- Konu Sahibi EylemHemsire
-
Bir keresinde bende annemden buna benzer bir beddua duymuştum . Daha önce ondan bana karşı hiç öyle sözler işitmemiştim
O sözü duyduğum gecesi ne ağlamıştım ama boşuna ağlamışım sonradan anladım
Bir sinirle bir öfkeyle dediğinin farkına vardım
Senin nasıl sıkıntıların varsa onunda kendine göre sıkıntıları var. Arada kükreyecek yer arıyorlar . Onlardanda nasibine alan biz oluyoruz ..
Boş ver arkadaşım üzülme annelerin bedduası tutmaz derler sütü engel olurmuş annende pişman olmuştur belki sen kafana takma.
Sabahtan beri nefes alamıyorum sanki
Ben uykuyu seven bir insanım birkaç gündür ev işlerinden çok yoruldum
Sabahta uyanamadım
Misafir gelmiş
Saat 8 gibiydi
Annem birkaç kez çağırdı sonra uyan diye bağırmaya başladı
Az beni rahat bırak dedim en sonunda
Bana Allah seni bizlere hasret bıraksın dedi
Ben işe yaramıyormuşum bilmem ne bilmem ne söylendi işe gitti
Bütün gün onun misafiriyle ben uğraştım
Teşekkür bile etmedi
Az önce aradı gitti mi diye
Bende kendimi tutamadım ağlamaya başladım
Bana neye efkarlandın gelince hesaplaşıcaz dedi
Çok zoruma gidiyo varsa yoksa kardeşim abim ablam
Ben bir hiçim
Evin hizmetçisiyim
Ablamla kardeşime bir iş söylesem onlar senin görevin diyorlar bana
İş zaten bulamadım evden dışarı çıkarmıyorlar
Bıktım usandım artık
çalışmıyorsun diye bu kadar üstüne geliyordurlar ..çalışsan zaten kendi hayatın olur iş çevren vs olur .... bence iş bulmaya bak ..iyi kötü gir biyere ... bu kadar karışamazlar ...
Annem bana daha dün 'Bıktım artık sizden, senden. Sizinle uğraşmaktan da bıktım.' dedi.
Daha önce de 'Bir an önce üniversiteye gitsen de kurtulsam.' demişti.
Ben de bunları hayatım boyunca unutamam, unutmam.
Özellikle anneden duyulunca bu laflar, kalpte izi daha derin oluyor.
Dünden beri kendimi yiyip bitirdim bir anne kendi kızından nasıl bıkabilir diye. Çok zoruma gitti.
Canım, en iyisi kulak ardı etmek böyle lafları. Yoksa bizi üzmekten başka bir işe yaramıyor.
çok aradım yaşadığım çevre geniş olmadığı için pek imkanım olmadı görüşmelerden de ya uygun bulunmadığı için yada kilom için geri gönderildim bende çareyi okula devam etmekte buldum en azından babam insafa geldi de bunu kabul etti okulda olsa en azından gün içinde uzak kalıcam tesellim bu
tamam oda birşeydir ... en azından evden çıkıcaksın ...
kilonla çalışmanın ne ilgisi var ama .... manken olmayacaksın ki ...
eylem çok üzüldüm ben sana yaaa kıyamam...
çok haklısın bence kırılmakta
acaba annene söylesen mi ki diğer kardeşlerime karşı böyle değilsin bana karşı niye bukadar sertsin diye
söylesemde birşey değişmez bu sefer bana evladın olunca sorcam bakalım ayırabiliyor musun o zaman diyor yani bana söylediklerini davranışlarını ben uyduruyormuşum gibi
diğer kardeşlerin de aynı evde mi sizinle?
evet aynı evdeyiz onların kendilerine ait odaları var ben gündüz annemin odasında takılırım ders vs için onların temizlikleride bana kalır her halukarda öyleki ablam çekirdekleri yer masanın üstüne atar bırakır yapmaz annem poşeti verir elime topla der onlar kıymetlidirler yani baya doluyum aslında da böyle zamanlarda patlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?