk kirlenecek olan senin ellerin diye. ne yazık ki millet bunu düşünmüyor

Yaa sizin Çevrenizdeki bu dedikoducu insanlardan ve sizin gibi bu dedikodulara çanak tutanlardan hiç hoşlanıyorum.

Sonra da lou salome bu toplumu neden sevmiyor?
Yüzde doksani böyle bu ülkenin.
Allahın cezalari yaa.

Rahat bırakın kadını.

Ayıp ayıp, kadının özel hayatı. Siz de isterseniz görüşürsünüz istemezseniz görüşmezsiniz. Bence bu zihniyet sizi de yanlış anlar.

Mahalle baskisi dedikleri bu olsa gerek.

Canim gunun birinde bu bayanla aksam yemegine cikarsan falan tedirgin ol. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim ayagina adini cikartirlar.
Ama su an ki durumda bir sey yok.

Cok rahatlamak istersen o cok bilen arkadasina kendi gozuyle ne gordugunu sor.
Kime ne kadinin isinden hayatından anlamıyorum. Kimse kendine bakmaz zaten.
Vereceği cevaba gore davran. Misal meslegi iyi degil derse ben hic anlamam oyle seylerden, oyle insanlari hic tanimam bu komsum. Demek siz karsilasiyorsunuz bir yerlerde derdim ben olsam.

Sunu da yazmadan gecmeyeyim, bu toplumda nedense cocugunu doven,anne babasina eziyet eden,dedikodu yapip kari-kocanin arasini bozan,arkadaslarini kiskanan kadinlara degil de sevgilisi olan kadina 'kotu kadin !' yaftasi yapistiriyolar ya iste bu zihniyet degismeden bir arpa boyu yol almaz bu ulke.

Birkaç kişiden duyduğum kadarıyla söyledim. Çok açamıyorum ne yazık ki. Sadece hiç iyi bilinmediğini belirtmek için söyledim.

Birçok kişiden duyduğum bu kişiler birbirini tanımazlar ve çok güvendiğim kişiler de var. İyi yolda olmadığını iyi işler yapmadığını söylüyorlar. Ama dediğim gibi bir zararını görmedim. Sadece yanlış anlaşılmaktan korktum. Bir an öyle samimi konuşunca ben sadece yardımcı olabileceğim bir şey varsa gibi söyledim o da ben yanına uğrarım gibi bir şey söyledi. Üstüne bir de arkadaşım öyle deyince beni de yanlış anlarlarsa diye bir an tereddüt ettim moralim bozuldu.

Öyle olmuyor işte

İnsanlara sana şununla görüşme gibi bir cümle kurma selahiyeti verme
Kim olursa olsun
Ayrıca bir insanla görüşmeme kararını almak için gözünle bir şeyler görmen lazım
Milletin lafıyla insan yaftalanmaz, onlardan farkın kalmaz
Rahmetli annem matrak bir kadındı, ona bir kadın için kötü bir şey söylendiğinde benim a... ı ödünç alıp yapmıyor, beni ilgilendirmez derdi, herkes kendi ayıplarıyla uğraşsın

Kadını görmeden kafanızda hangi kategoride ilan ettiniz ?
Zaten görsenizde bu ne sizi ne de o sevgili arkadaşlarınızı ilgilendirmez!
Çok çok muhabbetinizi kesersiniz olur biter.
Sizde demişsiniz kimseye zararı yok diye kadın kimseyi taciz etmiyor yağmalayıp soymuyor ayıp yani.
Sizi ne gibi bir yakıştırma yapabilirler ki yani!
Yaparlarsada yargısız infa yaptıkları için zaten onlar size arkadaş değil DÜŞMAN dır.
Böylelikle kendilerini göstermiş olurlar.....

Mesela nasıl işler?
Sevişmek gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…