bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

frozen12345 oncelikle duyarli olmanizi yurekten tebrik ediyorum..bu zamanda sizin gibi duyarli insanlara cok ihtiyacimiz var.bende siz yazinca uzuldum cocuga.cocuk birde ne yiyor ne iciyor kimbilir..hani butun gun evde olmasi kotu birde yemesi icmesi var bunun yazik gercekten.azda olsa samimiyetiniz varmis.ictenlikle bu duruma uzuldugunuzu belli ederek soyleyin bence..en azindan belki azaltir.yada cocuguyla ilgilenir.bazi insanlari durtmek gerekiyor cunku..

Çok üzüldüm ya peki bunların biç akrabaları filan yokmu Ada'mın annesi filan gelip gitmiyormu
Adamcagız çocuğu gibi gariban küçük yaşta anne babasıni kaybetmiş orda burda büyümüş ne kardeşi ne bacısı zavallının kimsesi yok. Zaten komşu da ben bunla kimsesi yok diye evlendim der hep. Adam emekli yaşları büyük geç evlenmisler baba 50 anne 45 yaşında.

Aramayacaksanız verin bilgileri biz arayalım.el kadar sabinin işkenceye maruz kaldığını bilmek içimi parçaladı.iyi niyetinizden ve vicdanınızdan şüphem yok ama biraz cesaretli olun yahu.açıldığından beri konunuzu ara ara okuyorum adım attınız mı diye yok maalesef.

İçim ciz etti ya o çocukta ne izler bırakacak bu yasadiklari anne olunca daha çok etkilenir oldum allahım korusun onu ve tüm çocukları onlar günahsiz melek ya3

O yasta cocuk dunyaya getirerek en buyuk kotulugu cocuklarina yapmislar. Cok uzuldum cocuga rabbim o yavranun yuzunu guldursun.

Allahım bakabilene isteyene versin çocuğu diyorumda onun da bi bildiği var elbet. eh be kadın 40 ından sonra evlendin bari çocuk yapma bakamayacaksan ! o yaşa kadar gezip tozaymış ya ! ben olsam medyayı ararım kadın çıkar çıkmaz gelip çeksinler 2 -3 gün ! müge anlıyı falan ararım hatta.. sonra zaten gereken yapılır

Pis günahı boynuna ama bence bu kadının yolu yol değil..Hergün hergün nereye gidilir ki böyle ?
Çocuk yurtlarının da çok güvenli olduğunu düşünmüyorum ben..
Ya annesiyle konuşup anaokuluna vermeyi falan teklif etseniz ?

Yazık yavruya nerdeyse aynı yaşta kızım var o şekilde bi hayatı olsa ne hale gelirdi düşünemiyorum
Kadın büyük ihtimalle uyarınızı dikkate almayacak ama siz yine de deneyin..
Gelişmeleri de mutlaka yazın.

Cocuk bır kenara , babanın da durumu felaket..Allah vicdan versin..

Siz ilgilenebildiğiniz kadar ilgilenin güzel komşu..

Bu kadının yaptığı tam olarak çocuk istismarıdır, dışarı çıkmayı bırak en zaruri ihtiyaçları bile giderilmiyor karnı acıkan çocuğu doyurmamak tuvaleti öğrenmesi gereken bir yaşta hala altının bağlanıp akşama kadar pisliğiyle bırakmak nedir! Vicdansız pislik! Boğazım düğümlendi hiçbirimiz mükemmel anne değiliz ama çocuğumuz için hep en iyisi için çabalıyoruz elimizden ne gelirse.. Bu kadının sorunu sadece anne olamamak değil vicdan merhamet yoksunu bir yaratık

Çocuk söz konusu olunca akan sular duruyor,
Madem samimiyetin varsa kesinlikle konuşmalisin günah o çocuğuda ben olsam susmam yani nacizhane fikrimi söylerim..Ne diyebilir en fazla sanane der.

Allah ıslah etsin. Böyle insanlar evlat sahibi olmayı , onun kokusunu içine çekmeyi haketmiyor. Hoş kadin zaten evladım var benim demiyor. O ayrı konu. Yazık...

hergün sadece çarşı pazar gezmek için mi çıkıyor evden, hani bir gün iki gün çıkarsın üçüncü gün zaten heryerde aynı şeyler insan sıkılır.Evinden çocuğundan bu kadar soğutan başka birşey var gibi geliyor bana

ben kızım olmadan bi yere adım atasım gelmiyor. annem bi işim olduğunda bana bırak öle sen git dio. ben yine de götürüyorum. ki kızım 2 yaşında. üzüldüm. çocuk gezmeye tozmaya engel değil. asıl onlarsız hiç tadı çıkmaz.

Reactions: nix
Bugün öğle 12 gibi dışarda gördüm kadını yine üst kat komşusu ile gidiyorlardı nereye dedim biraz dolasicaz dediler. Çocuk nerde dedim babası ile oturuyor evde dedi. İstersen sende gel dedi. Bende küçük çocuğum var nasıl geliyim dedim. Kızım Var 4 yaşında. Acaba anlarmi dedim ama yok. Tamam o zaman dedi gittiler. Yavrucaz suan da yine camdan dışarı yi seyrediyor.
Sosyal Hizmetleri arayacağım ama bilmiyorum nasıl olur. Hangisi cocuk için daha sağlıklı olur. Kararsizim.

Canım çocuk gelişimli mii yani yemek yemiyor besbelli bu kadın akşam yemek yapıyor mu ben en çok bu kısmına takıldım aç da kalıyor yavrucak

Canım kardeşim ara sosyal hizmetleri bu kadın arsızlığa vuruyo artık işi yada al karşına sert sert konuş gerçi konuşan da bi halt olmaz bildiğini yapar...
Haklarında hayırlısı olsun hem çocuğun hemde babanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…