Bir anne nasıl giyinir?

Esimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
Bu sorunun cevabini cok merak ediyorum o yuzden konu acmak istedim.
24 yasindayim 21 aylik bi bebegim var. 36-38 bedenim
Genc giyinmeyi seviyorum tsortlerimi pantollarimin icine koyarim ki bu esimin en cok elestirdigi sey. Ergen isi der
Hep dikkat cektigimi , bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler
Bi zamandan sonra artik dayanamayip birbirimize giriyoruz
Cevremden de iltifat alinca iyice delirip giyimimi elestiriyor ona gore dikkat cekmemin tek nedeni giyim tarzim
En sonunda herseyimi kesip atip git bi anne ne giyiniyorsa al getir diyicem cok az kaldi.
Kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o sekil olmak istiyorum
Oda sadece spor giyinir dikkat ceker hep ama ben hic boyle seyler dusunmuyorum.

Soyleyin lutfen ben hatalimiyim bi anne nasil giyinmeli?
Ergen kendisi.

Sen gene pantolonun jeanin ıçine koyulabilecek t shirt giyiyomussun ben direk yarim t shirt body bustiyer fln giyiyorum benim eşim napsin :halay: üstelik bnde 4 yaşında kiz çocuğu annesiyim canım ne isterse onu giyerim erken anne olduk diye ölelim mi yani anne gibi giyinmek neymiş merak ettim hangi cağda yaşıyoruz bosver arkadaşım taviz verme bir söyler iki söyler sonra pes eder buna tamam desen yapsan yarin başka bişeyle karşına çıkacak o yüzden hiiiic istifini bozma

Haftasonu yırtık kotlar,üstüne göbeği açık yada içine soktuğum bodyler,ayağımda terlikler saçlarım yarım tepeden toplu canımın istediği gibi giyiniyorum. Not: 2 çocuk annesi :)

eşinize o fırsatı verirseniz daha fazla karışma hakkını kendinde bulur.

Mağazalara duyuralım da "anne kıyafetleri" adında yeni bir reyon acsinlar ve tabii ki online olarak da yeni bir sayfa.

Kuru kuru böyle giyinme diyeceğine anneliğini sıkıştırmış iste. Farkı yok.

Screenshot_20190720-015404_Google.webp 24 yaşında anne oldum,o zamandan beri böyle giyiniyorum..bence bu güzel bir anne kıyafeti..

Şaka bir yana anne olduğumdan beri yerine,moduma ve kendimi içinde iyi hissettiğim şekilde giyindim.
Anne kıyafeti olarak bir tarz oluşmadı kafamda hiç..
Şu an 43 yaşındayım artık daha da bir anneyim(yaşını başını almış!!)😁bir anne yani.. çoğu zaman kot pantolon bazen şort thsirt yada bluz filan neyse öyle giyinirim günlük hayatımda..

Soyluyorum o zaman sende baba gbi giyin diyince Yokk kendisine gelince ne varmis alti ustu baskili tsortmus giydikleri dikkat cekme konusuna gelirse kendisi baya dikkat cekiyor ama ben boyle sacma kiskancliklari kendime yakistirmiyorum.
Birde yas farki cok olmasada ona gore genc gorundugumu dusundugu icin bunlari kafaya takiyor
Saci dokuluyor isinden dolayi sakal birakamiyor
Milletin ona yaslanmissin diyip bana iltifat etmeleri zoruna gidiyor

Tesekkur ederim abla kendime getirdinizz :KK16:
Kusura bakmayın ablacım ama eşiniz saçları döküldüğü için yaşlanma sendromuna girmiş, kel adam yaşlı adamdır gibi yine bizlere özgü bir önyargı var :))) biraz da özgüven sorunu yaşayınca anne gibi giyinmelisin adı altında basbayağı kıskançlık yapıyor ama pabuç bırakmayın, dilediğiniz gibi giyinin.
Kalan saçlarını sağdan sola, soldan sağa tarayıp açılan yerleri kamufle etmek yerine komple kazıtsın kıskançlığa ve yaşlılık korkusuna birebir:)))

Gidin pazara...
Anne bluzu anne eteği diye satılan şeyler var bluzlar penye geniş etekler basma etek...
Altına da diz altı kalın anne çorabı alın...
Ayakkabı olarak 5 nokta ortapedık 3 cm dolgu topuklu sandaletler var anneannem giyer onlardan alın...
Giyin bi bakalim ne diyecek eşiniz...

Tisortlerinizin uzerine anneyim yazisi bastirin. Sorarsa yaziyi gosterip anne gibi giyindim iste dersiniz :dondurma:

24 yaşında genç bir anne olduğunu her fırsatta kocanın beynine işle :)
O zamanda niye surekli tekrar ediyon ben yaslimiiyim diyor sıkıntılı herif ne ara boyle oldu anlamiyorum eskiden cok anlayisliydi hic biseyime karismazdi ki herseyi giyerdim

Back
X