• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne kızını bu şekilde üzebilir mi ?

Anne dediğin yapıcı olmalı bence. Kızım sağlıkla kucağınıza alın, hayırlı bir evlat olsun, kocanla bebeğinle güzel günlerin olsun demek lazım, moral vermek lazım. Diğer türlüsü hamile bi kadını üzmekten başka bi şey değil..
Kesinlikle bende dedim işte normal bir anne ol diye... hadi önceden de söyledi, şuan hamileyim ve bebeğim üzerinden kocama laf etmesine sinir oldum.....

Soruyorum hoşuma gitmiyor beğenmiyorum diyor............ fakat bizi eşimle çok yakıştırırlar bir annem yakıştıramıyor.
Ona ne? :) İstemeye gelince güle oynaya verdi ama değil mi ? :) Ben beğeniyorum dünyanın en güzel yakışıklı kocası o deyin siz de. Siz de babadan vurun :D

Anneler kızlarını dünya güzeli gördükleri için böyle oluyor galiba. Benim bit arkadaşım annesinin bu huyu yüzünden evlenemedi, annesi kimseleri beğenmedi kızıda kısa boylu ve gayet normal bir tipi olmasına rağmen her bulduğuna bir kulp taktı. Kiminin tipine kiminin işine gücüne kusur buldu.
Annenizin dediğine hiç aldırmayın. Benim eşimde esmer kaşlı gözlü, biz ailecek sarışınız, yıllardır espri yaparız olurda eşime benzerse diye, ama bu birlikte yaptığımız bir espri eşimle dahi yaparız hiçde alınmam alınmaz.
Sağlıkla doğsun da kime benzeyecek ya anneye babaya ;) hiç umursama canım annelerin çoğu böyle oluyor.

Anneler böyledir.
Sen onun gözünden dünya güzeli oldugun için brad pitt gibi biriyle evlensende annen seni ondan hep üstün görecektir.
Bence cok üzülüp moralini bozma benm annemde ablamlara öyle der :)
Annelern hepsi genelde oyle seyler söyler bosver yargılama bence
Ben şahsen çocuğum kimi beğendiyse sevdiyse o insana asla bir laf edip çocuğumu üzmem ..

Anneler kızlarını dünya güzeli gördükleri için böyle oluyor galiba. Benim bit arkadaşım annesinin bu huyu yüzünden evlenemedi, annesi kimseleri beğenmedi kızıda kısa boylu ve gayet normal bir tipi olmasına rağmen her bulduğuna bir kulp taktı. Kiminin tipine kiminin işine gücüne kusur buldu.
Annenizin dediğine hiç aldırmayın. Benim eşimde esmer kaşlı gözlü, biz ailecek sarışınız, yıllardır espri yaparız olurda eşime benzerse diye, ama bu birlikte yaptığımız bir espri eşimle dahi yaparız hiçde alınmam alınmaz.
Sağlıkla doğsun da kime benzeyecek ya anneye babaya :KK66: hiç umursama canım annelerin çoğu böyle oluyor.
Sağlıkla doğsun da kime benzeyecek ya anneye babaya :KK66: hiç umursama canım annelerin çoğu böyle oluyor.

Ben böylesini görmedim hiç..gerçekten....tamam başta dediysen bile üzüldüğümü gördükten sonra demeyi bırak...sonra bir şey dedi mi suçlu olan benim..

Sende ona laf soyle
Babam iyiki senle evlenmiş yoksa kimse evlenmezdi senle dünya ya ben gelmezdim çocuğumda olmazdı de

Ay babam nasıl güzel çıkmış de

Babam yanında daha yakışıklı görünüyor de

Evet ben güzelim çünkü babam tarafına çekmişim genim kütüğüm baba tarafı de
Diyemem annemin tıpkısının aynısıyım:KK53:(iyi ki sadece görünüş olarak) annem babam ayrı annem ikinci evlilik yaptı , o bana önceden de bu tarz şeyler söylerken sen önce dön bir kendi kocana bak demişimdir,

Gece koynuna alıp yatan benim, sana ne benim kocamın yakışıklı olup olmamasından? Ben beğenmiş almışım, kimseye laf etmek düşmez deyip geçerdim.

Edepsizlikse edepsizlik, hak edene hakkını vermek lazım.

Haddini aşan insanlar sırf yaşlı veya ebeveyn diye alttan almak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Sıkmayın canınızı, annenizin ayarları bozulmuş, bir fırçayla düzelir sanırım.
Sizin de bu tür hadsizliklerden pek bi geri kalan yanınız olmayıp tencere kapak ilişkisinde görünürdünüz üçüncü gözlere..

Belki doğru dişe diş göze gözdür. Belki değildir. Bilmiyorum... Ama bir evladın annesine "gece koynuma alan benim" demesi çok kulak tırmalayıcı ve etik görünmeyen bir söylem..

Evet sık sık olmasa da buna benzer şeyler söyler ama şimdi çok ileri gitti,annem eşime niye bu kadar taktı anlamıyorum
Takma bence kafana 19 haftalik hamileyim halla daha ailemden kimse bilmiyo soylemyrm çünkü biliyrm siyleyecekleri n onlara giderken geniş giyniyrm düşün annem daha benim yavrum olacagini bilmiyo

Boşveeerr
'Eline para geçerse ilk iş seni aldatır' diyen anneler de var.
Çok da zırt yani.
Annem benim aldatmamı da önermiştir... eşim yurtdışına gitmişti evlenmeden önce, aman boşver yenisini bulursun burada boşver onu demişti benim içim yanarken.... ne kadar sevdiğimi de çok iyi biliyor..

Hem de nasil eşimi sevmyo ona gore biz bi kaç yilla kadar bosanacaz o yüzden o gün bana hamile falan kalayim deme bizi yaninda bulamazsin dedi
Ayy ne diyeceğimi bilemiyorum neden insan çocuğunu düşünmez onu üzmeye çalışır ki ????gerçi o laf bana denmiş olsaydı hamile olduğumu ilk anneme söylerdim bakalım ne yapacak...

Ayy ne diyeceğimi bilemiyorum neden insan çocuğunu düşünmez onu üzmeye çalışır ki ????gerçi o laf bana denmiş olsaydı hamile olduğumu ilk anneme söylerdim bakalım ne yapacak...
Su aralar skntilarimiz var kuzenimgil kaza geçirdi o 3 yaşındaki yegenim yoğun bakimda hayati tehlikesi var ona uzuluyrm bide onla tartsmayi kaldirmm kendimi dusunuyrm elinde sonunda öğrenecek

Merhaba kızlar. az önce annemle konuştuk beni aradı.insanın moralini bozmakta üstüne yok. hamileyim. bana dedi ki bebek sana benzesin babasına benzerse çok çirkin olur. kızlar söylenecek laf mı bu, ayrıca eşim benim için çok yakışıklı, kimsenin dış görünüşüne laf söylemem güzel çirkin diye ayırt etmem ama gerçekten çirkin bir adam değil. hem olsa bile annem bu şekilde bir laf söyleyebilir mi ya? zaten annem önceden de durmadan eşime laf etmiştir yok x kişisine benziyor, sanat camiasından birilerinden örnek veriyor anneme göre çirkin olan insanlardan,kaç defa laf söyledim şaka yapıyorum diyor, şimdi de beni ağlatıp üzdü,bir de whatsapp profil resmimiz hakkında diyor ki sen prenses gibi çıkmışsın bir de ona bak,ya sen nasıl bir insansın,normal bir insan ol normal bir anne ol, abuk sabuk konuşup beni sinir etme diye bağırdım,sonra da diyor ki ağır konuşuyorsun.. ya ağır konuştuysam bağırdıysam bunu haketti.annemi tabi ki çok seviyorum benimle de ilgili bir annedir ama o gerçekten beni düşünse üstelik hamileyim benim kalbimi bu şekilde kırmaz...
benim eşim çok iyi bir insan.anneme çok iyi davranıyor herkese karşı öyle zaten .saygıda kusur etmez ... hem farzedelim bebeğim oldu ve aynı babasına benzedi, bu sefer bebeğime de çirkin demeye kalkar kesin.. ki ben aynı eşime benzeyen bir oğlum olsun çok isterim mesela....kızlar kim haklı ,tamam ben bağırdım belki doğru değil ama sinirlerim tavan yaptı...

bu anneleri anlamak zor... mutsuz bir evlilik geçirmiş olmalı, ya da seni kendine rakip görüyor olabilir. bende de var bir tane. böyle konuşup dururdu en son atıcam kendimi bi yerden göreceksin diyip kriz geçirince 180 derece değişti. artık saçmalamıyor. takma kafana hem çirkinlik nedir ya? kime göre neye göre çirkin? hayret bişi hamile insana yapılır mı bu tepem atıyor

Takma bence kafana 19 haftalik hamileyim halla daha ailemden kimse bilmiyo soylemyrm çünkü biliyrm siyleyecekleri n onlara giderken geniş giyniyrm düşün annem daha benim yavrum olacagini bilmiyo

Aynen ben de cok gec soyledim...daha simdiden moral bozucu karsilastirmalar konusmalar basladi...ben de annemle baglantiyi kopardim...şu an onemli olan benim psikolojim...onun önceligi hicbi zaman ben ve benim psikolojim olmadigi icin benim önceligim de artik annem degil...

Back
X