Merhaba kızlar. az önce annemle konuştuk beni aradı.insanın moralini bozmakta üstüne yok. hamileyim. bana dedi ki bebek sana benzesin babasına benzerse çok çirkin olur. kızlar söylenecek laf mı bu, ayrıca eşim benim için çok yakışıklı, kimsenin dış görünüşüne laf söylemem güzel çirkin diye ayırt etmem ama gerçekten çirkin bir adam değil. hem olsa bile annem bu şekilde bir laf söyleyebilir mi ya? zaten annem önceden de durmadan eşime laf etmiştir yok x kişisine benziyor, sanat camiasından birilerinden örnek veriyor anneme göre çirkin olan insanlardan,kaç defa laf söyledim şaka yapıyorum diyor, şimdi de beni ağlatıp üzdü,bir de whatsapp profil resmimiz hakkında diyor ki sen prenses gibi çıkmışsın bir de ona bak,ya sen nasıl bir insansın,normal bir insan ol normal bir anne ol, abuk sabuk konuşup beni sinir etme diye bağırdım,sonra da diyor ki ağır konuşuyorsun.. ya ağır konuştuysam bağırdıysam bunu haketti.annemi tabi ki çok seviyorum benimle de ilgili bir annedir ama o gerçekten beni düşünse üstelik hamileyim benim kalbimi bu şekilde kırmaz...
benim eşim çok iyi bir insan.anneme çok iyi davranıyor herkese karşı öyle zaten .saygıda kusur etmez ... hem farzedelim bebeğim oldu ve aynı babasına benzedi, bu sefer bebeğime de çirkin demeye kalkar kesin.. ki ben aynı eşime benzeyen bir oğlum olsun çok isterim mesela....kızlar kim haklı ,tamam ben bağırdım belki doğru değil ama sinirlerim tavan yaptı...