• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne olarak tedirginim

Suveybe13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
5.403
12.174
248
Merhabalar
Oğlum 2 yaşında ve kreşe başladı tavsiye üzerine gittik beğendik
Kreşin ilk günü oğlum nasıl olacak diye biraz kaldım ve görmek istedim ama müdire hanım kesinlikle göstertmedi
Oğlum iki gündür gidiyor alırken beni görünce biraz ağlıyor fakat genel olarak iyi
Başka kreşe daha baktım ama sınıfları uyku odaları yemek haneleri çok kötüydü beğenmedim
Sizce ne yapmalıyım kötü davrandıklarını düşünmüyorum ama bir kere olsun beni kreşe sokmamaları rahatsız etti

Kreşe sokmama nedenleri ne
Neden çekiniyorlarmış yanına girmenize iZin vermezler tamam ama içeri almalarının gerekçesi ne olabilir
İlk diğer çocuklar da olduğundan alamıyoruz dedi sonra ki denemem de iyi oğlunuz yemek saatindeler dedi ben görmek isteyince biraz videosunu çekmiş oğlumun en sonki denememde de klima yok dedi ne alakaysa

bende işe başlayacağım ve bulundugumuz yerdeki kreşler 2 yas ve üstü cocukları alıyor zaten nasıl oldukları da tartısılır komsularmdan rica edeceğim cok zor bi durummuş endişenizi anlıyorum :(

İlk diğer çocuklar da olduğundan alamıyoruz dedi sonra ki denemem de iyi oğlunuz yemek saatindeler dedi ben görmek isteyince biraz videosunu çekmiş oğlumun en sonki denememde de klima yok dedi ne alakaysa
Bebeğiniz küçük kendini ifade edemez kötü davranıyorlar mı bilmiyorum ama bence güvenmeyin
Kapı Camının ardından izlemeyi teklif edin
Benim çocuklar kreşe başladığında ben bekledim hep kapıda

Gezdik ben kreşi merak etmiyorum oğlum o ortamda nasıl onu merak ediyorum oradayken davranışlarını merak ediyorum
Pardon başka kreşin fiziki özelliğinden kötü diye bahsetmişsiniz.
Alışma sürecinde olduğu için almıyor olabilirler.
Gayet iyi niyetli düşünüyorum şu an
Oğlunuz konuşabiliyor mu yarım yarım da olsa ?

Pardon başka kreşin fiziki özelliğinden kötü diye bahsetmişsiniz.
Alışma sürecinde olduğu için almıyor olabilirler.
Gayet iyi niyetli düşünüyorum şu an
Oğlunuz konuşabiliyor mu yarım yarım da olsa ?
Çok az kelime söylüyor cümle kuramıyor daha

Oğlum 25 aylık kreşe başladı

Az konuşurdu ama okulda olanları anlatırdı

Hayta ben ertesi hn kapıda dün şunlar olmuş bunu yapmışsınız vs deyince öğretmenler şok olurdu

Diğer çocuklar görmesin diye almıyorlar içeri ama çıkışta vs tavrından anlarsınız

4 yıl anaokuluna giden bir çocuk annesi olarak tavsiyem, çocuğu kötü bir yere bırakıyormuş gibi ayrılıp akşam da kırk yıldır görüşmüyormuşsunuz, vatan toprağına kavuşmuşsunuz gibi abartılı hareketler ile almayın

Çocuğa orada olduğu için tedirgin olduğunuzu hissettirmeyin ay beni özledin mi vs gibi sorular sormayın

Ben olsam cocugumu o kres den alirdim.
Beni iceri almadina göre saklamak istedigi bisey var diye düsünürüm acikcasi.
Icine sinmiyorsa birdaha düsün !
İçim içimi yiyor başka kreşe baktık bugün ama begenmedik esimde tekrar bu konuda konuşalım hala aynı davranirlarsa yapacak birşey yok dedi

Bu arada bir ben gamsızım galiba

Oğlum kreşe giderken yaklaşık 2,5 yaşında falan müdürün yanına gittim

O da sizin sınıfı kameraya verelim bakın orada vs dedi

Haaa dedim ben ona bakmak için değil şunun için gelmiştim hiç aklıma bakmak dahi gelmedi

Sonra oğlum 3 yaşında başka okula başladı orada kamera da yoktu hoş olsa da bakmak aklıma gelmezdi ama koridorda bile oynayan bir sürü Mutlu çocuk vardı

Çoğu annesine şunu yaptık bak bunu da babama göstereceğim diyerek koşuyordu

Bence okul kalitesi böyle bir gözlemle ölçülüyor zira çocuk siz baktığınız an mutsuz olabilir yahut o an Mutlu ama genelde mutsuz olabilir

Genel tavırlarını değerlendirin

Bir de alışmak için henüz erken

Bu arada 2 yaşındaki oğlum kreşe başlarken hafta sonları da gelmen isteyecek demişlerdi de içimden " hadi ordan" demiştim

Cidden istedi ve araba ile gidip okul kapalı pazartesi getireceğim diye söz verdik de eve döndük birkaç kere

Son düzenleme:
Back
X