Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapar canımİçimi çok kolay herkese dökebilen biri değilim. Arada anneme açıyorum o kadar. Ama artık anneme de açamıyorum. Neden mi?
Diyelim ki anneme bir şey anlatıyorum dertleşiyorum. Mesela diyelim ki arkadaşım bana haksızlık etti. Bunu anlatıyorum. Aradan bir süre geçiyor diyelim ki annemle herhangi bir konuda tartışıyoruz. Beni hemen o anlattığım derdimden vuruyor. İşte bu yüzden insanlar sana böyle yapıyor, diyor. Halbuki konular tamamen alakasız. Tıpkı buradaki üyelerin birbirlerini eski konularından vurması gibi annem de beni eski dertlerimden vuruyor ve bu beni çok ama çok yaralıyor. Artık anneme de hiçbir şey anlatmıyorum çünkü biliyorum ki beni ileride bununla vuracak. İnsanın öz annesi yapar mı bunu?
İçimi çok kolay herkese dökebilen biri değilim. Arada anneme açıyorum o kadar. Ama artık anneme de açamıyorum. Neden mi?
Diyelim ki anneme bir şey anlatıyorum dertleşiyorum. Mesela diyelim ki arkadaşım bana haksızlık etti. Bunu anlatıyorum. Aradan bir süre geçiyor diyelim ki annemle herhangi bir konuda tartışıyoruz. Beni hemen o anlattığım derdimden vuruyor. İşte bu yüzden insanlar sana böyle yapıyor, diyor. Halbuki konular tamamen alakasız. Tıpkı buradaki üyelerin birbirlerini eski konularından vurması gibi annem de beni eski dertlerimden vuruyor ve bu beni çok ama çok yaralıyor. Artık anneme de hiçbir şey anlatmıyorum çünkü biliyorum ki beni ileride bununla vuracak. İnsanın öz annesi yapar mı bunu?
Haklisiniz. Peki sizce normal mi bu durum? Hani yabanci olsa bir nebze doğal görülebilir. Ama bir anne neden çocuğunu zamanında ona anlattığı dertleriyle vurur? Yine kızsın bana, bağırsın hatta. Ama eski dertlerimle vurmasın. Eski dertlerimi araya katmayınca sinirini çıkaramıyor mu acaba? İnanın çok kırıcı oluyor bu durum. Artık kötü bir olay yaşasam da annemle paylaşamayacağım demek kiBence bu soruyu annenize sorun. “Böyle böyle yapıyorsun. İnsanın öz annesi yapar mı bunu?” deyin. Anne olduğu için “eleştirilemez” olmuyor.
Haklisiniz. Peki sizce normal mi bu durum? Hani yabanci olsa bir nebze doğal görülebilir. Ama bir anne neden çocuğunu zamanında ona anlattığı dertleriyle vurur? Yine kızsın bana, bağırsın hatta. Ama eski dertlerimle vurmasın. Eski dertlerimi araya katmayınca sinirini çıkaramıyor mu acaba? İnanın çok kırıcı oluyor bu durum. Artık kötü bir olay yaşasam da annemle paylaşamayacağım demek kiNe acı
Yumurtadan çıkan civcivi çok iyi biliyor annen. O yüzden seni eleştiriyorsa çoğu zaman haklı aslında ben haksız birşeyine denk gelmedim kendi deneyimlerimde.İçimi çok kolay herkese dökebilen biri değilim. Arada anneme açıyorum o kadar. Ama artık anneme de açamıyorum. Neden mi?
İçimi çok kolay herkese dökebilen biri değilim. Arada anneme açıyorum o kadar. Ama artık anneme de açamıyorum. Neden mi?
Benim annem de yapıyor babam da yapıyor her anlattığım şeyden bir şey çıkarıyorlar hatta. Ben de minimal düzeyde anlatıyorum bir şey anlatacaksam. Hatta annem sonra da gelip niye bana bir şey anlatmıyorsunuz diyor. Bazen duymak isteyeceği hikaye uyduruyorum gönlü hoş olsun diyeİçimi çok kolay herkese dökebilen biri değilim. Arada anneme açıyorum o kadar. Ama artık anneme de açamıyorum. Neden mi?
Hayir mesela buradaki üyeler birbirlerini eski konularından vuruyor ya. Hadi bu normal diyelim. Çünkü buradaki üyeler birbirlerinin hiçbir şeyi değil. Ama anne bunu yapar mı yani? Eski dertlerden vurma düşmana has bir özellik sankiannen olmayla huy bu yani neden degissin?insana has bir ozellik bu