Bir anne nasıl giyinir?

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
Esimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
Bu sorunun cevabini cok merak ediyorum o yuzden konu acmak istedim.
24 yasindayim 21 aylik bi bebegim var. 36-38 bedenim
Genc giyinmeyi seviyorum tsortlerimi pantollarimin icine koyarim ki bu esimin en cok elestirdigi sey. Ergen isi der
Hep dikkat cektigimi , bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler
Bi zamandan sonra artik dayanamayip birbirimize giriyoruz
Cevremden de iltifat alinca iyice delirip giyimimi elestiriyor ona gore dikkat cekmemin tek nedeni giyim tarzim
En sonunda herseyimi kesip atip git bi anne ne giyiniyorsa al getir diyicem cok az kaldi.
Kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o sekil olmak istiyorum

Soyleyin lutfen bi anne nasil giyinmeli?

Son düzenleme:
Esimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
Bu sorunun cevabini cok merak ediyorum o yuzden konu acmak istedim.
24 yasindayim 21 aylik bi bebegim var. 36-38 bedenim
Genc giyinmeyi seviyorum tsortlerimi pantollarimin icine koyarim ki bu esimin en cok elestirdigi sey. Ergen isi der
Hep dikkat cektigimi , bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler
Bi zamandan sonra artik dayanamayip birbirimize giriyoruz
Cevremden de iltifat alinca iyice delirip giyimimi elestiriyor ona gore dikkat cekmemin tek nedeni giyim tarzim
En sonunda herseyimi kesip atip git bi anne ne giyiniyorsa al getir diyicem cok az kaldi.
Kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o sekil olmak istiyorum
Oda sadece spor giyinir dikkat ceker hep ama ben hic boyle seyler dusunmuyorum.

Soyleyin lutfen ben hatalimiyim bi anne nasil giyinmeli?
Bir anne, bir kadın nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinmeli.

Yok artık daha neler. Anne gibi giyinmek, kız kardeş gibi giyinmek, evli kadın gibi giyinmek diye bir kalıp olmaz olmamalı. Bence siz kendinizi eleştireceğinize eşinizi eleştirin böylesine sığ bir zihniyet olamaz. Eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyor daha doğrusu yaptığı üzerinizde hakimiyet kurmak

Ona gore anneyim diye anneligin agirligini tasiyicak seyler giyinmeliyim ama bunlar nee ne annelik agirligi tasiyor ben anlamiyorum
Biryere gidince korkuyorum artik istemsizce surat asip benmde tum modumu dusuruyor

Siz ona baba gibi giyin demediniz mi hiç?
Dedim ne var giyindiklerimde baskili tsort alti ustu diyor.
Bana gore baba gibi giyinmek diye birseyde yok nasil istiyorsab giyin daha cok severim yakisani giymesini

Bu konunun aynisi daha once acilmisti? O da siz miydiniz?
Bi de cift olarak ikinizde bir garipsiniz spor giyinildi diye birbirinizin dikkat cektigini dusunuyorsunuz. Kot, tisort alti ustu bir suru insan ayni seyi giyiyor ya da etrafinizda cocugu olup kot tisort giyen insan mi yok ki bu kadar dikkat ceken bir durum olustu.

Vallahi nasıl rahatsa nasıl kendini iyi ve güzel hissediyorsa öyle giyinir. Kendinizden taviz vermeyin. Hele ki bir anneyseniz zaten kendinizi güzel hissetme ihtiyacınız var demektir. Bebeğiniz erkek ise özellikle hanımına ve onun tercihlerine saygı duymayı öğretin lütfen. Bu adamlar hep annelerinin yetiştirdiği birer çocuktu ve yeni nesli biz yetiştireceğiz unutmayın. Gencsiniz güzelsiniz, ne güzel sizinle gurur duymalı. Ben de anneyim 19 aylık bir bebeğim var daha yeni 38 beden oldum eşim hep destekler gönlün ne istiyorsa al giyin der. Belki tesettürlü oldugumdam sanırım pek makyaj yakistirmaz. Yaparsam bir şey demez ama genelde baş örtüsüne yakışmıyor pek der genel ortamda. O kadar. Olması gereken budur. O fikrini söyler siz size uygun olanı yaparsınız

Yok artık daha neler. Anne gibi giyinmek, kız kardeş gibi giyinmek, evli kadın gibi giyinmek diye bir kalıp olmaz olmamalı. Bence siz kendinizi eleştireceğinize eşinizi eleştirin böylesine sığ bir zihniyet olamaz. Eşiniz sizi değiştirmeye çalışıyor daha doğrusu yaptığı üzerinizde hakimiyet kurmak
Bilmiyorum konuyu yazarken esin istemiyorsa giyme yorumlari gelebilecegini hesaba kattim oyle zihniyet bayanlar cok cunku

Anne olduktan sonra çocuk peşinde eğilip dogruldugumda frikik vermeyecek kıyafetlere ve hatlarimi tamamen sarmayan kalıplara yoneldim.Ayakkabilarda bile özellikle düz /dolgu taban modellerini seçmeye başladım topuklu ile çocuk kucagimdayken yürümek ,eğilip dogrulmak zor oluyor diye...ama tişörtü pantolon içine sokmak veya spor giyinmekte bence abes birşey yok

Bu konunun aynisi daha once acilmisti? O da siz miydiniz?
Bi de cift olarak ikinizde bir garipsiniz spor giyinildi diye birbirinizin dikkat cektigini dusunuyorsunuz. Kot, tisort alti ustu bir suru insan ayni seyi giyiyor ya da etrafinizda cocugu olup kot tisort giyen insan mi yok ki bu kadar dikkat ceken bir durum olustu.
Yok ben degilim o konu acan kimse.
Hayir demek istedigim spor yakisir onu giyer klasik yakisir bunu giyerim ben laf etmiyorum herkes kendine yakisabi giymeli diyorum
Ama o soyleniyor

2290314

Anne gibi giyinmek deyince aklıma anne bluzları geldi 😅 bu tarz mı giyinmenizi istiyor acaba?

Dünya kadınlar, erkekler ve anneler diye 3'e ayrılmıyor dostum. Anneler kadındır ve kadın gibi giyinir. Şahsen yırtık kot, siyah oje, minilerim anneyken de vazgeçmeyeceğim itemler. Ama en önemlisi ne biliyor musun, eşim benim adıma karar veremez. Nasıl oluyor da sana karışabiliyor? Kocanızı veliniz yapmayın.

Yok ben degilim o konu acan kimse.
Hayir demek istedigim spor yakisir onu giyer klasik yakisir bunu giyerim ben laf etmiyorum herkes kendine yakisabi giymeli diyorum
Ama o soyleniyor

Esiniz asiri sacmaliyor. Ben 26 yasimdayim ve benim annem kot, tisort, elbise giyiniyor. Siz daha 24 yasinda ne giyecekmissiniz? Kendi annesi nasil giyiniyor ki muhtemelen onun gibi giyinmenizi istiyordur.

Kendisi kaç yaşında?
Aranızda çok yaş farkı mı var, sizi ergen giyimli buluyor?

Anne olduktan sonra çocuk peşinde eğilip dogruldugumda frikik vermeyecek kıyafetlere ve hatlarimi tamamen sarmayan kalıplara yoneldim.Ayakkabilarda bile özellikle düz /dolgu taban modellerini seçmeye başladım topuklu ile çocuk kucagimdayken yürümek ,eğilip dogrulmak zor oluyor diye...ama tişörtü pantolon içine sokmak veya spor giyinmekte bence abes birşey yok
Bende anne oldukdan sonra topuklu hic giyinmedim zaten belimin gogsumun acilmamasina dikkat ederim
Tek giyindigim sey pantolon tsort askili bodyler
Icine koyuyorum birde spor ayakkabi baska ne etek ne elbse tarzim degil tek tarzim bu

Back
X