- 29 Mart 2012
- 1.784
- 1.838
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
Baban ne diyor bu konuda annen hayır deyince geri adım atmak zorunda kalıyor değil mi ister istemez. Işte diğer aile üyelerinin evinde de benzer sorunlar yaşanıyor olabilir öyle düşün ne buradakilere kız ne amcan ve halanlara objektif düşünmeye çalış bence sizin tüm aile üyeleri biraraya gelip fikirlerini sunmali
Babam anneme gidip bakabilir miyim demedi. Koydeki evimizde bakarim dedi. Annem sonra bizim eve gotur diye teklifte bulundu. Yani aralarinda direkt bir kavga ya da tartisma yok. Ki ben babam hayirli evlat falan da demiyorum. Bana gore annemi ikna edip digerlerine hic boyun egmeden kendisi bakmali.
Babam anneme biz hepimiz bakicaz diyince buyuk amca ilimli tepki verdi ama bugun kucuk amcamin karisi aradi orayi da orgutlemisler siz neden cikintilik yapiyosunuza getirdi.
Yengemden once amcam verme taraftari. Adam karisi olmadan babaanneme gitse bile yaninda kalmiyor, bir de gevsek gevsek babaannemin evi pis diye anlatiyormus utanmaz. Bunlarin hepsi bir araya gelince sinirlerimi ziplatiyor.
Ortak konusma da yok, cunku birbirleriyle konusmuyolar. Yengemle haber gonderiyor bize