• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne kızını bu şekilde üzebilir mi ?

Gece koynuna alıp yatan benim, sana ne benim kocamın yakışıklı olup olmamasından? Ben beğenmiş almışım, kimseye laf etmek düşmez deyip geçerdim.

Edepsizlikse edepsizlik, hak edene hakkını vermek lazım.

Haddini aşan insanlar sırf yaşlı veya ebeveyn diye alttan almak zorunda değiliz diye düşünüyorum.

Sıkmayın canınızı, annenizin ayarları bozulmuş, bir fırçayla düzelir sanırım.
Bir anne için ne biçim bı üslup siz ne dediginizin farkindamisiniz herhalde anne olmadiniz daha gerçekten çok usturupsuz umarım Allah kimseye sizin gibi bı evlat vermez

Aynen ben de cok gec soyledim...daha simdiden moral bozucu karsilastirmalar konusmalar basladi...ben de annemle baglantiyi kopardim...şu an onemli olan benim psikolojim...onun önceligi hicbi zaman ben ve benim psikolojim olmadigi icin benim önceligim de artik annem degil...
Aynen benimde ole şuanda soylemyrm çünkü 3 yasinda yegenim yoğun bakımda ona uzuluyrm zaten bide onunla kavga edemeyeceğim icin

İnsan insanın utancıdır kelimesi doğruymuş , bu seni doğuran annen bile olsa birde şu var herkes edebi kadar ahlâksız hal ve hareketlerde bulunur .

herkes Bebek yüzlü erkeklerden hoşlanacak dıye bısey mı var ya
ben mesela herkesın yakışıklı bulduğu erkek tıplerını hıc beğenmem
bana göre erkek dedıgın kaba bu tabır olacak ama kara çirkin olacak yanı ben böyle sevıyorum
esımı de ben nısanlıyken beğenmeyen çirkin olduğunu ima edenler oldu ama bana cok yakışıklı gelıyo ne yapayım yanı ben böyle sevıyorum
annen de işte boş konuşmuş sen sevmıs begenmıs almışsın kımseyı ılgılendırmez kafana da takmaya değmez

"Gönül kimi severse odur dünya güzeli"
Annen kendi kocasına baksın..
Bebeğin sevdiğin adama benzediğinde sevgi bağı daha kuvvetli oluyor.
İnş eşin bebeğine baktığında seni, sen baktığında eşini görürsün :KK54: hamile halinle üzme kendini . Annen galiba seni kıskanıyor :halay:

Anneniz eşinize takmış biraz
Güzel kızına layık görmemiş tip olarak
Dert etmiş bunu her lafında dile getiriyor
Soylemese tabiki daha dogru
Ama duramıyor demekki :)
İyi bir anne ise şaka ile karışık söylüyorsa siz de sakaya vurun..
Bana dünya yakışıklısi geliyor anne napayim diyin gülün..
anne atlat artık bu durumu damat bu artık diyin falan çok ciddiye almayın..
Bebek babasının kopyası bile olsa aynı kızım der anneniz o ışığı gördüm annenizde..
Hamile iken zor böyle mevzular ama çok takilmayin derim..
Bebeğinize ve size güzel kolay dogumlar dilerim..

Su aralar skntilarimiz var kuzenimgil kaza geçirdi o 3 yaşındaki yegenim yoğun bakimda hayati tehlikesi var ona uzuluyrm bide onla tartsmayi kaldirmm kendimi dusunuyrm elinde sonunda öğrenecek
Çok geçmiş olsun çok haklısın üzme kendini...

Ay bilemedim ben boyle seylere hep guler gecerim
Oglum ilk dogdugunda ayni kpime benziyordu hatta annem de soylemisti hic sizinle alakasi yok diye gulmekten yerlere yatmistim :KK66: sanirim ya anormalim ya da fazla umursamaz

herkes Bebek yüzlü erkeklerden hoşlanacak dıye bısey mı var ya
ben mesela herkesın yakışıklı bulduğu erkek tıplerını hıc beğenmem
bana göre erkek dedıgın kaba bu tabır olacak ama kara çirkin olacak yanı ben böyle sevıyorum
esımı de ben nısanlıyken beğenmeyen çirkin olduğunu ima edenler oldu ama bana cok yakışıklı gelıyo ne yapayım yanı ben böyle sevıyorum
annen de işte boş konuşmuş sen sevmıs begenmıs almışsın kımseyı ılgılendırmez kafana da takmaya değmez
Benim eşim kumral ve yeşil gözlü... gayet hoş birisi yakışıklı ... yakıştıranlar çok bizi. annem neden öyle diyor bilmiyorum annem gibi diyen yok zaten. eşim hakkında olumsuz konuşan bir annem.

Anneniz sizi paylaşamıyor sanırım. Ama patavatsızlık etmiş ben olsam bende çok sinirlenirdim. Söylencek laf değil. Bide gebesiniz hiç hiç değil. Bi dahakine sizde aynı şekilde cevap verin sinirlenmeden dank diye söyle lafını.

"Gönül kimi severse odur dünya güzeli"
Annen kendi kocasına baksın..
Bebeğin sevdiğin adama benzediğinde sevgi bağı daha kuvvetli oluyor.
İnş eşin bebeğine baktığında seni, sen baktığında eşini görürsün :KK54: hamile halinle üzme kendini . Annen galiba seni kıskanıyor :halay:
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim...
:KK200::KK200::KK200::KK200:

Tamam ama hoş bir üslup mu ? hem üzüldüğümü bile bile yapması gerçekten anneliğe yakışır mı

Daha anne bile olmadan onca yıllık annenizin annelik vasfını mı sorguluyorsunuz yapmayın lütfen
Rahmetli annem derdi ki sizin keyfinize göre ağzıma ayar mı vereceğim, dinleyeceksiniz beni =))

Kahkahayı patlattım:) valla canım bütün anneler böyle takma niye takıyorsun...butun annelere göre kızları prenses damat öcü:) hahaaa

Daha anne bile olmadan onca yıllık annenizin annelik vasfını mı sorguluyorsunuz yapmayın lütfen
Rahmetli annem derdi ki sizin keyfinize göre ağzıma ayar mı vereceğim, dinleyeceksiniz beni =))
Anne diye o zaman sevdiğim insana her önüne geleni söylesin her fırsatta beğenmediğini söylesin.. .küfür de edebilir hatta nasılsa anne değil mi ? anne ya her şey serbest...... sorgulamaksa evet sorguluyorum......

Back
X