bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

yavrum benim ya çok uzuldum çocuga
ama anne yle konusmak bence biseye yaramaz çocugunu dusunmeyen insan komsunun demesiyle birden ampulleri yakmaz herhalde kafasinda
ne desem bilemedim ki anne var ana var ..

o çocuk akşama kadar aç kalıyo babası bişey yapamıyo gözüm sürekli onların evde bakmadan duramıyorum babası sadece eline kuru ekmek veriyo çocuk onla hergün akşamı ediyo.

Ütopik olcak ama insanlar çocuk sahibi olmadan önce böyle üremelerini engelleyen bi aşı yapılsın. Zihinsel kontrolden geçerlerse bi aşıyla düzelsinler doğurabilsinler falan. Ben sosyal hizmetleri arardım

Şikayet edilse ise yarar mi acaba ?
Parmakları kan içinde deyince içim yandı,çok yandı

Geçenlerde burada tırnak yiyen kucuk melek konusu açılmıştı. O da anne bu kişi de anne işte.
Klavye karşısında yargılamak istemiyorum ama işte durum bunu gösteriyor.

"Allah isteyen herkese bebek versin duaları herkesin ağzında. Allah isteyen, gerçekten anneliğin , o yavruların kıymetini bilecek kişilere evlat versin.

Bu kadın konuşmadan anlayacak olsa bubları zaten yapmaz. Bence aile,çocuk ve sosyal bakanlığın hattını ara 183 dü galiba Oray'a anlat. Yetkili biri denetlemek gelsin belki çocuk için bi kreş yada pedagog ayarlarlar

bunun hergün çarşıya gittiği komşusuyla konuştum şunu hergün çarşıya pazara götürme dedim bak onun küçük çocuğu var cocuk perişan oluyo dedim seninkiler büyük ama çocuğa yazık dedim. oda aman boşver diyo bu dünyada kendin için yaşıyacan çocuk falan hep boş diyo.

bende terslemesinden çekiniyorum çünki terslerse bende susamam karşısında olay çıkar..

Ne demeye doğurdun o zaman hey Yarabbim..
Bir çocuğun hayatıyla oynuyor bencilliği yüzünden...

İstemeden doğurmuş belli, aldırmak güzel değil ama bu kadın aldırsaymış

183 ü arayıp sadece denetlemek için gelin desem olurmu. çocuğu alırlarsa babası dayanamaz

Yahu böyle çocukmu yetiştirilir babası üzülürse üzülsün , kuru ekmekle bütün gün .
Çatı adlı bir kitap vardı oradaki kahraman benzettim çocuğu , az güneş alsın ufacık kalacak çocuk .

Çok üzüldüm çocuğa. Bir akrabasına ulaşmaya çalış veya arkana başka komşuları al beraberce uyarın.

gerizekali komsular toplanmis senin basinaa vallaaa
boylesini hiç duyup gormedim

183 ü arayıp sadece denetlemek için gelin desem olurmu. çocuğu alırlarsa babası dayanamaz
baba zaten bakıma muhtaçmış. olan ufacık çocuğa oluyor. öncelikli olan çocuk. lütfen 183 ü arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…