• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Anne Bunu Yapar Mı?

Evet, sinir bozucu ama bak bircok anne yapiyor bunu. Cogumuz yasiyoruz ayni durumu.

Vuran anne olsun T torarikar .

oda doğru. zira vuracak anne bulamayanda var benim gibi... çok özlüyorum , bazen yaptıkları aklıma geliyor neden öyle yapıyordu diye nasıl bir psikolojikisi vardi kim bilir. :(

İçimi çok kolay herkese dökebilen biri değilim. Arada anneme açıyorum o kadar. Ama artık anneme de açamıyorum. Neden mi?
Diyelim ki anneme bir şey anlatıyorum dertleşiyorum. Mesela diyelim ki arkadaşım bana haksızlık etti. Bunu anlatıyorum. Aradan bir süre geçiyor diyelim ki annemle herhangi bir konuda tartışıyoruz. Beni hemen o anlattığım derdimden vuruyor. İşte bu yüzden insanlar sana böyle yapıyor, diyor. Halbuki konular tamamen alakasız. Tıpkı buradaki üyelerin birbirlerini eski konularından vurması gibi annem de beni eski dertlerimden vuruyor ve bu beni çok ama çok yaralıyor. Artık anneme de hiçbir şey anlatmıyorum çünkü biliyorum ki beni ileride bununla vuracak. İnsanın öz annesi yapar mı bunu?
Yapar canım
Benimkide aynısı

13 yasindaydim bunu fark ettigimde ve o gun bende onla dertlesme devri kapandi :)
Kisilik meselesi bu,anne olmakla alakasi yok pek

İçimi çok kolay herkese dökebilen biri değilim. Arada anneme açıyorum o kadar. Ama artık anneme de açamıyorum. Neden mi?
Diyelim ki anneme bir şey anlatıyorum dertleşiyorum. Mesela diyelim ki arkadaşım bana haksızlık etti. Bunu anlatıyorum. Aradan bir süre geçiyor diyelim ki annemle herhangi bir konuda tartışıyoruz. Beni hemen o anlattığım derdimden vuruyor. İşte bu yüzden insanlar sana böyle yapıyor, diyor. Halbuki konular tamamen alakasız. Tıpkı buradaki üyelerin birbirlerini eski konularından vurması gibi annem de beni eski dertlerimden vuruyor ve bu beni çok ama çok yaralıyor. Artık anneme de hiçbir şey anlatmıyorum çünkü biliyorum ki beni ileride bununla vuracak. İnsanın öz annesi yapar mı bunu?

Bence bu soruyu annenize sorun. “Böyle böyle yapıyorsun. İnsanın öz annesi yapar mı bunu?” deyin. Anne olduğu için “eleştirilemez” olmuyor.

Bence bu soruyu annenize sorun. “Böyle böyle yapıyorsun. İnsanın öz annesi yapar mı bunu?” deyin. Anne olduğu için “eleştirilemez” olmuyor.
Haklisiniz. Peki sizce normal mi bu durum? Hani yabanci olsa bir nebze doğal görülebilir. Ama bir anne neden çocuğunu zamanında ona anlattığı dertleriyle vurur? Yine kızsın bana, bağırsın hatta. Ama eski dertlerimle vurmasın. Eski dertlerimi araya katmayınca sinirini çıkaramıyor mu acaba? İnanın çok kırıcı oluyor bu durum. Artık kötü bir olay yaşasam da annemle paylaşamayacağım demek ki :( Ne acı

Haklisiniz. Peki sizce normal mi bu durum? Hani yabanci olsa bir nebze doğal görülebilir. Ama bir anne neden çocuğunu zamanında ona anlattığı dertleriyle vurur? Yine kızsın bana, bağırsın hatta. Ama eski dertlerimle vurmasın. Eski dertlerimi araya katmayınca sinirini çıkaramıyor mu acaba? İnanın çok kırıcı oluyor bu durum. Artık kötü bir olay yaşasam da annemle paylaşamayacağım demek ki :KK43: Ne acı

İşte bunların aynısını annenize sorun diyorum. Normal değiş tabii.

Yumurtadan çıkan civcivi çok iyi biliyor annen. O yüzden seni eleştiriyorsa çoğu zaman haklı aslında ben haksız birşeyine denk gelmedim kendi deneyimlerimde.
Konular alakasız olsa da senin bütününe bakıyor, bu arada bunu her anne yapar

Bu ne ki? Ben annemle konuşmuyorum.. Söylediğin şeylerden vurmayı bırak, benim ona anlattığım şeyleri sanki ben ona söylememişim de kendisi öğrenmiş gibi normal bir olayı sanki suçlayıcı şekilde konuşur benimle.. Bana karşı ağından hiç iyi bişey çıkmaz.. Beni direkt olarak diyemese de üstü kapalı her şeyle suçlayabilir.. Üvey gibi. Uzak duruyorum..

Benim annem de yapıyor babam da yapıyor her anlattığım şeyden bir şey çıkarıyorlar hatta. Ben de minimal düzeyde anlatıyorum bir şey anlatacaksam. Hatta annem sonra da gelip niye bana bir şey anlatmıyorsunuz diyor. Bazen duymak isteyeceği hikaye uyduruyorum gönlü hoş olsun diye :confused:

annen olmayla huy bu yani neden degissin?insana has bir ozellik bu

Dramatize edilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum benim annemde yapıyor. 2 dakika gözlerini kapat nolur annenin öldugunu düşün, gözünüzü sevim böyle şeylere takmayın annen o senin herkesten çok sevenin şükret Yüzüne hatanı yanlışını söyleyen ne bilim haksız dahi olsa konuşabildigin bir ANNEN var.

Benim annemde yapar ..
Cokta samimiyizdir içimi dişimi herseyimi bilir ...
Alinmam da ....

Maalesef benim annem de öyle...Ben de çok içimi açardım baya kırıcı lafları oldu çektim kendimi...şimdi o gelip sariliyo devamlı
Kötü niyeti yoktur annenizin de bence öfkeyle söylenmiş sözlerdir gibi geliyor

Eminim annem seni çok seviyor belli ki bekarsinda .ben bekarken annemle çok zitlasirdim.bana gıcık olduğunu düşünürdüm.hep bana bağırır kızardı şikayet ederdi . Şimdi benim de bir kizim var ve annemi o kadar iyi anlıyorum ki.bazen cocuguna oyle yaparsın olmaz öbür türlü yaparsın olmaz. Bagiririn olmaz.çocuğun aklında annenin neden bağırdığı kalmaz sadece annenin bağırdığı kalır.aslında bu anneler için haksızlık. Iste annelerimizin kiymetini anne olunca anliyoruz.Kaç yaşına gelirsen gel cocuksun iste. Anne ne herşeyini anlat ama onu da anla kocaman saril Anne ne. Belki de ne istuyon gene dicek olsun:))

annen olmayla huy bu yani neden degissin?insana has bir ozellik bu
Hayir mesela buradaki üyeler birbirlerini eski konularından vuruyor ya. Hadi bu normal diyelim. Çünkü buradaki üyeler birbirlerinin hiçbir şeyi değil. Ama anne bunu yapar mı yani? Eski dertlerden vurma düşmana has bir özellik sanki

Back
X